Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG göstergesi ışıkları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG göstergesi ışıkları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
masumserseri Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı masumserseri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 21:24
bence ısıklara pek aldırma.yanılma olasılıgı yuksek.bu yuzden kac lıtre gazla ne kadar gıttıgıne gore hesapla derım

2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 08:47
Orjinalini yazan: masumserseri masumserseri Yazdı:

bence ısıklara pek aldırma.yanılma olasılıgı yuksek.bu yuzden kac lıtre gazla ne kadar gıttıgıne gore hesapla derım

Kardeş o zaman ne yapacağız.  Confused Işıklar yanlış gösterirmi ya gösterir ise benzine geçene kadar bekleyip ona göre tam bitince elimizdeki km yi hesaplayacağız...................
206 feline (2006)     1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 09:40
Orjinalini yazan: çetin çetin Yazdı:

Orjinalini yazan: masumserseri masumserseri Yazdı:

Kardeş o zaman ne yapacağız.  Confused Işıklar yanlış gösterirmi ya gösterir ise benzine geçene kadar bekleyip ona göre tam bitince elimizdeki km yi hesaplayacağız...................

Abıcım gozunu seveyım yukarıda bır yazı yazdım okumadın mı ???Göz Kırpma

Gazı bıtırene kadar gıtmek zorunda degılsınkı... Ortalama 200 km yaptın tekrar doldurursun mısal yanı. bu sekılde tuketımınıde rahatca olcersın. Gostergenın dusme seklı duzensızdır... Onlara takılma fazla...

Düzenleyen CeCoLi - 18 Temmuz 2011 Saat 09:41
Yukarı Dön
çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 09:49
ok cecoli üstad. ok  Handshake
206 feline (2006)     1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 09:58
Orjinalini yazan: çetin çetin Yazdı:

ok cecoli üstad. ok  Handshake

Cok sukur anlastık abı Göz Kırpma

Benzıne gecırttırme bos yere. Benzın tuketmenın bır anlamı yok yanı :)) Depo yu tam bıtırmeden tekrar doldur hem kolayca hesabınıda yaparsın. 100 km kac lıtre tukettıgını buldugun zaman deponun kac lıtre gaz aldıgına gore oranlayarak deponun kac km goturebılecegını bulursun cok basıt...

Mesela ornek vereyım.
Benım aracımla sehır dısında 100 kmde 7.5 lt cıvarında tuketımım var. Depom 33 lt gıbı alıyor.

33 lt yı 7.5 lt ye bolersen 4.4 gelır yanı 440 km yapabılırım demektır. Ama ben 400 olmadan doldururum. Dıbe kadar bıtırmenın hıcbır faydası yokkı yanı. Tam tersıne benzıne gecıp benzın tuketmek gıbı bır zararı var Göz Kırpma

Sehır ıcındede 10 lt cıvarında tuketımım var. Bu oranla 33LT ıle sehır ıcınde de 330 km yapabılırım demektır. Ama ben 250km cıvarında tekrar doldururum...
Yukarı Dön
tazmaniac Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tazmaniac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 20:11
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: tazmaniac tazmaniac Yazdı:

bende de 206 quiksilverda atiker lpg var dediğin gibi dolu hali 28 lt alıyor daha doğrusu alması lazım ama benim deponun 26nın üstüne çıktığını görmedim ki bence %20 civarı bir boşluk daha iyi depoda

1,5 senedir falan kullanırım ışıkların şaştığını sadece ledin her biri düşmeye yakınken gaza yüklenirsem gördüm bikaç sn aralıkla inip çıkıyor sonra alttakine düşüyor stepnedeki depolardan daha doğru çalışıyor bizimkiler

şu an ş.içi karışık kullanımda 26 litre ile 245 km civarı arası yapıyor

her 40 km.de bir yeşil ışık düşüyor kırmızıya döndüğünde 80 km yapıyor ama tabi dediğim gibi ortalama bunlar

birde geçen hafta istanbuldan çanakkaleye gittim 58 liralık lpg ile 350 km yaptı ama ort. 90 km/sa ile çok nadir sadece 130-140 gördüğüm oldu ki benim için harika değerler

sen de bir ara ölçüp yazarsan sevinirim

Masallah degerlerın gayet guzel. aracın 1.6 110 degıl mı ?

Hem bu arada aklıma gelmısken hem eskı uyesın hemde ıstanbuldasın bır ara yuzunu gorsek nasıl olur???Göz Kırpma

eyvallah sağolasın ama sen de tahmin edersin sakin kullanımda böyle.evet 1.6 110 hp

ayıpsın kardeş başımla beraber..fırsat olduğunda muhakkak görüşürüzGöz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 21:09

bende de 206 quiksilverda atiker lpg var dediğin gibi dolu hali 28 lt alıyor daha doğrusu alması lazım ama benim deponun 26nın üstüne çıktığını görmedim ki bence %20 civarı bir boşluk daha iyi depoda

1,5 senedir falan kullanırım ışıkların şaştığını sadece ledin her biri düşmeye yakınken gaza yüklenirsem gördüm bikaç sn aralıkla inip çıkıyor sonra alttakine düşüyor stepnedeki depolardan daha doğru çalışıyor bizimkiler

her 40 km.de bir yeşil ışık düşüyor kırmızıya döndüğünde 80 km yapıyor ama tabi dediğim gibi ortalama bunlar

birde geçen hafta istanbuldan çanakkaleye gittim 58 liralık lpg ile 350 km yaptı ama ort. 90 km/sa ile çok nadir sadece 130-140 gördüğüm oldu ki benim için harika değerler

Hem bu arada aklıma gelmısken hem eskı uyesın hemde ıstanbuldasın bır ara yuzunu gorsek nasıl olur???Göz Kırpma

eyvallah sağolasın ama sen de tahmin edersin sakin kullanımda böyle.evet 1.6 110 hp

Fırsat ne zaman olur 3-5 sene ??? Embarrassed
Allah askına 2009 dan berı uyesın mesaj sayın 8 pes yanı Sırıtma
Yukarı Dön
helot Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı helot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 23:14
yeni konu açmaktansa benimde buradan bir sorum var. depodaki lpgyi tamamen boşaltmıştım gittim shelle fulle abi dedim 22 lt aldı fakar benim tankım 32 lt hadi 26 28 lt anlarımda 22 lt cok az değilmi? sizce neden kaynaklanır?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2011 Saat 09:46
Orjinalini yazan: helot helot Yazdı:

yeni konu açmaktansa benimde buradan bir sorum var. depodaki lpgyi tamamen boşaltmıştım gittim shelle fulle abi dedim 22 lt aldı fakar benim tankım 32 lt hadi 26 28 lt anlarımda 22 lt cok az değilmi? sizce neden kaynaklanır?

Samandıradan olabılır. 26 lt gıbı alması gerekır
Yukarı Dön
tazmaniac Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tazmaniac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2011 Saat 21:38

Fırsat ne zaman olur 3-5 sene ??? Embarrassed
Allah askına 2009 dan berı uyesın mesaj sayın 8 pes yanı Sırıtma

SırıtmaSırıtmavalla ne yalan söyliyim sen biliyosun hani bi pug forumu daha var burda şetmiyim şimdiDil Çıkarmaben arabayı aldığımda ona da üye olmuştum fekat iki ayrı foruma üye olduğumu unutmuştum bile geçen googledan bişeyler ararken tekrar gördüm burayı aha dedimSırıtmayani haklı söyledin hacı ama bu ara takipteyimBeer
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 143 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 513 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 4 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 172 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 533 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 478 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6254 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 36686 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 196 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 2760 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8615 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4416 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8019 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 291 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 3079 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 177 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 12584 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 3351 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 599 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 253 0 TİMSAH 71
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 4
talip206 4
delroy 2
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
a.selim 1
Abdullah B. 1
eRRoR 1
Lepromer 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English