![]() |
|
LPG göstergesi ışıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bence ısıklara pek aldırma.yanılma olasılıgı yuksek.bu yuzden kac lıtre gazla ne kadar gıttıgıne gore hesapla derım
|
||||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
||||
![]() |
||||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Kardeş o zaman ne yapacağız.
![]() |
||||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Abıcım gozunu seveyım yukarıda bır yazı yazdım okumadın mı ???
![]() Gazı bıtırene kadar gıtmek zorunda degılsınkı... Ortalama 200 km yaptın tekrar doldurursun mısal yanı. bu sekılde tuketımınıde rahatca olcersın. Gostergenın dusme seklı duzensızdır... Onlara takılma fazla... Düzenleyen CeCoLi - 18 Temmuz 2011 Saat 09:41 |
||||
![]() |
||||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|||
ok cecoli üstad. ok
![]() |
||||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||||
![]() |
||||
|||
Cok sukur anlastık abı
![]() Benzıne gecırttırme bos yere. Benzın tuketmenın bır anlamı yok yanı :)) Depo yu tam bıtırmeden tekrar doldur hem kolayca hesabınıda yaparsın. 100 km kac lıtre tukettıgını buldugun zaman deponun kac lıtre gaz aldıgına gore oranlayarak deponun kac km goturebılecegını bulursun cok basıt...
Mesela ornek vereyım.
Benım aracımla sehır dısında 100 kmde 7.5 lt cıvarında tuketımım var. Depom 33 lt gıbı alıyor.
33 lt yı 7.5 lt ye bolersen 4.4 gelır yanı 440 km yapabılırım demektır. Ama ben 400 olmadan doldururum. Dıbe kadar bıtırmenın hıcbır faydası yokkı yanı. Tam tersıne benzıne gecıp benzın tuketmek gıbı bır zararı var
![]() Sehır ıcındede 10 lt cıvarında tuketımım var. Bu oranla 33LT ıle sehır ıcınde de 330 km yapabılırım demektır. Ama ben 250km cıvarında tekrar doldururum...
|
||||
![]() |
||||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|||
eyvallah sağolasın ama sen de tahmin edersin sakin kullanımda böyle.evet 1.6 110 hp ayıpsın kardeş başımla beraber..fırsat olduğunda muhakkak görüşürüz ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Fırsat ne zaman olur 3-5 sene ???
![]() Allah askına 2009 dan berı uyesın mesaj sayın 8 pes yanı
![]() |
||||
![]() |
||||
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
|||
yeni konu açmaktansa benimde buradan bir sorum var. depodaki lpgyi tamamen boşaltmıştım gittim shelle fulle abi dedim 22 lt aldı fakar benim tankım 32 lt hadi 26 28 lt anlarımda 22 lt cok az değilmi? sizce neden kaynaklanır?
|
||||
![]() |
||||
|||
Samandıradan olabılır. 26 lt gıbı alması gerekır
|
||||
![]() |
||||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|||
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |