![]() |
|
Alınık 2011 Model RCZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
istersen getirirler, sorun değil. Paradan haber ver yeter ;) |
||||
206 Quik
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
+ 999 ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Kolıva sana katılıyorum. Aracın camındakı cıft bombe cok dıkkat cekıcı :)) Rengıne zaten soz yok. Kıpkırmızı suna bakarmısın...
Ama dıger arkadaslarada katılıyorum sedeflı beyazıda mukemmel gorunuyor. Bayıde ınceledım sagına soluna baktım. Tasarım harıka
|
||||
![]() |
||||
|||
Buyrun Size 308 RCZ...
Bütün Dünyada 308 RCZ İken Neden Türkiyede Sadece RCZ Etiketiyle Satılıyor Anlamış Değilim ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Bütün dünyada 308 RCZ değil Albayım. İlk tasarımlar (prototipler) o isim altındaydı, seri üretime geçmeden önce. Seri üretime geçilince 308 ismi kullanılmadı, direk RCZ oldu. Renault Clio Symbol'ün, artık sadece Symbol olması gibi.
|
||||
![]() |
||||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
1.6 156 hp otomatik kullandım.
siyah ve 19 jantlı.
araç güzelde bana göre değilmiş. dikiz aynası yüzünden sağa virajlarda kafamı eğiyordum önümü görebilmek için.
110-120 km hızlarda sağ kapıdan rüzgar sesleri gelmeye başladı.
sürücü koltuğu ise tıkırtı yapıyordu.
tasarım ise süper. motor da 1.6 gibi değil. pedala yüklenince 2 vites bile düşürebiliyor.
yüksek hızlara çabuk ulaşıyor.
19 jant olmasına rağmen konforsuz değil ve iç mekanda plastik tıkırtısı yok.
araca iniş ve binişler ise tam bir işkence.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ben 156'lık otomatik de 200'lük manuel de kullandım. Koltuk ile ilgili bir problem yaşamadım. Ayna ise gerçekten ilginç bir yere konumlandırılmış. Alışmak lazım. Yalnız otomatik şanzımanı hiç beğenmedim. 508'in otomatiği bile daha başarılı geldi. 156'lık model tartışılır ama 200lük manuel bence kusursuz bir makine. Bir de benim kullandığım Carbon donanımlıydı. Şuan Carbon satılmıyor diye biliyorum.
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
abi saba katılıyorum inerkende binerkende kafamı çarptım:)
test etme şansım olmadı ama gaza basınca roketleme dediğimiz vites düşürmesinden bahsediyorsan benim 307 de 4 den 3 e düşüyor baktı olmuyor 3 ten de 2 ye alıp koltuğa yapıştırıp fırlıyor.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
ben 1,6 sürdüm alışkanlıkların dısında oldugu için ben biraz garipsedim. ama güzel arac dikkat cekiyor.. rahat olamıyorsun yaff :))
|
||||
![]() |
||||
|||
Aslında Gerçek Ne Biliyormusun Berkayım... Peugeot 308 de Beklediği Rağbeti Göremeyince 308 CC Yerine RCZ İle Merhaba Dedi.. Tabiki Benim Şahsi Fikrim Yanılıyorsam Düzeltin ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Katılıyorum abıcım. Tavanı cok alcak ve basık. Inıp bınmesı dert... Gorus bıraz zayıf. Ama tasarım 10 numara...
|
||||
![]() |
||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|||
Berkay'a katılıyorum, prototip ismi oydu, seri üretimde RCZ oldu. Ayrıca 308 CC var zaten? 308 CC varken RCZ'ye ne gerek var ya da RCZ üretilecekti madem 308 CC neden üretildi dersen, onu bilemem işte. |
||||
206 Quik
|
||||
![]() |
||||
|||
308'i atmakla akıllıca davrandılar bence. 308'i seven var, sevmeyen var. Sorunlu olarak görenler var. 308 RCZ olsaydı, direk yaftayı yapıştıracaklardı. Böyle olunca farklı model olarak görüldü. 308'den daha prestijli oldu.
|
||||
![]() |
||||
|||
Ama bırseyı atlıyorsunuz 308 cc ıle RCZ aynı araclar degıl. bırı cıktı dıye dıgerının cıkmasının ne anlamı var dıye bırsey olmaz. CC coupe cabrıo makıne yanı. Arka tasarımıda farklı... sonucta her ıkısıde bırbırının yerını tutmaz
|
||||
![]() |
||||
jan6161 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
2.el RCZ almayı düşünüyorum 156 hp siyah renkte internette araştırdım 156lık hep beyaz var.
varsa tanıdıgınız bildiginiz siyah 156hp bana ulaşırsanız çok sevinirim birde 156hp mi 200hp mi sizce hangisi daha mantıklı bi seçim olur ?? |
||||
![]() |
||||
|||
Konu aylar öncesinin konusu. ![]() 200HP alın derim, çok fark var.
|
||||
![]() |
||||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|||
Jan6161 kardeşim sevgiler saygılar,
Bahsettiginiz soru zaten sorulmuş yada benzeri iki motor seçenedide enine boyuna tartışılmış,
konuyu başınsan okumuşssunuzdur, Buna ek olark sormak istediginizi yine sorabilirsiniz ,
Birde kendinizi üye tanıtımlarından tanıtırsanız forum kuralları geregi,
Tekardan hoş geldiniz.
piyasada çok olmadııgında 2. elide sıkıntılı dolayısı ile bilgi sahibi bulmk zordur.
|
||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||||
![]() |
||||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|||
RCZ güzel arac,o fiyat aralıgındaki en iyi spor arac hatta.
Scirocconun 70bin tl fiyatını ve bana göre spor arac olmayısını (ici,altı golf) göz önüne alırsak rcz her adımda önde fiyat/performans bakımından. Opsiyonlarıda cabası.İstediginiz model olan 1.6 thp 156ps /AT arac ile bayagı hasır nesir oldum. Vites atıslar cok iyi olmasada kullanıcıyı üzmeyecek duzeyde.Stock performansı size kalmıs birsey tamamen lineer bi güc cizgisi var.(yazılım ile +25hp,50nmtork almak mümkün) İnşallah biri su aracı tam kırmızı yaparda bizde görürüz :):) |
||||
![]() |
||||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|||
Partnere ne yapabiliriz mesela ustam. :) 2.0 hdı
|
||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||||
![]() |
||||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|||
Kırmızısını bilemem fakat, deri efekt olanı yapıldı.
|
||||
ph2 stock 306 gti
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |