![]() |
|
Magic's 206 RC |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasın babası emnyet genel müdürlügünde çalışıyo şu an nöbeçti olan polis arkadası detaylı soruşturma yapıyo araç için
|
|
![]() |
|
arabayı alacam dedım musterılerı cıktı neyse alana hayırlı olsun daha bulursak demek kı burda paylasmamak lazım buldugumuz arabaları
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kardes alacaksan ara adamı gönder kaporanı netten o kadar ciddi alıcıysan kacırıdıgna uzuluyorsan:)
|
|
![]() |
|
kardes sen paylaşmışsın burda arkdasta gördü hemen aradı adamı...
hani benim yapacagım bişey yok :(
|
|
![]() |
|
önemli degil alana hayırlı olsun allah kazasız belasız bındırsın :))) neyse sizde bulursanız denk gelırse bana haber verırsınız :))
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ön kaputa dikkatli baktıgınız zaman zaten macunluymuş macun kalkmış tekrar vurunca
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kazalı oldugu apaçık zaten. 5 binde masraf etsen bu paraya bedava.
arabada bişey oldugu belli. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
işin içine girdi mi 2-3 gider öyle göründüğüne bakmayın düzeltip öyle resmini koyuyorlar. Örneğin sağ takım komple değişir aks la bereber
|
|
![]() |
|
yanılmıyorsam ben bu aracı maslak sanayıde gordum. bızım dukkana gıttıgımde sanayıde dolasırken bırkac kez rastladım. hem sıyah olması hemde jantlarının rengınden :)) hayırlısı
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Aracın arka sağ tavan direğinde hasar var oraya dikkat edin. Ayrıca Jant da kırık gibi. Ve bence bu kazayla ön düzen kalmamıştır araçta. Direksiyon sistemine zarar verme olasılığı da var. Bana göre aracın masrafı 4-5 den aşağı değil. Araç komple boyalı gibi.
![]() Düzenleyen Kemanyak - 27 Mayıs 2011 Saat 00:02 |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
banada komple boyalı gibi geldi.
bu araç bence büyük bir kaza atlatmış toplanmış bidaha küçük kaza yapmış satıyorlar gibime geliyor normalde bunun ayarında bir rc 20.000 tl den aşağı hiç sanmıyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aracı alın 1000 tl toplayamazsınız. 3000-4000 tl masrafı var. 15bin hasar 3bin ıvır zıvır 1500 20bin TL araç dümdüz olur. 1000 tl üstüne koyar kazasız olanını alırım.
Düzenleyen Erbin - 27 Mayıs 2011 Saat 00:43 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
aracın sağ kapı felanda gıdık buyuk ıhtımal oda kasar kapıyı acarken 5 bın - 6 bın tl masrafı vardır o arabanın kazalı alcagınıza bekleyın pıyasasda uygun duse elbet daha saglamı kazasızı bunu alıp ugrascagına sıkıntılara gırceksın hergun yenı bıyerı cıkıcak aldıgına pısman olcaksın harcadıgın parayada kazasızını rahat alırsın :D
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
farkettınızmı bılmıyorumda aracın kazalı olan sag arka dıregıde ezık o araba yan yatmıs gıbı gozukuyo bıraz :D
|
|
![]() |
|
bende arkadaslara katılıyorum. aldıktan sonra toplamasıyla temızının fıyatını bulacaksa hıc ugrasmaya degmez...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Temizinin fiyatınıda bir hayli geçer diye tahmin ediyorum.
misal ben aracı temiz aldığım halde biraz titiz olduğum için trigerden lastiklerine şanzımanına kadar bakım yaptım ve lpg taktım yaptığım masraf 3000-3500 tl civarında oldu.
düşünün bide temiz araba kazalı değil bu masraflar sadece bakım lpg vs.
bu yüzden bu kazalı aracı 5.000 tl bile adam edeceğini sanmıyorum en iyisi temizini alıp binmek.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Şahsi görüşüm,elindeki düzgün aracı satıp bununla uğraşmak mantıksız.Çünkü bizler rahat durmuyoruz herşey sıfır hata olsun istiyoruz ve bu durumda bu araç 5000 de yer 6000 de.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
coreatesh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coreatesh
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence rc gayet mantıklı
|
|
![]() |
|
ozaman kaçırma hemen al (:
|
|
|
![]() |
|
Araç Göründüğü Gibi Temiz Olsaydı Emin Olun O Araç Şimdiye Çoktan Satılmıştı Rahat Olun Ciddi Bir Kusuru Vardır..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |