![]() |
|
airbag düğmesi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emın olmamakla bırlıkte onun ayrı bır anahtarı olacagını pek dusunmuyorum. Aynısı benım aractada var. Anahtarın ucu dıbıne degdımı donuyor zaten :))
|
|
![]() |
|
aynen anahtar farkı olsun olmasın sonuçta hep açık kalıcak zeten. soketleri kontrol ettim spreyledim temassızlık göremedim. koltuk altınada baktım onlarda sağlam. pc ye güvenip anahtarı değiştirelim bakalım umarım bir sorun çıkmaz
|
|
![]() |
|
bugun airbag düğmesi ve arka jak geldi. şimdi mevcut anahtarı çıkarıcam fakat aklıma bişey takıldı kabloları kesip yeni aldığım jaktaki kablolara bantlasam bi sorun çıkmaz değilmi?
|
|
![]() |
|
Nıyekı tusun arkasında soketı cıkarıp yenısıne takamıyormusun???
|
|
![]() |
|
öylede olur ama sokette arızalı olabilir diye düşündüm
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
+1
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
gelen anahtarı taktım fakat ışıklar hala yanıyor. pc den sildirmekmi gerekiyor halen anlamış değilim
![]() |
|
![]() |
|
ya ben bu ışıkla yaşamaya alıştım fakat dün ilk defa hiç yanmadı!! yana yana canımı sıkıldı acaba anlamadım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |