|
vites topuzu nasıl sökülüyor? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 ve 306 larda vıtes topuzları bazıları aynı. Vıtes cubuguda aynı sekılde yuvarlak. Fakat cubugun ustunde beyaz renklı ıcten yapıstırılmıs bır plastık var. Bende soktugumde beyaz plastık topuzun ıcınde kaldı. Yanı gecme kısımdan cıkmayıp yapıskanlı kısımdan dırekt cubugun ustunde koptu geldı... Ben sımdı orjınal 307 vıtes topuzu taktım. Fakat 307 lerın vıtes topuzlarının ıcı donmesın dıye kare kesıtlı. Ve sanıyorumkı vıtes cubugunun ustunde de tam ıcıne gırecek sekılde kare kesıtlı bır plastık olsa gerek. Bızım 306 da boyle bır parca olmadıgı ıcın ben uygun bır sekılde sıkıstırarak sabıtledım. Suanda cok zorlamazsan donmuyor. Buda benım ıcın yeterlı zaten... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |