![]() |
|
takas konusunda yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar 96000 km de 2007 model seat cordoba 1.4 tdı elegance buldum. tek parça boyalı(sağ arka çamurluk) temiz bi araç. benim aracın üzerine 3000 tl istiyor. ne dersiniz? nasıl bi araçtır
|
||
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
güncel
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iyi teklif derim
|
||
![]() |
||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
|
Öncelikle Volkswagen ayarında bir arabadır. Aracın performansı hakkında şunu söyleyebilirim.185-195 km/sa hızlara rahat ulaşırsınız. İniş aşagı 200 km/sa 'ti görebilirsiniz. Kalkışta torku yeterli görüyorum 80ps olmasına ragmen güçlü bir arabadır. Şunuda bilmeni isterim pek fazla kör noktası yok park sensörüne bile ihtiyaç duymazsın ama olsada fena olmaz. Süspansiyon için herkez çok sert der ancak yol tutuşunun bu denli iyi olabilmesi bununla sağlanıyor dolayısıyla hor görmemek lazım. Zaten aşırı rahatsız etmez. Savurma diye bişey yok çünkü. Çukurlardan rahatlıkla kaçabilirsin. Motor sesine gelirsek denildigi gibi 3 silindirin verdiği gürültü var. TDI'nın CDTI'dan farkı: yüksek devirde common rail sesi artarken tdi ın rölantide sesi fazladır yoldayken rahatsız etmez seni. Bundan emin olabilirsin camlar kapalıyken devirli kullanmadıkça dizel oldugunu yanındakilere inandırman bile zor olur. Klimatronik e gelelim : klimatronik gücünün %20 sini motordan, %80 ini kompresörden alıyor bu yüzden performans ve yakıta etkisi yok denecek kadar az bir depo ile(52lt) ile 1100 km yol alabilirsin hız yapmamak şartıyla tabii.
|
||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
güzel bi açıklama olmuş teşekkür ederim. hızla işim yok. mecbur kalmadıkça uzun yolda 120 km nin üzerine çıkmam. merak ettiğm şey şu aslında. bakım masrafları illaki benzinli motora göre daha fazladır. bu araç üzermi arıza yönünden beni. araştırma yaptım biraz internette. pek sorundan bahseden yok. birde benim aracın üzerine 3000 tl fiyat nasıl.
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
bu arada boya çamurlukta değil sağ arka kapıdaymış.
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
|
Aracınızın değerini bilmiyorum ama 19000 tl olsa ; alacağınız araba da "55273020" bu ise 750 tl ucuza alıyomuşsunuz gibi gözüküyor pazarlık payı yoksa.
Asıl mesele şu 1.4 tdi nin 90.000 bakımında Gergi Bilyaları, Hava Filtresi, Motor Yağı , Polen Filtresi, Fren Hidrolik Yağı, Triger Kayışı, Vantilatör Kayışı, Yağ Filtresi, Yakıt Filtresi'nin değiştirilmesi tavsiye ediliyor. Adamın ilanda anlattığı gibi temizse servis bakımlı is 700 tl malzemesi işçilikle 1000tl olan bu bakımı yaptırmış olması gerekir. Bence 100 tl verip aracı servise götürün yorgun değilse kaçırmayın derim.
Not: 80.000 de trigerinin değişmiş olması gerekir. ( işçilik dahil 400 tl )
Özellik olarak digital klima standart ancak abs opsiyoneldir. ABS olmasında fayda vardır. (sorun derim) Bildiğim kadarıyla bu versiyonunda cordobanın hız sabitlemesi yok, sabırlıyım biraz daha beklerim derseniz signo almanı tavsiye ederim. |
||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||
![]() |
||
|
Gerçi 2006 ama Full bizim memleketimizden şuna da bakabilirsin "54758660"
|
||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
aracı ustama gösterdim. araç bakımlı temiz çıktı. bakımlarını aksatmamış.trigeride 80binde degişmiş.bitek kuaföre gitmesi gerekiyor.koltuklar biraz kirli. 2500 tl den anlaştık arkadaşla. pazartesi devir işlemleri için tekrar görüşücez.
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
|
hocam yakıt konusunda dıcek lafım yok c2 kokluıyo on taraf guzel ama arka ıptal cok kucuk bagaj 206 nın yarısı kadar sıkıntı acar sana artı 206 kullanıcısıyım dıe degıl degıl 206 nın konforunu bulamassın c2 de
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
C2 değil hocam. 2007 seat cordoba 1.4 tdı elegance.burada okudugum yorumlardan sonra vazgeçtim C2 den
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
|
pardon ben c2 yarumlarından dolayı c2 ye yorum yaptım seat cordobalarda cok ıyı saglam konforlu kullanan arkadaslarım var sıkayetcı degıller
|
||
![]() |
||
|
hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullanmalar
|
||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
teşekkür ederim
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın. Masraf torbodan çıkabilir. Bazı dizel araçlar düzgün kullanılmadı mı turbosu 100 bini bile göremiyor. Ancak dediğiniz gibi temiz bir araçsa 130-140 bine kadar sorun çıkarmaz.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
seat olmadı.bugün satışa gittik ama diğer araçta haciz varmış ve olmadı.
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
|
onur ...herşeyde bi hayır vardır kardeşim... ya nasip de geç boş ver...
|
||
![]() |
||
|
cANIN sağolsun herşeyin hayırlsıı
|
||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
|
aynen öyle oldu arkadaşlar. ustam opel astra tavsiye etti. temiz bi tane denk gelmiş eline. yarın almaya gidicem kısmetse. bugün baktım motoru saat gibi çalışıyo. 150binde. ustama güvenirim.tavsiye ediyorsa gözüm kapalı alırım aracı. şuanki 206 mıda o tavsiye etmişti. hiç utandırmadı beni.ç
|
||
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
|
150bin fazla gibi. Dizelde dikkat etmek lazım.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |