![]() |
|
206 Tuning yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
ultrasn0w ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yok boya yok sol arka taraf suanda astarıyla duruyor , sunrof var :)
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
resmı yokmu aracınızın
|
||
![]() |
||
ultrasn0w ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
az önce dedim ya bugün telefonum çalındı 2-3 gün'e kadar ekliyeceğim yeni telefon geldiğinde
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Kent Cams PT60(258/260) Dereceli Eksantrik
Chip Tuning
Kapak Taşlama
Performans buji ve kablolar
Peugeot Ayarlı Kasnaklar
Turbo charger
Supercharger
Kısa Şanzıman
Koni Setlik Ayarlı Amortisörler
Kule Gergisi
O.Z Racing Alüminyum alaşım jant
Hava soğutmalı fren diskleri
Brembo Kaliper
Sonuç :))
aracı durdurmak için ferrari diskleri :))) Düzenleyen Erbin - 16 Haziran 2011 Saat 00:59 |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
Araç güzel hakkını veriyor, ancak benim tasarladığım çok daha farklı birşey olacak türkiyeye sürpriz olacak :) kimse benim yapacağım deliliği yapmaz...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
Arkdaşlar şanzıman konusunda yardım edecek kimse yok mu ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yazdıklarını gerceklestıre bılırsen ortaya cok saglam 206 gtı cıkacaktır resım ve vıdeo beklerız
|
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
hevesını kırmak ıstemem ama gti motoru ve sanzumanı bu kadar yuklemeyı kaldırmaz
|
||
![]() |
||
|
Yeni Aracın Hayırlı Olsun Doğru Bir Seçim Yaptın... Modifiye Diyorsan Böyle Bir Makinaya Benzeyecekse Sözün Biteceği Yerdir....
![]() |
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
şanzıman biraz sıkıntılı pug'larda, bildiğim kadarıyla ortak şanzıman kullanan model çok az ve şanzıman bir alman arabası şanzımanı kadar kaliteli değil. Daha yeni şanzıman değiştirmek zorunda kaldım aracın eski sahibi sağ olsun, oradan biliyorum. Daha farklı şanzıman takmayı düşündüm ancak arabaya uygun tek şanzımanın aracın üzerindeki şanzıman olduğunu öğrendim. Ayna mahruti değiştirmek istedim, o zaman da kasıntılı çalışacaktı, onu da yapamadım. Ancak 2 şanzımanı birleştirerek ortaya istediğine yakın bir şanzıman çıkarabilirsin, onun da maliyeti benim arabam için 5-6 bin lira civarında oluyordu. Senin harcamayı düşündüğün miktarı yarısı yani :)
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
Yukarıda herşeyi belirttim zaten GTİ motorunun sade halinde kaldırmayacağını biliyorum o yüzden titanyum dökme kullanacağım ve şanzıman konusunda ufak bir araştırma yapacağım bugün 2-3 yer ile görüşeceğim umarım bana yardımcı olurlar..
![]() |
||
![]() |
||
|
http://www.dp-engineering.nl/EN/projects/206_itb_turbo.php
Verdıgım sıteyı ozellıkle detaylı ıncelemenı tavsıye ederım. Senın yolunu aydınlatacak buyuk projeler var...
GTI = 468bg
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
BNİM gti ŞİMDİLİK 441 hp
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
Bu arada ne yalan söyleyim motoru kucağıma almaktan korkuyorum her ne kadar titanyum kullanacak olsamda
![]() |
||
![]() |
||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
|
inş. istedğin gibi yaparsın heyecanla orataya çıkacak canavarı bekliyorum :)
Düzenleyen psychoabi - 16 Haziran 2011 Saat 12:10 |
||
106 XS Balıkesir
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
eyvallah kardeşim yapacağım inşallah
![]() |
||
![]() |
||
|
Imzana arac bılgılerını yazda gorelım
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
Tamamdır :)
|
||
Peugeot 206 GTİ 2.0 < 2002 > || 158 HP + Elektirikli bLow off || 2 Ay Sonra >> 376 HP + 65 HP Nos Kiti = 441 HP
Türkiyede Tek Olacak ! :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
|
Evet arkadaşlar bugün şanzıman için görüşmeler yapıldı ve güzel bir çözüm bulduk titanyum güçlendirmeli şanzıman yapılacak ( Oda Suriye'de olacak ) , Aracın yapım aşamasını Haziranın 28'inde başlatacağım , sizinle görsel olarak ( Video&Resim ) Paylaşacağım..
Dediğim gibi türkiyenin en dolu en sağlam 206 GTİ'ını çıkaracağım :) 441 HP :))
|
||
Peugeot 206 GTİ 2.0 < 2002 > || 158 HP + Elektirikli bLow off || 2 Ay Sonra >> 376 HP + 65 HP Nos Kiti = 441 HP
Türkiyede Tek Olacak ! :) |
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
mersinden çılgın proCe yakışır aslana hiçdüşünme
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |