![]() |
|
Araban İçin Ne Yapardın? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arabamı alabilmek için, gittim kredi çektim yetmedi ablamdan borç aldım yetmedi eniştemden borç aldım yetmedi iş yerinden avans aldım, parayı denkleştirdim adamı aradım, ben geliyorum dedim bir sorun varmı? yok gel dedi. gittim bursaya arabamı almaya. aracı kontrol ettirdik, adam demesin mi vekalet babamda babamda bilecikte:S sen git ben aracı getiririm dedi. arabayı almadan gitmem dedim, düştük bilecik yollarına adamı orada bulduk, noterden satışımı aldım, bide baktım cepte para sıfıra sıfır birde 50 tl daha kopardım adamdan yemek parası:P böyle bir macera yaşadım yani. sonuç olarak sırf arabam için kırk kişiden para dilendim bileciğe akdar gittim daha ne yapayım:)
Düzenleyen forewer_fb - 12 Temmuz 2011 Saat 14:33 |
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Temmuz vergisini ödeyeceğim...
Daha ne olsun... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
+1
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Maşallah forumumuzun zenginlerindeniz anlaşılan. ![]() Biz fedakarlık yapmadan bakımını bile zor yaptırırız. Sonuçta ülkemizdeki maaş ortalamaları ortada. ![]() |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
hatırlattığın iyi oldu yaw :)
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
ben çoktan ödedim daha ne olsun :P
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
valla benim bu ay muayene- satış-sigorta-kasko-yağ değişimi hepsi bir arada tam paket oldum... anlayacağınız....
|
|||
![]() |
|||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
||
152 lira temmuz vergini var onu ödücem...
ilerki zamanlardada grank kasnagından ses geliyor değişmesi lazım hanım marşpeli kaldırrma sürtmüş onu doğrultcam , boyatcam şimdilik bu kadar :) |
|||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ben ödedim yapı kredi 5 taksit daha ne olsun
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi alemsin (:
bende bıyıklarla kapı çıtalarını boyardım ertesi gün sağ ön çıtayı eşim eniştemin aracının arkasına yanaşırken değdirdi (: ama ben kendim boyuyacam tabi.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
kredi kartına borcum var ödemiyom ilk ona yatırım yapıyom :D beklesin banka ne işi var :) |
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
||
Hayalim diyebilirim ama bigün yapıcam air süspansion yada havalı süspansiyon takatırıp içerden yada dışardan uzaktan kumandayla aracın yüksekliğiyle bağımsız olarak oynıycam değiştiricem :D ASLANIMA yapıcam bunu
![]() |
|||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|||
![]() |
|||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
||
araban mı ben mi diye tercih yaptıranları yerin dibine sokuyorum daha napayım :D
|
|||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||
![]() |
|||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
||
metinim vergi borcumuzu odedik :) grank kasnagı için yetkili servisdeki kankamla gorustum cuma arabı sabah alıp yapıvercek 150 liste fiyatıymıs ama ayarlıcak bişiler.. bu arada yol bilgisayarı için com2000 dugmesi bulmus bana gelmişken onuda yapıverem dedi hemde beleş :) ya arkadas yetkili servisle ticari ilişkin varsa hersey yolunda gidiyor. bilgi işlemciyim ve yetkili servis müşterim :) gözünü seveyim |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
hep destek tam destek
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
abi denizliye seyehate geldiğimde 1 günümü aydındamı geçirsem bilemedim şimdi (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
he he walla bence sen hiç buralara gelme
deli sıcak var!!!! gecen cuma arabada 46 derece gordum demedi deme :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Garantisi dolunca yol bilgisayarı ve cruıse control.
|
|||
![]() |
|||
||
aslana en son eibech yay aldım takdıramadım ya.bide hanım görmesin diye saklıyorum yayları .
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |