Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Neden peugeot ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Neden peugeot ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 20:52
Peugeot nun direksiyonuna geçince A6 yı garaja çektim Cool Her arıza yaptığın da satıcam diyorum ama şöyle karşısına geçip bakınca yaptırıp satmaktan vazgeçiyorum Star
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 20:59
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Peugeot nun direksiyonuna geçince A6 yı garaja çektim Cool Her arıza yaptığın da satıcam diyorum ama şöyle karşısına geçip bakınca yaptırıp satmaktan vazgeçiyorum Star

abi çok duygulandırdın ßeeeAğlamaAğlama
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 21:01

her aracın keyfı farklıdır degıl mı sayın abım??? Sırıtma
Yukarı Dön
isodogu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Temmuz - 1975

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı isodogu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 21:27
kimsenin şahsına bir diyeceğim yok ama bu aşşağılık kompleksini bırakmak gerekir diye düşünüyorum adamlar motor geliştiriyorlar ford bmw volvo kullanıyor porche ile ortak şanzıman geliştiriyor hala zayıf araba sağlamlıktan kasıt tok kapı sesi ise Alman araçları en çok bununla övünür araba sadece kapıdan ibaret değil Peugeot kaporta karakteri olarak Almandan çok Japon gibidir (tok hissi vermez)ancak sürüş keyfi ve tasarım olarak gerçekten tercihe şayandır. yine söylüyorum İNADINA PEUGEOT!!!!
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 21:30
cvp kısaca neden pejo ? Sevdiğimiz içinnn .........
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 21:41
seviyorum uleyyyynnnn
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 21:47
Bencede bu tür konular fazlasi ile sacma. Ben aracima gozum gibi bakar ilgi gosteririm. Allah ima sukurler olsun beni birkere bile uzmedi. Tek kotu huyu var oda milleti fazla kiskandirdigindan nazar degecek diye korkuyorum.Sırıtma
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 22:28
Orjinalini yazan: boraa boraa Yazdı:

Üstadlar,bakıyorumda forumda sürekli arıza konuları açılıyor. ör: hararet yükselmesi,otomatik şanzımanlarda hata vermesi,lpg arızası .benim anlamadığım bu araçlar başka model araç kullananların dediği gibi bu kadar zayıfmı.peki o zaman neden peugeot ?   Question
walla benim pug'um nedense hiç arıza çıkarmadı hala ilk günkü gibi arıza çıkaranlarda hep sizleri bulmuş Gülme  ve şuan 206'ım var ve yine peugeot alcam kısmetse 308 alcam eylül gibi
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
Engin Tepe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 23:08
Alışkanlıgı bile başka oto yıkamada 308 gordüm 307 lere hep bi hevesım vardır. Cocuk isyan etmiş 307 den arızasından sorunundn vermiş takasa 308 almış :) yine sorun frenınden kapısından direksiyon milinden. ama sevıyorum dıyo :D hem aglarım hem gıderım hesabı.
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 23:14
bu tarz konular çok tartışmaya neden oluyo.. daha öncede buna yakın bi konu açılmıştı..sonunda yöneticiler konuyu kapattılar.. memnun olanıda varrr olmayanıda varrr.. her araçta olduğu gibi..
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 23:24
sonun akdar peugeot boyle surus stılı olan arac yok yahuuu varsa sorunu olan gıder baska marka alır 
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 23:33
Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

Bencede bu tür konular fazlasi ile sacma. Ben aracima gozum gibi bakar ilgi gosteririm. Allah ima sukurler olsun beni birkere bile uzmedi. Tek kotu huyu var oda milleti fazla kiskandirdigindan nazar degecek diye korkuyorum.Sırıtma

bana çok nazar değdi neler çıkarttı başıma ama hiç üzmedi, nezaman bir parçasını yaptırcak olsam yaptırana kadar bekledi hiç üzmedi bende onu üzmüyorum çok iyi anlaşıyoruz (:

alalı 1 sene olucak halen 307' mi park edince dönüp bir kez bakmadan ayrılamıyorum Göz Kırpma

Düzenleyen metin - 01 Haziran 2011 Saat 23:36
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 00:03
Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

bora peki sana şunu sorayım son zamanlar dikkat ediyorumda bütün açılan konularda yaptığın yorumlar hep peugeot aleyhine madem böyle bir pug düşmalığın var da neden hala peugeot kullanıyosun o zaman sat ve kurtul kardeşim

kardeş forumların amacı nedir : iyiyi kötüyü,doğruyu yanlışı birbirimizle paylaşmak bilgi sahibi olmaktır değilmi.benimde kafama takıldı böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim.burada amaç pugu kötülemek değil.bende aracımdan %100 memnunu  şu ana kadar değişen tek parçası (MAŞALLAH )hararet müşürü. o da arıza bulunmadğı halde servis yine değiştirdi Sırıtma seviyeli tartışmadan güzel cevaplar çıkar ben böyle biliyorum.birbirimizi yermek yerine puglarımızın iyi yada kötü yönlerini tartışalım.aracı satacak olan insan zaten satar değil mi kimseye sormaz..Göz Kırpma
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 00:06
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

bosverın arkadaslar boyle konulara prım vermeyelım lutfen.
memnun olmayan satar begenecegı memnun olacagı aracı alır. burası sıkayet merci degil...

bız peugeot cuyuz aracımızdan memnunuzz. bu mudur budur kardesımSırıtma 

ben aracıma yenı jant lastık taktım yenı arac almıs gıbı sevındım. ınsan elındekı bırseyden memnun olmasından guzel bırsey varmı yaaa :))))))

cecoli kardeş nedir bu cevap anlamadım ...forumların amacı nedir : iyiyi kötüyü,doğruyu yanlışı birbirimizle paylaşmak bilgi sahibi olmaktır değilmi.benimde kafama takıldı böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim.burada amaç pugu kötülemek değil.bende aracımdan %100 memnunum.civa gibi çok şüküri  şu ana kadar değişen tek parçası (MAŞALLAH )hararet müşürüdür. o da arıza bulunmadğı halde servis yine değiştirdi Sırıtma seviyeli tartışmadan güzel cevaplar çıkar bu herkesin işine yarar.ben böyle biliyorum.birbirimizi yermek yerine puglarımızın iyi yada kötü yönlerini tartışalım.foruma üye olanlar bilgi sahibi olsun.aracından memnun olmayan ve satacak olan insan zaten satar değil mi kimseye sorma ihtiyacı hissetmez.
Feline 2006
Yukarı Dön
Kemanyak Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Aralık - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kemanyak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 02:34
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Heartdireksiyona oturduğumda uçak pilotu piskolojisine soktuğu için ...... beni hiç bir zaman rezil etmediği için..........verdiğin güven için...........görüntüsü için........ sol şeridi kapattığımda önümdeki araçların dikiz aynasından amblemimi görüp yolu açtırttığı için........ Geekduruşu için, bakışı için,gidişi için,varlığı için,güvenliği için, bana hitap ettiği için, duygularıma tercüman olduğu için, bağlıyım, tutkunum, aşığım, hastayım, ölüyorum, bitiyorum , bir aşktır ..bir tutkudur.. üçyüz6 anlatmakla bitiremem yaşamak lazım doyasıya Heart

Daha ne diyelim EmbarrassedArabama her bakanın tekrar bakmasına hastayım Sırıtma Arabamı her model arabayla karşılaştırabilmeme hastayım (Renk tip vs). Arkadaşın biri 1 sene oldu hala park ettikten sonra arabama bakıyorum diyor benim 5. senem hala bakıyorum akşam eve çıkarken üzülüyor gibi geliyor bana Ağlama
Ruhu var bu arabanın ruhu Star

Düzenleyen Kemanyak - 02 Haziran 2011 Saat 02:40
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 02:41
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

bana çok nazar değdi neler çıkarttı başıma ama hiç üzmedi, nezaman bir parçasını yaptırcak olsam yaptırana kadar bekledi hiç üzmedi bende onu üzmüyorum çok iyi anlaşıyoruz (:

alalı 1 sene olucak halen 307' mi park edince dönüp bir kez bakmadan ayrılamıyorum Göz Kırpma
aynen ben:))) Alkış
Yukarı Dön
burakdmr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı burakdmr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 09:25
Orjinalini yazan: Erbin Erbin Yazdı:

şikayet oranları;
opel 443
volkswagen 366
fiat 342
ford 288
peugeot 250
toyota 233
hyundai 251
renault 193
chevrolet 151
citroen 136
mercedes 56
skoda 55
kia 46
volvo 41
bmw 34
mitsubishi 26
sikayetvar. alıntıdır.
oranlara baktığınızda her markanın şikayet aldığını görüyorsunuz :)

satış oranına göre düşünmek lazım :).. Benim eski aracım focus'tu şuan peugeot kulalnıyorum açıkcası elektriksel sorunlar yaşıyorum hatta çok saçma sorunlar yaşıyorum kime sorduysam kronik diyor o kronik bu kronik .. Abimde mazda var yıllardır bir kere sorun çıkarmadı arkadaşta hundai'nin güzel bir modeli var 5yıldır sanayiye girmedi..

Neblim peugeot sahibi olduktan sonra her sorunu kronik diye duymak biraz gıcık ediyor.. Sanki kronik sorunlarla donatılmış biz yeniden yapıyoruz gibi geliyor aracı...

2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 09:47
Tam isabet kardeş.benim demek istediğimde bu;arızayı yolluyorsun serviste çözüm bulamıyorlar ve cevap standart ;'' '' '' kronik bir arıza..''yoksa pugları beğenmediğimizden değil.   Thumbs Up
+1
Feline 2006
Yukarı Dön
burakdmr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı burakdmr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 09:49
valla bize baştan yaptırtıyorlar araçları.. Açıkcası alman ya da japona transfer olmayı düşünüyorum :)
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 09:53
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

her aracın keyfı farklıdır degıl mı sayın abım??? Sırıtma

Kesinlikle Sırıtma 
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 232 7 Saramago
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 1072 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 559 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 392 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1014 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6374 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2201 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1198 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7539 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1218 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1391 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3809 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 6027 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 507 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1583 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5051 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40709 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 904 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20447 8 brs3393brs
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Onlinewolf 4
Saramago 4
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English