![]() |
|
307 CD çalar değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece cd calar radyo bılgılerını alamassın dıger bılgılerı alabılırsın yanı yol bılgısayarı aktıflıgıne devam eder
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Foruma ilk kayıtta yazmıştım bir yıl kadar önce başka mesajlarım da vardı ama moderaor arkadaş bazı nedenlerden geçmişteki bazı şeylerin silindiğini söylediği için tekrar kendimi tanıtan bir merhaba mesajı yazdım arkadaşlar. Bu arada orjinal cd çalarım rd4 olan modelden bilgi verecekler için belki daha yararlı olması açısından belirtmek gerekir diye düşündüm.
Birde bizim araçlar fabrikadan jbl ses sistemlileri varmış sanırım bu sistemi bulma araca uygulatma durumu sözkonusu olabilir mi?
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Bildiğim kadarıyla sadece cd çalar ayarlarını kullanamıyorsun cd çaları değiştirince. Diğer bütün özellikleri kullanabilmen gerekiyor. Bu konu hakkında deneyimli arkadaşlar daha aydınlatıcı olacaktır.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar.
2006 model makyajlı kasa 307im var orjinalden CD çalarlı ve 5li changerli. Ben 1 yıl kadar önce bütün kolonları değiştirdim fakat istediğim sesi alamadım. Şimdi teybi değiştirirsem daha kaliteli ses alacağımı düşündüğüm için teybi değiştirmeye karar verdim. Fakat çok ciddi bir sorunum var benim bütün aracım xt premium ve follow me home, otomatik far ayarı, park sensörlerini açma kapama, hata kodlarını okuma, radyo ayarları vesaire tüm menü kontrolleri orjinal cd çaların üzerinde. Ben şimdi bu cd çaları çıkarırsam hiçbir şeyi kontrol edemeyecek miyim yoksa bu menüleri kullanmanın başka bir yolu var mı? Eğer değiştiremezsem ses gücünü ve kalitesini arttırmak için amfi taksam daha iyi ses alabilir miyim?
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |