![]() |
|
HİKAYENİN DEVAMI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dedimki bırak aysen guruda yı...
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
ama o beni bırakmıyor ağlanıp duruyor..
şööle elimin tersi ile..
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
tam itecektim....
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
içimde bişey cız etti..
türk sinema tarihi bu kadar ucuz olamazdı.......
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Türk sineması diyince aklıma Kadir İNANIR Bakışı Geldi
Öyle bir baktımki sindy'e
Çekil git nulan dedim.........
|
|
![]() |
|
depoyu doldurup ayşeni yanıma alıp çıktım caddeye....
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
yaptığım iyiliklerden dolayı ne kadar mahçup ve mutlu olduğunu söylerken gözlerimin içine bakıyordu....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bır anda elımı tuttu ve...
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
bu yaptıkların karşısında sana güzel bir teklifim olacak dedi, |
|
![]() |
|
hadi banada bir gti alıp...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
beraber gazlayalım :D
|
|
![]() |
|
Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
(ups!) birden kafamda bir ampül yandı :)
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
gti alacak param yok ama sana bir quik bakalım bide turbo çakarız o zaman beraber gazlarız dedim...
Düzenleyen Atakan - 13 Ağustos 2008 Saat 11:32 |
|
![]() |
|
gözleri parladı para sorun değil der gibiydi..
bundan cesaret alarak:
|
|
![]() |
|
hade lennn!! dedim..
|
|
![]() |
|
yaşına başına bakmadna tuhaf isteklerde bulunuyorsun yakışıyormu dedim...
|
|
![]() |
|
gel sana bi işkembe ısmarlayıp sora evine götüreyim dedim..
|
|
![]() |
|
neyse çorbayıda içip evine bıraktım sağ sağlim,
|
|
![]() |
|
o sırada gözlerim fellik fellik sindy i arıyordu...
|
|
![]() |
|
birde 62 MODEL CHEVROLET APACHEE İ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |