![]() |
|
Hangi İstasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıtta sehll ama lpg de opet neden derseniz lpg si olan tanıdıklarım başka yerlerden aldıklarında arıza ışı yanıyo ama opetten aldıkların ışıgın yanmadıgını söylüyolar
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
total çok güzel bana göre
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
ben devamlı opetden alıyorum
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
lük oil de güzel diyorlar denemek gerekir
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Shell başka istasyona gerek yok
|
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
ben kendi aracıma hep opetten aldım enjektörlerim gidiyordu az daha, şirket aracıma (2010 dizel kangoo) hep opettn euro dizel aldım 1 sene sonra yakıt sistemini değiştirdiler komple içinden çıkan mazot numunesini görmeliydiniz. (%85 yakıt + %15 Su bildiğimiz H2O) Allah'tan 2 sene garanti vardı para vermedik ama kullanıcı hatası diye çakacaklardı bize de şirket filo olayı var diye alttan aldılar vatandaş olsan çaktılar gittti :(
Düzenleyen F-Eren - 14 Ağustos 2011 Saat 10:41 |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
FULL + PO ama full tavsiye etmem herkez şikayetçi bizde almıyoruz daha 11 senedir petrol ofisinden alıyoruz mazotu bu zamana kadar hiç sıkıntı çekmedik fullden aldık arızalar çogalmaya başladı tekrar petrol ofisine geri döndük :)
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
ben bp petrol muhasebecisi olarak sana petrolcüler arası bir sözden bahsetmek isterim arkadaşım shelin benzini bp nin dizeli diye bir laf vardır o yüzden euro diesel al arkana bakma biz satıyoruz shellden daha iyi fiyatı fazla olan diesel alıyorlar shellden ama yaktıgı ile fiyatı tam tamına aynı hesaba geliyor euro diesel ile bp tavsiyem.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
full
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
KESİNLİKLE OPET ! eğer Opet bulamazsan SHELL
|
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
arkadaşlar opetin tüm aıtları katkılı
shell çok güzel total fransız bp de fena değil
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
zaten bp total shell kesafeti aynı eger tanıdıgınız varsa 870 kesafetinin ne anlama geldigini sorunuz size detaylı bılgıyı versınler opet ise 850 kesafet yani yogurda biraz daha fazla su katıyorlar gibi düşünün.
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
ben hep shellden alıyordum 95 oktan 50 tlye şehir içi 130 km yapıyordu petrol ofisinden aldım bir kaç kere yine 50 tlye şehir içi 150 km yaptı sizce bu benzinden mi yoksa kullanımdan mı
not :ikisininde fiyatı aynı iken kıyaslama yaptım |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Petrol ofisi bizim araçlara uyum sağlıyor bence podan alınca tasarruf shellden alınca performans artıyor
Düzenleyen altantezcan - 29 Ağustos 2011 Saat 22:03 |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
valla altantezcan kardeşim 2-3 yıl önce yapılan ölçümlerde en fazla kükürt oranı PO da çıkmıştı
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
bakın bp den alırsanız fazla gidersiniz performans düşer po dan alırsanız yakıtı incedir kesafeti 740 dır fazla basarsanız çok yakar opet de po ile aynı klasmandadır kalite olarak fakat shell den alırsanız performans harika olur gazı dehşet yiyor ve çekişten düşmüyor asla yalnız po yu tercih etmem o da nie diyeceksiniz çünkü son yıllarda çok şube kapattılar bilhasa samsun taraflarında full kaçak yakıttan epdk kapatıyor po ları fakat kalite ve güvenirlik derseniz shell ve bp gerisi hikaye total da aynı kalitede ama bizim vatandaşımız fazla güvenmiyor tankerler aynı yerden alıyor hatta bp ile anlaşmalı bp kendilerine yıl içinde anlaşma tutarı kadar akaryakıt tahsis etmektedir arkadaşlar bilginize sunarım araç saglıgını düşünenler shell ve bp dizelinden asla ama asla vazgeçmemelerini tavsiye ederim kükürtü en aza indirdiler performans sıvısı ve markerı değiştirip çok kaliteli bir yakıt yapmaktalar.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sürekli olarak shell 97 kullanıyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
fazla yakar ama performanstan asla ödün vermez ben bp de çalışıyorum muhasebe ve alt saha müdürüyüm fakat 95 oktan shell den vazgeçmem... anlayana artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |