![]() |
|
düşüncelerinizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende de orjinal teypli var öylece boşta duruyo.. yeni usbli cd li teybe alışamadım. eskiler bi başka walla..
|
||
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşım git bi anfi al o teyibe bağla bak neler yapıyo ozaman gör hiç orjinalını bozma derim ben
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
valla ben 100 tlye buldum adama get ac dedim adamda actı aldım.. Allah razı olsun adamdan taaa mardinden geldi :))
|
||
![]() |
||
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
|
metin kardeş çok doğru söylüyorsun,bence de etmez 80 TL ye versin hemen geçeyim eft'yi
![]() |
||
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
||
![]() |
||
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
|
Sıkılıncaya haber et Urlaya gelip alayım (80 TL veriyom)
![]() |
||
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
:) o kadar düşmedi teyp ya sapasağlam gram arıza ve çizik yok bal dök yala :) ancak satacağım zaman geri takarım araç alacak kişi isteyebilir düşüncesiyle tutuyorum orjinalciler var bu adanamızda hatta bazı adamlar var 89 model hacı murata boya varmı dıyen bıle var :D
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |