![]() |
|
206 Karbon Logo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ben yaklaşıık 3 aydır folyo kullanıyorum milim atma olmadı her defasında tazyikli suda vuruyorum sapasağlam bişey olmaz ![]() |
||||
![]() |
||||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||||
![]() |
||||
|||
Niye kimse soruma cevap vermiyor
![]() |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
badires karbon folyo şeklinde oluyor kendinden yapışkanlı.
parça konusunda da şahin peugeot ve çıkmacı efe sana daha iyi bilgiler verecektir.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
arkadaşlar bende elime boya geçmişken ön ve arka logoyu daha sonrada jant göbeklerindeki aslanı kırmızı yapmayı düşnüüyorum nasıl olcak sizce.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|||
ee neden benimkini yapmıyo bu adamlar ya
|
||||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|||
uğraşmak istemiyor olabilirler mi? |
||||
206 Quik
|
||||
![]() |
||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|||
bencede öyle kesin başka bi tuningci bulim ben bence
|
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|||
plastik zeminde tutmaz diyolar..bikaç haftadan fazla dayanmaz diyolar..bende yaptırmak istiyorum yaptıramadım bi türlü.. |
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
zemin plastik olsada önemli olan ısı ile şeklini aldıktan sonra iç kısımda bitirip yapışkan ile tutturmak. yani direk yapıştırıp bırakılırsa atar ama ısı ile iç kısımda kvrımlı bitirip yapıştırınca atmaz
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
||||
|||
bunu o adamlar bilmiyolar demekki sonra tuningciyim damacıyım felan derler
![]() |
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
|||
sanayi fönüyle yapıştırıyorlar elinle bile çıkaramazsın tekrar yüksek ısı tutarak sökülüyor. solma kazınma v.s. hiç bi durum söz konusu değil
|
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
Yan çıtalarıda yapmayı düşünüyorum ne dersiniz ?
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |