![]() |
|
Dizel yakıtlar hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benden sana tavsiye en güzel dizel ve benzin opetin onu dene bak daha uzun km yapıyosun ve cok temiz
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
kayx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
opetın dizelini hiç denemedim, şu saate kadar dizelde su var işaretini hiç söndüremedim bir tek shell de söndü ama artık sürekli benzinlik değiştiremem arabam dayanamıyor ama hep arabama iyi şeyler kullandım örneğin yağ olarak castrol kullanırım bakımını zamanında yaptırırım tmm karar verdim artık arada bir gtl normal kullanım v-power |
|
1997 PEUGEOT BOXER 350LH 2.5TDI 299.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR
- 2011 Opel Corsa 1.3 CDTI Pepperdust Kahverengi |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ankaranın neresınde oturuyosun opeti dene bak bizim peugeot boxerda opet kullanıyoruz hep çekişi felan acayip değişiyo shellde okadar randuman vermiyo bariz farkettitiyo serviscinin oğlu olarak tavsiye ederim çünkü hergün mazot alıyoruz :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
kayx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
evet sanki gtl etkisini gösterdi ilk gördüğümden daha iyi sonuçlar alıyorum sonuçlar duman atma yok,çekiş hissedilir şekilde arttı,hızlanması arttı gerçekten iyi bir yakıt olduğunu şimdi görebiliyorum tavsiye ederim ama etkisini en az 190km sonra görürsünüz yani bende öyle
![]() |
|
1997 PEUGEOT BOXER 350LH 2.5TDI 299.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR
- 2011 Opel Corsa 1.3 CDTI Pepperdust Kahverengi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |