![]() |
|
206 yay hakkında bilgileriniz.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sen pişmndanda öte olursun :) 14 janta 5cm lık yay takılırsa atını heryere sürtersin :)
|
||||
![]() |
||||
|||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13324&title=06-sp-873jant-takldgncel
3.5 en ideali hem konfordan öün vermiyo yani :) Düzenleyen facemelowe - 31 Mayıs 2011 Saat 22:35 |
||||
![]() |
||||
|||
evet arkadaşlar ...akşam aksoy tunınge gittim voglantt fiyatta antlaştık.. ama adam aracıma baktı 3,5 değil dedi ısrarla 5 mm vermek istedi bende düşüncem dedim almadım...yani ben3,5 mm istiyorum adam bişe değişmez boşuna 3,5 mm alma deyip duruyo anlamadım bu işi ya... forever 3,5 mm yapmıştı süperdi..allah allah iyice aklım karıştı.. 306 için lastik 195*55*15 olcak 35,mm yoksa 5 mm yay işindede hiç anlamıyorum.. |
||||
![]() |
||||
|||
306 larda fark etmiyo 5 likte anı 3.5 cm de.
|
||||
![]() |
||||
|||
nası yani ? |
||||
![]() |
||||
|||
kardeşim adam diyor şu an 3,5mm yay taksan bişe farketmez diyor.. ama 5 mm taksan düşer diyor....işte bu seferde 5mm kötü değilmi sonra kütür kütür geçerim gibi geliyor her yereden ?? |
||||
![]() |
||||
|||
sen 3.5 alsan bile 5cm düşecek aracın dostum
3.5cm senin aracı 5cm düşüreek. senin 306 ya 3.5 cm 206 yayı takacak,oda 5cm düşürecek
Düzenleyen facemelowe - 31 Mayıs 2011 Saat 22:57 |
||||
![]() |
||||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|||
4 cm FK al ikisinin arası :) sertliğide orta kıvamdır.
|
||||
![]() |
||||
|||
fk mı
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
yok abi iki seçenek var ya Eibach yada voglantt alıcam aksoy tunıngden ama 3,5 mm yada 5 mm karar vereedim..tek korkum en ufak çulurdan geçerken kütür kütür ses duymak istemiyorum..ön takımı parçalamak istemiyorum..
|
||||
![]() |
||||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|||
ben fk almıştım. Araç 60.000 deyken takmıştım. O güne kadar ön takıma anahtar değmedi, aracı 96.000 de sattım o zamana kadar gene anahtar değimedi ön takıma. Ama biraz sert yaydır. Eibach yumuşaklık konusunda daha iyidir.
|
||||
![]() |
||||
|||
eger 306 için 3.5cm yay bulduysan hmen al kaçırma.çünkü 306 lara 3,5m yay bulmak zor,adam sana o yuzden 5lik takalım demiştir. sakın 306na 206 3.5cm yay taktırma oda 5cm düşürüyo.. ön takımla akraba olursun :)
Düzenleyen facemelowe - 31 Mayıs 2011 Saat 23:15 |
||||
![]() |
||||
|||
hay allah razı olsun bunu deyin işte bana ...ok ..yani kesinlikle ve kesinlikle 3,5 mm 306 yay takılacak doru anladım dimi ... |
||||
![]() |
||||
|||
evet dostum dogru anladın :) ama unutma 306 için 3,5cm saa kalkar 206 yayı takar oda 5cm düşürür.
Düzenleyen facemelowe - 31 Mayıs 2011 Saat 23:19 |
||||
![]() |
||||
|||
peki bunu nasıl anlarım ben... |
||||
![]() |
||||
|||
yay kutusunun yan tarafındaki yapıştırmada yazar aracın modeli :)
|
||||
![]() |
||||
|||
ok dostum çok sağoll..bu hafta bu işi bitirmem lazım... |
||||
![]() |
||||
|||
hayırlısı dostum ya ama eıbach kullanıcısı olarak çok memnunum sanada tavsiye ederim :)
|
||||
![]() |
||||
|||
zaten iki markada aynımış sanırım... ikiside yumuşakmış.. böylelikle yay konusunu öğrenmiş oldum..
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|||
bide benim işi çözün :D:D 3.5 tamam ideal ama hiç düşmemiş gibi araba bunun 4 ü yada 4,5 varmı yada öneriniz......
|
||||
206 XT 118 HP
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |