İzmit bulusması Özürü... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 14:12 |
katılıyorum bir maşallahta benden ...allah uzun ömürler versin .. dede iyi bak kendine geçmiş ola.....
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantısı | |
![]() |
|
Selim Engin EREN
2. Vites
19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 16:13 |
|
allah sağlık sıhhat versin,hayırlısını versin.
|
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
Mesut
1. Vites
11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 18:35 |
|
Dostlar bu konu en cok en ıcten maşallah alan konusu oldu... ben oyle hıssettım.. sızın dualarınızla huzurlu bır sekılde huzura kavusur ınsallah...... allah hepımıze boyle uzun saglıklı bır omur ve hayırlı evlatlar versın...
|
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 20:10 |
|
Allah uzun omurler versin. Cok saglikli ve zinde gorunuyor. Masallah.
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 21:21 |
|
ozur her zaman kabul edılır affedılırsın dedemıze allahtan acıl sıfalar dılerız once saglık tekrar gecmıs olsun dıleklerımle
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |