![]() |
|
ön tamponun altındaki plastiğin adı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süper ya :) evet işte o parça ama yanları duruyo sanırım... aracın ön tamponunu söktürüp biyere kadar gittim giderkende elimle yokladım sallanıyordu ama düşmedi bende düşmez sandım ama yolda bir çatırtı koptu düştü ve üsütnden geçtim sanırım :) radyatörü koruması için yani en kısa sürede taktırıyım ben onu tekrar çok teşekkür ederim
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyazzzzz rica ederim inşallah işin görülür
murat abiyle görüşürken senin parçayıda sordum 80 tl miş haberin olsun. Böyle bir parçaya göre bana yüksek geldi ama daha uygununu bulabileceğini sanmıyorum. tabi işin içine radyatörün masraf açma ihtimalide gelince mecbur yaptırmak kalıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Abi araç benim değil, ama keşke benim olsaydı. Bu 52 TL dediğin Foto da görünenin aynısı mı? Yani Laguna Lip dedikleri mi? Bu fiyat sıfır fiyatı mı bunun?
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
laguna lip olan lagunanın orjinal parçasıdır peugeot'un değil. şahin peugeotta peugeot orjinal parçası vardır renault yok malesef. takmak isteyenler sağdan soldan bulup takıyorlar fiyatıda 150 tl di sanırım. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
150 tl biraz fazla, ama orjinalini biyere takıp koparabilirsem laguna dan alırım
![]() |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
laguna lip olarak adı kaldı ama millet plastikten değişik çözümler buluyor.daha çok JDM ciler kullanıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |