![]() |
|
Son zamanlarda çevirmelere DİKKAT! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben sizin yazdiklarinizi okudum ancak siz neden benim yazdiklarimi uzerinize aldiniz onu anlayamadim. Kaldi ki alinti da yapmamistim. Yani yazinizin katildigim yerleri de var demek oluyor bu. Sadece su kismina alinti yaparak bir soru sorabilirim.
Siz de ne guzel soylemissiniz ki yeri degil. Dogru. Sikayet etmek isteyenlerin sikayetlerini duyuracaklari merciler kanunlarca belirlenmistir. |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ızmırde de trafık polıslerı goz actırmıyor. seferıhısara gıdene kadar 3 kere cevırmevardı 3 un de de arkamdakı arkadası aldılar.egsozdan,cam fılmınden,tamponda plaka olmamasından cezakestıler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |