Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

306 body kit hakkında..fiyat aldım.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14879
Tarih: 03 Ekim 2025 Saat 01:56
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 306 body kit hakkında..fiyat aldım.
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 306 body kit hakkında..fiyat aldım.
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:05
1 çift marşpiyer
1 adet ön tampon eki
1 adet arka tampon eki
1 adet spoyler

boyalı + montaj içinde  575 tl fiyat aldım... ve 12 taksit imkanı sunuldu.. fiyatta bişiler daha yapılır dendi...

daha önce uygulama yaptıkları 1-2 araca baktım işçilikleri ve malzemeleri iyi gibi geldi bana...

sizce fiyat iyimidir ??? yoksa bu işler dahada ucuza maal edilebilirmi ??

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:09
Foto var mı ? 

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:09
albay ıle baglantıya gec bu noktada sana yardımcı olsun

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:11
undertaker foto yok.. çekmeye unuttum :) bak bu aklıma gelmedi tüh ya...... neyse çekerim...  cecoli albay ile bağlantuya geçiçem..

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:37
sem tunıng nbiliyorum  sahibindende bayağı bir  ilanı var hatta sem tunıng mustafa die geçio orası abi ora biraz tuzluı geldi bana ...

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:42
ama sunuda unutmakı alacagın fıyatları kıyaslarken malzemelerıde kıyaslaman gerekecek. sonucta aynı olmayabılırler... daha kalıtelı bır urun dogal olarak pahalı olur

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:49
anladım cecoli.. sem tunıng tanıyorsun sanırım....

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 11:04
Orjinalliğini Bozmadan Böyle Bişey Yapmayı Dene...
Biliyorsun Artık Abartılı Modifiye Moda Kaçtı...

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 12:14
albayım bu araba yanlara şişirlmiş gibi duruyor.. ben 5 ek parçadan oluşan daha sade tatlı bişe yapmayı düşünüyorum... eklerden ibaret yani..

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 13:02
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

albayda bende tanırım hayırdır???

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 13:42
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Kahkahaabi öyle bir yazmışsınki albayda bende tanırım  diyeSırıtma hani nolmuş , ne var Startanıyamazmıyız gibiSırıtma sordum sadece yahu Kahkaha

bide oraya gidip ondan fiyat alırımSırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 13:52

Kahkahaabi öyle bir yazmışsınki albayda bende tanırım  diyeSırıtma hani nolmuş , ne var Startanıyamazmıyız gibiSırıtma sordum sadece yahu Kahkaha

yoo hayır ben oyle soylemedım. sen oyle yorumlamıssın. esasında albay bende cok daha ıyı tanır. bence sen albayla beraber gıt oraya. olmazsa 3 umuz gıdelım Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 14:54

yoo hayır ben oyle soylemedım. sen oyle yorumlamıssın. esasında albay bende cok daha ıyı tanır. bence sen albayla beraber gıt oraya. olmazsa 3 umuz gıdelım Sırıtma

Sırıtma 3 kişi gitmek daha güzel olur....belki 3 kişi ortak bir fikir üretiriz...

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 14:57
tabı olabılır :) benımde yapmayı dusunduklerım var ama bıraz daha zamana ıhtıyacım var

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:17

tabı olabılır :) benımde yapmayı dusunduklerım var ama bıraz daha zamana ıhtıyacım var

tamam işte gideriz bakarız fiyat alırız  tartışırız  bi karara varırız zamanı bekleriz :) 1 taşta 4 kuş vurmuş olurus..Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:23
Ersin Yan Tarafları Bende Şişirme Taraftarı Değilim Tamponu Göstermekti Kastım ...
Sem Tuninge İstediğiniz Zaman Gideriz Adamlarda Çeşit Bol İstediğimizi Ayıklarız Fiyatlarıda Gayet Uygun Bence

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:27
Orjinalini yazan: AlbayDemircan AlbayDemircan Yazdı:

Ersin Yan Tarafları Bende Şişirme Taraftarı Değilim Tamponu Göstermekti Kastım ...
Sem Tuninge İstediğiniz Zaman Gideriz Adamlarda Çeşit Bol İstediğimizi Ayıklarız Fiyatlarıda Gayet Uygun Bence

hımmm... bende dedim bu ne abi :) ok... ne zaman isterseniz gidelim..orayı bilmiorum hemde görmüş olurum yerini...

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:31
Ne Zaman Müsait Olursan Gel Giderik Pazarları Kapalı Yalnız Ona Göre...
Şimdi Gel Dicem Cumartesi Günleri Orası Ana Baba Günü Hafta İçi Müsait Olursan Daha Sağlam İş Yapmış Oluruz ....
Ama Yinede Dediğim Kardeşim İstediğin Zaman Giderik Gülme

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:35

Ne Zaman Müsait Olursan Gel Giderik Pazarları Kapalı Yalnız Ona Göre...
Şimdi Gel Dicem Cumartesi Günleri Orası Ana Baba Günü Hafta İçi Müsait Olursan Daha Sağlam İş Yapmış Oluruz ....
Ama Yinede Dediğim Kardeşim İstediğin Zaman Giderik Gülme

albayım şu an çalışıyorum ..lalelide yim ben.. müsait bir zamanda ararım seni denk getiririz.. tşk.

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:37
Bende Lalelide Çalışıyorum Kardeşim Ne İşin var Laleli de :))

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:39
yakınmıssınız bak :))

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:48

yakınmıssınız bak :))

Buyur Burdan Yak Usta Bir Kardeşimizde İş Komşumuz Çıktı...
Ersin Neredesin Çabuk Bana Sokağın İsmini Söyle Gülme

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:48

Bende Lalelide Çalışıyorum Kardeşim Ne İşin var Laleli de :))

nası yaniSırıtma ne iş yapıyorsun lalelide sen ? artı neresindesin lalelinin ?

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:49
kocarapıppaşa caddesi ??? sen ???

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:50
Hayriye Tüccare Caddesi
No: 24    Mandorle

Sen Beyazıt Tarafındasın Bizim Blue Tazz Mesuta Yakınsın

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:52
Sırıtma verona Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:52
Allahtan memleketlerınızı bılıyorumda hemserı cıkmayacaksınız yanı Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:53

Hayriye Tüccare Caddesi
No: 24    Mandorle

Sen Beyazıt Tarafındasın Bizim Blue Tazz Mesuta Yakınsın

ben tam laledeyim.. hani bu su ürünleri fakultesi varya ışıklarda laleli tranvay durağı garanti bankası yanı :)) vay be tazz da burda demek sen aşşağıdasın sanırım Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:54

Allahtan memleketlerınızı bılıyorumda hemserı cıkmayacaksınız yanı Sırıtma

Sırıtma  güzeldiKahkaha

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:54

Sırıtma verona Sırıtma

Ahanda Buyur Burdan Yak Demek Verona Hayırlısı Olsun Kardeşim ... Bende Paydos Ediyorum...
Görüşmek Üzere Cep Numaram İmzamda Yazılı Olmadı Mini Bir Laleli Buluşması Yapalım Embarrassed

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 15:55
ok yapalım albayım :)

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 16:03

hooppp hopp kankama sulanma sana yedırmem oni uşağummm Sırıtma Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 16:25

Usta Sensiz Buluşma Olurmu Yada Bensiz Bir Buluşma Hayal EdebiliyormusunSırıtma

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 16:52

bu arada ersin abi söylediğin ek parçaların fotoğraflarını çekip koyabilirsen bizde daha rahat fikir koyabiliriz ortaya Sırıtma 

bu arada albay abimin koyduğu 306 gti gerçekten çok güzelmiş ama o fiber sanırım

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 18:54
Orjinalini yazan: gokayy gokayy Yazdı:

bu arada ersin abi söylediğin ek parçaların fotoğraflarını çekip koyabilirsen bizde daha rahat fikir koyabiliriz ortaya Sırıtma 

bu arada albay abimin koyduğu 306 gti gerçekten çok güzelmiş ama o fiber sanırım

gökay orasını ekarte ettim adam numune gösteremio ..anca kapora vericen yaptırıp getircek ama neyin nesi belli değil...neyle karşılacağımı bilmiyorum yani... 

evet albayın koyduğu resim full fiber çalışması...özellikle yan tarafları yani çamurluklar felan fiberle şişirilmiş...

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 18:57
Kahkaha

Usta Sensiz Buluşma Olurmu Yada Bensiz Bir Buluşma Hayal EdebiliyormusunSırıtma

cecoli sensiz olmaz zaten :) biliyorsunki bu sitede ilk tanıdığım sensin Sırıtma ayrıca telefonumda cecoli diye ilk seni kaydettim bu günde albay diye albayı kaydettim hatta albayı aradım konuştukKahkaha çıkıyordum bende yoksa bi çay içerdik...

Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 20:16

oh oh masallah... :)) muhabbete bak :))

albayım 1. kankamdır soylemıs olayım. o acıdan onu kımseye yedırmem. kımse benden daha fazla kanka olamazzz...

body kıt konusundada ornek veye resım gosteremeyen yerlerı bosver bence. cunku ne alacagını bılmeden olurmu oyle sey yaaa

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2011 Saat 20:49

albayım 1. kankamdır soylemıs olayım. o acıdan onu kımseye yedırmem. kımse benden daha fazla kanka olamazzz...

body kıt konusundada ornek veye resım gosteremeyen yerlerı bosver bence. cunku ne alacagını bılmeden olurmu oyle sey yaaa

cem abiye kesinlikle katılıyorum.Göstermiyorsa bir resim vs. yoksa hiç girme o işe mesela biz yaptırırken bize full resimleri fotoğrafları göstermişlerdi.Aynı zamanda hazırda duran fiberlerden örneklemişlerdi.Sanada göstermiyorlarsa hiç girme derim ben sonra başın yanmasın 1 kere yaptırıyorsun içinde kalmasın istediğin gibi yaptır bence

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Mesaj Tarihi: 22 Mayıs 2011 Saat 01:01

olmazzzzzOuch albay konusunda suscam Sırıtmao tekstilci ben dericiKahkaha

Mesaj Tarihi: 22 Mayıs 2011 Saat 10:37

Eyvallah Usta Kankalığımızı Zaten Test Ettik Onayladık... Kimse Bizi Yiyemez.. Bu Saatten Sonra Embarrassed

Ersin Dediğim Gibi Birader Gideceğimiz Yerde Resim Seçeneği Oldukça Bol O Yüzden Kafanda Soru İşareti Kalmasın...

Mesaj Tarihi: 22 Mayıs 2011 Saat 14:18
BENCE FİYAT İYİ NERDE OTURUYOSUN BİLMİYORUM AMA BEN İZMİRDE ÇOK BİLİNDİK BİR YERE DÜN FİYAT SORDUM BANA 600 SADECE ÖN TAMPONA DEDİ.
TEK FARK BENİMKİ EK DEİL KOMPLE DÖKÜM..

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 11:01
Çok pis konu hortlatırım :D hani foto artı varmı gelişme ? 

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 11:29
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

Çok pis konu hortlatırım :D hani foto artı varmı gelişme ? 

haketten konu hortlamış :) o iş kaldı abi... maslakta bi yer bulduk...onla görüşmeye gidicem...özellikle bir arka tampon çok fena 600 tl istiyor sadece arka tampona herşey dahil ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-pejo-306-arka-tampon-alti-difuzor/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-pejo-306-arka-tampon-alti-difuzor/detay/

beni delirtiyor bu tampon..ama parası çok..

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 11:44
Güzel, fiyatta makul aslında fakat orijinal tamponun kesilip difizor uygulaması yapılması düşündürücü. En azından çıkma bir tampon alınıp yapılabilir. 

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 11:46

Güzel, fiyatta makul aslında fakat orijinal tamponun kesilip difizor uygulaması yapılması düşündürücü. En azından çıkma bir tampon alınıp yapılabilir. 

kesmedende yapan varmış...dedim ya araştırmadım daha bi gitsem olay çözülcek.. ama çok fena be abi ..duruşu  akıllara zarar :))

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 12:17

kesmedende yapan varmış...dedim ya araştırmadım daha bi gitsem olay çözülcek.. ama çok fena be abi ..duruşu  akıllara zarar :))

Bende aynı sekılde kesılmeden ustune yapılmasına taraftarım... zaten tamponun alt kısmında ıce dogru bır bombe var. Orası kullanılabılır.

Bırde Cevızlıbag Teknık Oto Sanayı ıcınde RS tunıng dıye bır varmıs. Ersın ıstersen oraya beraber gıdelım bakalım ne var ne yok... Ne dersın ??????????

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 12:21

Bende aynı sekılde kesılmeden ustune yapılmasına taraftarım... zaten tamponun alt kısmında ıce dogru bır bombe var. Orası kullanılabılır.

Bırde Cevızlıbag Teknık Oto Sanayı ıcınde RS tunıng dıye bır varmıs. Ersın ıstersen oraya beraber gıdelım bakalım ne var ne yok... Ne dersın ??????????

gidelim abi bakarız ..fiyat alırız.. işçiliklerine bakarız..malzemelerin kalitesine vs.. 

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 12:26

gidelim abi bakarız ..fiyat alırız.. işçiliklerine bakarız..malzemelerin kalitesine vs.. 

Tamam cumartesı sen musaıtsen haberleselım...

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 12:28
cumartesi şirketten izin alıp  edirneye düğüne gitme ihtimalim var..izin olayım olmaz ise zaten 5 te çıkıyorum şirketten ...duruma göre ararım seni ...

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 12:29

Tamam telefonlasırızz

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 12:58
Hadi abi iyi günüme denk geldin, tüm parçalarımı buradan sipariş ediyorum, çok güzel ve hesaplı bir site. Malzemeler antin kuntin 5oo kilo fiber değil ve lök oturuyor. 
http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/Peugeot-306-Mk2.php" rel="nofollow - http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/Peugeot-306-Mk2.php

Bütçene uygunsa daha iyisi yok. 

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:04

abi site mükemmel ya...özellikle jantlar... ama burası türkiye değil çok maliyetli olmazmı getirtmesi ??

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:07
fazla değil, bu siteden 1 kaput (6.6 kg) sağ ve sol çamurluk almıştım 15o tl civarı bir ücret ödemiştim, UK den TR ye gelmesi için.  Hoş hiç kullanmadan satmak zorunda kalmıştım, bir arkadaşım çok ısrar edince 

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:07

Hadi abi iyi günüme denk geldin, tüm parçalarımı buradan sipariş ediyorum, çok güzel ve hesaplı bir site. Malzemeler antin kuntin 5oo kilo fiber değil ve lök oturuyor. 
http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/Peugeot-306-Mk2.php" rel="nofollow - http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/Peugeot-306-Mk2.php

Bütçene uygunsa daha iyisi yok. 

Cıddı cesıt varmıs :)) Bu sıte hangı ulkeden gonderım yapıyor bakındım ama goremedım

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:09
ingiltere,isterseniz hep beraber sipariş verip nakliye ve vergileri paylaşabiliriz. Ben ön ızgara ve bir kaç parça verdim sipariş ve bekletiyorum 

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:25

Acıkcası benım boyle uygulamalar yapmak ıcın pek maddıyatım yok :)) Sızler onden buyrun :)) Ersın ılgılenebılır

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:37
abi ben torksiyondan sonra ..tek bir vida dahi alırsam eşim beni eve sokmazSırıtma o bakımdan eve koltuk takımı nı alayım  Sırıtma sonrası  süper olcak  Sırıtma 

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:49

Ben yaparsam ufak caplı ısler yaparım. Almayı dusundugum orjınal yan marspıyeller, bagaj kapagı ustune spoyler ve on tampon altına orjınal veya uygun bır lıp. Ama laguna veya megane lıp ıstemem :))

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 13:59

Ben yaparsam ufak caplı ısler yaparım. Almayı dusundugum orjınal yan marspıyeller, bagaj kapagı ustune spoyler ve on tampon altına orjınal veya uygun bır lıp. Ama laguna veya megane lıp ıstemem :))

taklitlerimden sakının diyeceksin yani :) güzel +999Sırıtma

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 14:05

taklitlerimden sakının diyeceksin yani :) güzel +999Sırıtma

Oyle bır dusuncem pek yok. Cunku aracımın dengı neredeyse yok :)) Bugune kadar beyaz renklı sedan 1 yada 2 tane gordum. Onlarda gtı tamponlu degıldı :)) 1 tane ınternette aynısını gormustum o da trabzondaydı :))))))))

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 14:07
Sırıtma

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net