![]() |
|
Beyler Bu Teybi Alıyorum, Yorumlarınıza Sunulur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavsiye Edemiyorum Malesef Çok Teferruatlı Böyle Markalı Teypler Pek Randuman Vermiyor Kardeşim Malesef Tabi Bu Benim Şahsi Görüşüm Al Bi PIONEER Kafanda Rahat Olsun İçinde :)
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
banda sorarsan ALPİNE derim.. ama orj varken yorumum yok..
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Güncel. http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-FALCON-A-TYPE-2GB-FM-TRANSMITTER-MP4-S_W0QQidZZ43079907 üstadlar;bu ürünü almak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
transmitterler zır boş frekans bulamassan düzgün çelışmıyo yani ilk çıktıgında öyleydi şuan geliştiyse bişey diyemicem ama ben aldıgımda boş frekans yakalayamazsan karışıyodu frekansla senin çaldıgın şarkı
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
orjınal teybınden daha kotu calacaktır.bence bosuna para verme ılla bu sekılde bır teyp ıstıyorsan jvc avx 3 yada avx 33 onerırım. Kolay gelsın. |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
mesela
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
bu da senin alacağın ürün daha hesaplı yorumlara da bakabilirsin |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
büyükşehirlerde yaşayanlar için transmitter kullanımı pek verimli değil zira boş rado frekansı bulmak zor ama daha küçük şehirlerde kullanışlı bence.
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Yeni bir teyp alamam pahalı.
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
transmitter sonderece kullanışssız ve inanılmaz kalitesiz bi sesi var hele birde ankara istanbul gibi büyük şehirlerde frekans sıklıgından çok cızırtı yapar.küçük şehirlerde ve uzun yollarda kullanılabilir.
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Orjinalini bozma arkadasim benim arabada bir cift 85tipi pioneer bir cift jbl 16 cm mid tiz takimi jbl 1100 wat kutubas anfi var kapi kolonlarida aktif bu saydagim hersey anfiye anfi de orjinal teybe bagli orjinalden sasma derim
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
direksiyondan kumanda istiyosan eski alipne lardda var hiç yokdan bundan 50 kat daha iyidir çift anfi çıkışı felan
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
arkadaşım yorumuna istinaden yazıyorum ama benimde orjinal teybimde bir çift component + bas var net ses alamıyorum değiştirmeyi düşünüyorum teybi sen nasıl kullanıyosun hayran kaldım püf noktası var mı?
|
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
![]() |
|
SelintiGazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
hocam bence böyle markası belli olmayan ( yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ben hiç görmedim bu isimde bi teyp ) markaları alıcağına marka bişiey al hem ekranı gerek duymuyorum ben ne gerek var.
pioneer 6050 modeline bak hocam bi
|
|
Dünyaya 3G'yi biz öğrettik. G'eldikleri G'ibi G'iderler. Mustafa Kemal Atatürk
|
|
![]() |
|
Sinancan.bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: İST, Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sinancan.bjk
Şahsen ben Pioneer 7700 kullanıyorum bakmış olduğun ürün özür dileyerek sölüyorum pek uzun ömürlü bi cihaza benzemiyor bunu senin için buldum bi bak istersen hem Pioneer hem usb li :) hemde 189 tl
![]() |
|
![]() |
|
Deh-2300UB kullanıyoru. Deh-2300, alacağın cihazdan ses çıkışı olarak daha tatminkar olacaktır.Görüntü seni aldatmasın o kadar küçük ekranın çözünürlüğü berbat olur. Aracını biraz düşünüp kaliteli bişi olsun diosan pioneer, sony gibi markalardan vaz geçme . Heleki aracın 307 biraz emek ver derim. Başın ağrımaz.
|
|
![]() |
|
bencede pionner para vermene değmez iki gün sonra çöpe gider. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |