![]() |
|
çok sinirliyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçekten nefret edilecek bir durum,dünyada ençok nefret ettiğim olay güveninin boşa çıkmasıdır.Arkadaşımız güvenmiş bırakmış arabasını adamın yaptığına bak aslında az bile yapmış adamın dükkanını afiş edeceksin bak bakalım bidaha yapıyormu...
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, kimseye güven olmuyo usta yapmasa çıraklar yapar beklemek lazım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
abıcım turkıye burası yaw turkıye normaldır ole sahsen basıma gelse yemın ederım delıyımdır yıkardım o dujkkanı basına eger yıkmassam adam dıye gezmemm ortada gene sız gercekten sabırlıymıssınız takdır ettım
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Kardeşim geçmiş olsun. Bunlar usta değil, bunlar hırsız hırsız. çalarlar çırparlar tesbit edersin sonrada ben hırsızmıyım derler. ulan şerefsiz adam arabayı sana güvenip bırakmış, sen çalmadıysan çırak çaldı o çalmadıysa yıkamacı çaldı. kendi kendine değişmedi ya bu ayna. Böyle adamlara usta demeyelim arkadaşlar lütfen ustalık başka bir şey. usta demek güven demek ne bilim sağlam karakterli demek.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Hep aynı şey parça almaya gidiyorum.... km sayacını sıfırlayacam diye hayvan gibi tuşuna basıp bozmuşlardı benin quıkimin... Kimbilir nasıl canı yandı....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |