|
Araç içi tavan temizliği |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Yazar | ||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
tavan simsiyah olana kadar el süremem ben sarkma yaparsa korkusuyla .ama koltuklar için kir - çöz benzeri döşme koltuk temizleyici bir ürün aldım 5 tl sprey :) dün akşam tüm koltukları sildim sonuç harika :)
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu lock amyway urunumu nereden temin edilir |
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Meguiars genel temizliyicisi var. Cama getirmeden onunla temizleyebilirsin. Ama bildiğim kadar küçüğü yok. büyük şişeleride 100 tl civarı.
|
||
statistican
1. Vites 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ben loc la yıkadım çektirdim(halı yıkama makınesinin koltuk aparatıyla) tüm tavanı koltukları yerleri......tertemiz oldu renk geldi arabaya,oto kuaförlerine çokda para bayılmayın...
|
||
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
statitican hemsehrim... loc faydasını gordun demek... nasıl uyguladın
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şiddetle LOC ürününü tavsiye ederim. Piyasadaki çoğu temizleyiciye tulum çıkartır. Ben de gecen ay aldım. Çok amaçlı kallanılabiliyor. Evdeki sert zeminlerin haricinde kumaş döşemlerde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ben 17 tl ye almıştım
|
||
meandros
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maverick nasıl uyguladın locu
ben tavanı temizlicem |
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yarım kova ılık su,içerine 1/4 çay bardağı kadar LOC. eline de tüy yapmıcak bezle fazla bastırmadan silmeye başla. aç camları bırak 1 saat kadar kurusun.
benim 3. uygulayışım. ilk uygulamada yaptım. az nemli kalmıştı.ben aracı kapattım gitti. hayatımın hatası diyebilirm. ertesi gün inanılmaz koku.sana dediğim gibi iyice kurusun.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu arada tavana makina sürülmez. tavan koltuk gibi sert süngerimsi bir yapıya sahip değil. tavana makina vakımla beraber tazyikli suyu veriyor. o sünger bunu çekiyor ve ağırlaşıyor. tavandaki sünger yapısı, bildiğin vatka türü süngerden farkı yok.
karar senin...
|
||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Engin'e katılıyorum. dediği gibi köpüğü de işe yarar, sprey kullansan da işe yarar. sonra kosla karışımı olduğu için yüksek güçlü elektrikli süpürge ile çek, bak nasıl işe yarıyor. ben koltuklarda yaptım işe yaradı
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kaan peki nerden bulacağız bunu?
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gökhan koltuklar ile tavan bir değilki. senin koltuklara uyguladığın yüksek güçlü vakum tavana yapılırsa anında sarkacaktır.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
meandros
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
metincim ürün amyway ürünü
sahibinden.comda buldum ben 15-20tl arası fiyatlarda değişiyor
|
||
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
meandros sen kullandın mı peki tavanı temizlemek istiyordun hallettin mi?
|
||
||
meandros
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok daha uygulamadım.... yorumları süzüyorum.....
ama yapcam |
||
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sahibinden de 14 tl ye buldum bende.
bu arada bütün arkadaşlara sormak istiyorum. Bu fırsat kampanyalarından yakaladığım kampanya ile ilgili cuma günü saat akşam 5 de evime aracımı yıkamaya gelicekler. Buharlı iç - dış - motor temizleme 320 TL yerine 20,9 TL ye hemde kapına geliyorlar.
şimdi aracın dışını motoru yıkayacaklar tamam da bazı uygulama videolarında izledim tavanıda yıkıyorlar. şimdi bunlara tavanı elletmek istemiyorum çünki tavan suyu çekicek sonra çürüyüp kendini salmasından korkuyorum bu yüzden tavanı elletsemmi elletmesem mi kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım.
|
||
||
meandros
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
motor yıkamaya karşıyım metin!!!!
ben motor temizligini şu sekilde yapıyorum loctire teroson sprey ile yapıyorum.. kaputun altında ne varsa komple spreyi sıkıyorum sonra hava ile temizliyorum.. sonra cillop gibi oluyor yıkama olayı bana riskli geliyor |
||
|
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konsantre 2005 ten beri vazgeçilmezim... Israrla tavsiye ederim. birde teflon oto cilası....
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bana buhatlı motor yıkamanın hiç bir elektronik sisteme zarar vermediği kanıtlandı diyorlardı. motor bir kenara da buhatla tavanı temizleteyim mi temizletmeyeyim mi bilmiyorum. bu LOC siparişini verip kendim mi yapsam acaba.
|
||
||
meandros
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
walla ben yıkatmam motoru karar senin
bizim aslanlar elektronik ... :)
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |