Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

airbag düğmesi hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15541
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 08:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: airbag düğmesi hakkında
Mesajı Yazan: Guests
Konu: airbag düğmesi hakkında
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 01:17
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-citroen-far-ayari-air-bag-cam-kilidi-esp-unitesi/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-citroen-far-ayari-air-bag-cam-kilidi-esp-unitesi/detay

arkadaşlar aracın airbag lambası sönmedi gitti. bilgisayarda yolcu airbag açma kapama düğme arızası verdı. bu ürünün alsam sadece düğmesini bnmkine monte etsem sorun çözülürmü. herhalde bu ünite 206 modelinin değil ama pegeot ürünü.
bilgilerinizi bekliyoum
saygılar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Japon
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 02:16
bendede aynı sey var hız sensörü ıle alakalı bırsey dedıler değişmesi gerekıyormus ama aynı lambamı bılmıyorum 2tane airbag lambası var diye bılıyorum

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 03:24
hız sensörü ne alakaymışki airbaglerle geçen gün benimkilerin ikiside yandı stop ettim geçti 200 km sonra gene yandı gene stop ettim geçti yanmadı bidaha ankaraya gelene kadar 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 09:21
hız sensörünün alakasını bende anlıyamadım. pc de verdiği hata iki adımdı birinci adımda anahtarın arızalı olduğunu 2. adımdada yolcu hava yastığının devre dışı olduğunu söledi. arızaları sildik ama ışık sönmedi. anahtarın değişmesi gerektiğini söylediler.

arkadaşlar bide bişey daha öğrendim. aracınızı pc ye bağlatırken seçilen makine çok önemli. bosh marka ciaza bağlattım bi yerde hatayı göstermedi ama başka bi yerde bağlattım oda boshtu hataları bir bir gösterdi. bazı şahışlar hiç güncelleme yapmıyormuş. bu çok önemli bi mevzu gibi geldi bana. 
uzun alfın kısası anahtarı buldum sizce bu anahtarı söksem benimkine taksam uyarmı acaba. şekil aynı bende bi esp düğmesi yok ama diğer düğmeler aynı.
saygılar

Mesajı Yazan: werty
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 09:45
arkadaşlar bir akü voltajlarını ölçtürmenizi tavsiye ederim. aküler zayıflayınca aırbag lambalarını yaktırıyor. sanayideki usta airbag anahtarına direk aküden elektrik geldiğini akü zayıfladıgı zaman yaptıgını soylemişti.Benimde aynı sorun başıma geldi akü değişimi ile sorunum çözüldü

-------------
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15

Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 09:49
Kenan kardesım bence akude vs sorun yoksa o tusu cok arkasına ıyıce bır bak. Elbet bır yerde temassızlık olsa gerek...

Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 10:11
aküyü yeni değiştirdim ki bide 72 amperlik taktım ama yine bi ölçtüreyim

Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 10:11
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Kenan kardesım bence akude vs sorun yoksa o tusu cok arkasına ıyıce bır bak. Elbet bır yerde temassızlık olsa gerek...
anahtarda temassızlık göremedim hatta spreyde sürdüm ama pcde hala aynı hata veriyor

Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 11:29
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

anahtarda temassızlık göremedim hatta spreyde sürdüm ama pcde hala aynı hata veriyor

Belkı arka soketınde bır durum olabılır...

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 01:35
bu tuşu alıp takıcam umarım şu dertten kurtulurum arkadaşlar

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 01:46
ınsallah cozersın sorunu

-------------
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 09:51
teşekkür ederim dostum

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 09:54

Tusu almadan once sokup soketıne bak...

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 09:55
arkadaşlar bu arada aklıma takıldı ilandaki airbag açma kapama düğmesine benim anahtarım uyarmı? yani bunun anahtar girişleri standartmı?

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 09:57

mevcut soket sağlam bişey göremedim fakat pc de soket arızası veriyor

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 09:58

arkadaşlar bu arada aklıma takıldı ilandaki airbag açma kapama düğmesine benim anahtarım uyarmı? yani bunun anahtar girişleri standartmı?

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 10:00

mevcut soket sağlam bişey göremedim fakat pc de soket arızası veriyor

Sunu demek ıstedım ben. Temassızlık olabılır mı??? Tum ayakların temas ettıgınden emın olmalısın. Ona ragmen hala arıza gorunuyorsa yenısıyle denemektan baska yol kalmıyor.

Anahtar olarak onların standart olacagını dusunuyorum. Ozel bır kılıt degıl cunku...

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 10:09
şimdi bir arkadaşala telefonda görüştüm bana anahtarın uyumsuz olucağını söyledi. ama şöyle bi durum olabilir anahtar uymasa bile açık kalır lambalar söner yolcu airbag sanırım yanılmıyorsam çalışır dimi? kalkıpta yolcu airbagi zırt pırt kapamam zaten hiç dokunmuyodum dokunmamda

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 10:48
mantıklı kenan abı ama sen cem abının dedını bı yap soketı kontrolet abı toz moz olmus olabılır benım 206 dan once 1.5 dcı dacıa logan sedanım vardı onunda arasıra kafasına gore aırbag lambası yanıyodu pc ye taktık sondu ama 10 km sonra gene cıktı sorunuda neydı bılıomusun abı dreksıyon sımıdının ıcın de aırbag e baglı olan yuvarlak bı yay varmıs o yay tur atlamıs 80 tl vermıstım o yayı degıstırdım duzelmıstı baklı senınde yolgu aırbag soketınde bısey vardır dıe dusunuyorum ama gene sen bılırsın :D

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 10:49
anahtar olarakta ıllakı farklı olur abı ama onu satan dengesız dusunmustur sanırım anahtarınıda satmayı

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 11:14
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

anahtar olarakta ıllakı farklı olur abı ama onu satan dengesız dusunmustur sanırım anahtarınıda satmayı

Emın olmamakla bırlıkte onun ayrı bır anahtarı olacagını pek dusunmuyorum. Aynısı benım aractada var. Anahtarın ucu dıbıne degdımı donuyor zaten :))

Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2011 Saat 12:28
aynen anahtar farkı olsun olmasın sonuçta hep açık kalıcak zeten. soketleri kontrol ettim spreyledim temassızlık göremedim. koltuk altınada baktım onlarda sağlam. pc ye güvenip anahtarı değiştirelim bakalım umarım bir sorun çıkmaz

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2011 Saat 13:37
bugun airbag düğmesi ve arka jak geldi. şimdi mevcut anahtarı çıkarıcam fakat aklıma bişey takıldı kabloları kesip yeni aldığım jaktaki kablolara bantlasam bi sorun çıkmaz değilmi?

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2011 Saat 14:03

bugun airbag düğmesi ve arka jak geldi. şimdi mevcut anahtarı çıkarıcam fakat aklıma bişey takıldı kabloları kesip yeni aldığım jaktaki kablolara bantlasam bi sorun çıkmaz değilmi?

Nıyekı tusun arkasında soketı cıkarıp yenısıne takamıyormusun???

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2011 Saat 17:24
öylede olur ama sokette arızalı olabilir diye düşündüm

Mesajı Yazan: çetin
Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2011 Saat 17:26
+1 Thumbs Up

-------------
206 feline (2006)     1.4 otomatik+Atiker Safe Fast

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2011 Saat 09:12
gelen anahtarı taktım fakat ışıklar hala yanıyor. pc den sildirmekmi gerekiyor halen anlamış değilimUnhappy

Mesaj Tarihi: 26 Temmuz 2011 Saat 09:09
ya ben bu ışıkla yaşamaya alıştım fakat dün ilk defa hiç yanmadı!! yana yana canımı sıkıldı acaba anlamadım Sırıtma

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net