![]() |
|
Yol Bilgisayarı için Com2000 yada tuş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uç kısmında sabit olması lazım, ben şuan 307'den çıkma com2000 kullanıyorum, 206 ile aynı |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Evet Salih bey şimdi baktım bazı 307'lerde arka sileceği açtığımız kısmın komple değişmesi gerekiyormuş. |
|
![]() |
|
salihceviz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
işte o komple değiştirme olayını yapamadım bir türlü. bende başka bir çözüm buldum ama çok kalıcı olmadı gibi. tuşun içerisine bir tükenmez kalem yayını ısıtıp içerisine yapıştırmak suretiyle olayı hallettim. şimdi arka sileceği çalıştırdığım zaman yol bilgisayarımın modları da değişiyor. şimdilik idare ediyorum bakalım. iyi forumlar
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Benim araçta da tuş var ama basılmıyor... Ancak ekranım 2 satır... Önce 3 satırlı ekran almam gerekiyor değil mi...
Peki linkteki konuda gösterilenleri yapsam ben 2 satırlı ekran da nasıl ve neleri kullanabilirim? Aracım 2000 model 206 1.6 Roland Garros...
Düzenleyen Gallardo - 08 Ocak 2013 Saat 16:28 |
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Yol bilgisayarı 2003 Model ve üzeri makyajlı kasa 206'larda aktif oluyor, sizin araçta çalışmaz malesef. |
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Eyvallah Serkan Hocam... Sağlık olsun... Sizinkilerle övünürüz biz de :)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
benim 2003 307xr'de de tuş var ama yol bilgisayarını açtırmama rağmen tuş işlev görmüyor. sanırım basılmasını engelleyen tırnak olayı olanlardan. bende kararsız kaldım açıp kırma yay koyma olayını deneyeyim mi yoksa kolun ucundan mı arayayım?
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
salihceviz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salihceviz
benim 2004 307xr nin yol bilgisayarı tuşu öyle tırnakları kırılıp olacak cinsten değil. kolun ucundan ben çok aradım bulamadım. sinyal kolunu ve silecek kolunu takım halinde satan bi hurdacıdan 200 tl fiyat almıştım. sonra vazgeçtim. silecek kolunun ucundaki tuşu çıkartıp içerisine bir kalem yayını ısıtıp oraya kaynattım. şimdi arka sileceği çalıştırdığım zaman yol bilgisayarının modu da değişiyor. yalnız arka sileceği açık modda 5 saniye gibi bir süre tutarsam veriler sıfırlanıyor :) eğer ucundaki tuştan satan bir yer bulabilirseniz burda paylaşırsanız memnun olurum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |