![]() |
|
306 body kit hakkında..fiyat aldım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yakınmıssınız bak :))
|
|||
![]() |
|||
||
Buyur Burdan Yak Usta Bir Kardeşimizde İş Komşumuz Çıktı... Ersin Neredesin Çabuk Bana Sokağın İsmini Söyle ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nası yani ![]() |
|||
![]() |
|||
||
kocarapıppaşa caddesi ??? sen ???
|
|||
![]() |
|||
||
Hayriye Tüccare Caddesi
No: 24 Mandorle Sen Beyazıt Tarafındasın Bizim Blue Tazz Mesuta Yakınsın Düzenleyen AlbayDemircan - 21 Mayıs 2011 Saat 15:50 |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Allahtan memleketlerınızı bılıyorumda hemserı cıkmayacaksınız yanı
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ben tam laledeyim.. hani bu su ürünleri fakultesi varya ışıklarda laleli tranvay durağı garanti bankası yanı :)) vay be tazz da burda demek sen aşşağıdasın sanırım ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ahanda Buyur Burdan Yak Demek Verona Hayırlısı Olsun Kardeşim ... Bende Paydos Ediyorum... Görüşmek Üzere Cep Numaram İmzamda Yazılı Olmadı Mini Bir Laleli Buluşması Yapalım ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ok yapalım albayım :)
|
|||
![]() |
|||
||
hooppp hopp kankama sulanma sana yedırmem oni uşağummm
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Usta Sensiz Buluşma Olurmu Yada Bensiz Bir Buluşma Hayal Edebiliyormusun ![]() |
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
bu arada ersin abi söylediğin ek parçaların fotoğraflarını çekip koyabilirsen bizde daha rahat fikir koyabiliriz ortaya bu arada albay abimin koyduğu 306 gti gerçekten çok güzelmiş ama o fiber sanırım |
|||
![]() |
|||
||
gökay orasını ekarte ettim adam numune gösteremio ..anca kapora vericen yaptırıp getircek ama neyin nesi belli değil...neyle karşılacağımı bilmiyorum yani...
evet albayın koyduğu resim full fiber çalışması...özellikle yan tarafları yani çamurluklar felan fiberle şişirilmiş... |
|||
![]() |
|||
||
![]()
cecoli sensiz olmaz zaten :) biliyorsunki bu sitede ilk tanıdığım sensin
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
oh oh masallah... :)) muhabbete bak :)) albayım 1. kankamdır soylemıs olayım. o acıdan onu kımseye yedırmem. kımse benden daha fazla kanka olamazzz...
body kıt konusundada ornek veye resım gosteremeyen yerlerı bosver bence. cunku ne alacagını bılmeden olurmu oyle sey yaaa
|
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
cem abiye kesinlikle katılıyorum.Göstermiyorsa bir resim vs. yoksa hiç girme o işe mesela biz yaptırırken bize full resimleri fotoğrafları göstermişlerdi.Aynı zamanda hazırda duran fiberlerden örneklemişlerdi.Sanada göstermiyorlarsa hiç girme derim ben sonra başın yanmasın 1 kere yaptırıyorsun içinde kalmasın istediğin gibi yaptır bence |
|||
![]() |
|||
||
olmazzzzz ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eyvallah Usta Kankalığımızı Zaten Test Ettik Onayladık... Kimse Bizi Yiyemez.. Bu Saatten Sonra ![]() Ersin Dediğim Gibi Birader Gideceğimiz Yerde Resim Seçeneği Oldukça Bol O Yüzden Kafanda Soru İşareti Kalmasın... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |