Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
monur
2. Vites
09 - Nisan - 1974
Durum: Aktif Değil
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 11:53 |
206 yı eşim kullansın diye almıştım fakat, bizim ufaklığın doğmasının ardından eşyalarını sığdıramaz hale geldiği için ona daha geniş bir araç alınca, 2 hafta evvel araç boşa çıktı bende satmaya kıyamadım.Aracı komple orjinal haline getirdim.Çelik jantları,lastikleri, yani aracın orjinal fabrika çıkışından fazla ne varsa hepsini çıkartıp attım.Bütün ağır bakımları,amortisörleri,torsiyonları,ön salıncakları,z rotlarını,şanzımanını kısaca herşeyini yeniledim.Şu ana kadar toplamda (şanzıman dahil) 5000 tl den biraz fazla masraf ettim ama orjinal,içime sinen bir 206 sahibi oldum.Küçük sınıf arabalardan hiç hoşlanmazdım ama nedense bu araba bana çok farklı geldi,Peugeot için bütün ön yargılarımı yıktı.Şimdi gündelik işlerimde şehir içinde keyifle kullanıyorum, en az 2 sene yağı ve filitreleri dışında masraf edeceğimi de sanmıyorum.Unutmadan son masrafım da 3 satır bilgi ekranı ve orjinal CD çaları olacak.(normalde 2003 xt lerde ya 2 satır yada 3 satır bilgi ekranı var gibime geliyor,benimkinde dizellerdeki gibi tek satır bilgi ekranı var)
Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte.Sen yıllarca binip hiç masraf çıkarmasın diye beklersen,aslan intikamını kötü alır.
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 11:56 |
monur Yazdı:
206 yı eşim kullansın diye almıştım fakat, bizim ufaklığın doğmasının ardından eşyalarını sığdıramaz hale geldiği için ona daha geniş bir araç alınca, 2 hafta evvel araç boşa çıktı bende satmaya kıyamadım.Aracı komple orjinal haline getirdim.Çelik jantları,lastikleri, yani aracın orjinal fabrika çıkışından fazla ne varsa hepsini çıkartıp attım.Bütün ağır bakımları,amortisörleri,torsiyonları,ön salıncakları,z rotlarını,şanzımanını kısaca herşeyini yeniledim.Şu ana kadar toplamda (şanzıman dahil) 5000 tl den biraz fazla masraf ettim ama orjinal,içime sinen bir 206 sahibi oldum.Küçük sınıf arabalardan hiç hoşlanmazdım ama nedense bu araba bana çok farklı geldi,Peugeot için bütün ön yargılarımı yıktı.Şimdi gündelik işlerimde şehir içinde keyifle kullanıyorum, en az 2 sene yağı ve filitreleri dışında masraf edeceğimi de sanmıyorum.Unutmadan son masrafım da 3 satır bilgi ekranı ve orjinal CD çaları olacak.(normalde 2003 xt lerde ya 2 satır yada 3 satır bilgi ekranı var gibime geliyor,benimkinde dizellerdeki gibi tek satır bilgi ekranı var)
Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte.Sen yıllarca binip hiç masraf çıkarmasın diye beklersen,aslan intikamını kötü alır. |
ufaklığı Allah analı babalı büyütsün (:
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
 |
monur
2. Vites
09 - Nisan - 1974
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 11:59 |
metin Yazdı:
monur Yazdı:
Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte.Sen yıllarca binip hiç masraf çıkarmasın diye beklersen,aslan intikamını kötü alır. |
ufaklığı Allah analı babalı büyütsün (: |
Teşekkür ederim Metincim.Her şeyi onun için hazırlıyoruz.
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
 |
sercinho
2. Vites
10 - Nisan - 1984
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 12:08 |
arkadaslar bende aracımdan memnunum dıger markalardada vardır mutlaka problemler fıyat performans odaklı baktıgımızda alanabılcek en ıyı arabalardan bırı 307 dır ıc mekandakı genıslık sınıfında hıc bır arabada yoktur.2 el aldıgınızda sızden oncekı sahıbıne kalıyor hor kullanmıssa sonrakı sahıbıne sorun cıkarabılır fakat ılk sahıbı olup bakımlarını zamanında yaptıran arkadaslar var herkes memnun bırazcık amartısorlerı seslı o kadar .kısacası 10/9,5 verıyorum 'bakarsan bag bakmassa dag olur' lafı herseyı acıklayacaktır
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 12:47 |
sercinho Yazdı:
arkadaslar bende aracımdan memnunum dıger markalardada vardır mutlaka problemler fıyat performans odaklı baktıgımızda alanabılcek en ıyı arabalardan bırı 307 dır ıc mekandakı genıslık sınıfında hıc bır arabada yoktur.2 el aldıgınızda sızden oncekı sahıbıne kalıyor hor kullanmıssa sonrakı sahıbıne sorun cıkarabılır fakat ılk sahıbı olup bakımlarını zamanında yaptıran arkadaslar var herkes memnun bırazcık amartısorlerı seslı o kadar .kısacası 10/9,5 verıyorum 'bakarsan bag bakmassa dag olur' lafı herseyı acıklayacaktır
|
ya inanırmısın aynı benim özelliklerde donanımda bir sıfır araç ateş pahası, ne gerek var dimi aynı özellikdeki aracı almak için okadar borca girmeye (: ha aracın eski olur tamam derim ama km düşük arıza vs yok hiç gerek yok adrenalin yaşamaya.
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
 |
hantsome28
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 13:37 |
2004 model 307 SW triptonik araaacım var 1 yıla yakın benzinli bir şekilde biniyorum..Benzini biraz yiyor ama konfao ve donanım çok güzel...SAtmak istedim bir kaç defa ama satamadım..Önceki aracım 2007 WV Jetta idi ..onu satılıa çıkardığımda gözden de çıkarmıştım..ama bunu satılığa çıkardığımda bir türlü satamadım.Arabamı seviyorum ben..Masrraf derseniz..masrafsız hiç bir araba yok...Birde Benzin fiyatları düşse tadından yenmeyecek ama olsun helal olsun ona benzin..:)
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
 |
sercinho
2. Vites
10 - Nisan - 1984
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 13:39 |
metin Yazdı:
sercinho Yazdı:
|
ya inanırmısın aynı benim özelliklerde donanımda bir sıfır araç ateş pahası, ne gerek var dimi aynı özellikdeki aracı almak için okadar borca girmeye (: ha aracın eski olur tamam derim ama km düşük arıza vs yok hiç gerek yok adrenalin yaşamaya. |
katılıyorum kardesım hıc geregı yok 307 bence su an cıkan cogu arabadan bıle onde durumda 307 den esınlenerek yapılıyor genelde yenı hatcbakler zaten hıc geregı yok aynı donanımda bır arabayı sımdı almaya kalk sıfır 45-50,000 tl hıc gerek yok katılıyorum sana
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 15:23 |
bende aracımdan memnunum... her ne arac olursa olsun elbet bıryerlerı bozulacak. arıza cıkaracak. en saglam denılen araclarda sorun cıkarır... o acıdan bıraz abartı soz konusu. ayrıca bır marka nın urettıgı araclar ıcınde elbet bazıları sorun verecek. uretılen aracların bazılarında tabıkı extra problemler olacak yanı. hangısınde olmuyorkı... yepyenı bmw alıyorsun tık dıye kalıyorsun. yıllar yılı tofas a bınmıs bır abımız turkıyenın her yerını dolastı 1 kere yolda kalmadı 0km corolla aldı adapazarında yolda kaldı. hadı buna ne dıyeceksınız...
ama sunu dıyebılırız. puglar bıraz nazık olabılır. sızde ona gore kullanın. her aracın ıyı veya kotu yanı olur. memnun degılsenız satar ıstedıgınızı alırsınız...
pug lar fıyatına gore ıyı araclar... benzer konforu ozellıgı sunan farklı araclara daha fazla para odemenız gerekıyor. ve onlarda puglardan kat kat sorunsuz olmuyorlar
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 15:30 |
helallllllllllll...brawooooooo.... her ne arac olursa olsun elbet bıryerlerı bozulacak .... güzeldi..
|
 |
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 15:34 |
bakmayı bilirsen iyi araçlar, Araba kullanmayı bilmiyor çoğu her çukurada dan dun giriyorlar sonra diyorlar arabanın sağından solundan niye ses geliyor ön takım niye çabuk bitiyor  10 binde bir değişmesi gerekenler değişmiyor hiçbirşey zamanında yapılmıyor sonrada marka kötüleniyor ben karşıyım.
|
106->206->208->207->301->308->3008-> C4XPeugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
|
 |
yusuf206
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 16:04 |
memnunun çok,honda 1,4 1,6 opele mopele falan sellektör çakıyorum :):):)
|
206 XT 118 HP
|
 |
göktuğ
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 20:02 |
sorun çıkartmayan araba mı var? ben arabayı alalı 8 ay oldu. şükür bir arıza vermedi. arkadaş corolla aldı ikinci gün cam otomatiği bozuldu. onlarda normal. ama bunu peugeot yapsaydı vay haline...
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
 |
Selim Engin EREN
2. Vites
19 - Aralık - 1971
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 20:10 |
Haksen016 Yazdı:
benimde 2006 model 307 bende aracımdan fazlası ile memnunun yukarıda arkadaşımında dediği gibi konfor , donanım vs. hepsi fazlası ile var. Sonuçta kullandığımız araç makina , bakımlarını yapıp nazik kullanacaksın. Birde olumsuz yorumların pek çoğu ikinci el ilk sahiplerinin belkide hor kullandığı araçlar.Keşke imkan olsa herkes sıfır araç alabilse 2. el araç alırkende boyadan , değişenden başka şeylerede bakmak lazım . ne araçlar biliyorum belki full boyalı ama saat gibi çalışan sorunsuz araçlar , insanlar ufak tefek boyaya yada değişene takıldığı sürece aldanıyorlar ve pek çok mekanik problemi göremiyorlar.
|
haksen arkadaşıma katılıyorum,benim aracım 1994 model buna rağmen gayet memnunum.
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
 |
ose
2. Vites
05 - Ocak - 1985
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 20:44 |
kankam_743 Yazdı:
aracım çok iyi diyecek babayiğit tanımıyom ben pug a bindikçe sanayilerde geçirdiğimiz vakit daha da artacak gibime geliyor. Ha garantisi devam eden 1-2 yaşındakiler hariç. Bi arkadaşım eşine söylediği laf hala kulaklarım da ''seni de boşarım arabayı da yakarım'' (99 206 L.garros). Bir de bunlarla gazlamaya gelmiyo çok narinler hele bir de hor kullan dımı.? gene de seviyorum arkadaş dikenine katlanıyoruz bi şekilde. |
Gazlama misal verdim çok titiz kullanıyorum 6 aydır aldım. Benden önceki hayvan hor kullanmış ceremesini ben çekiyorum. yaptığım masraflar: --250 tl benzin pompası değişti (benzin pompasıyla oynamış ) --1200 tl tavan hariç boyattım --1300 tl 2aks kalbilator contası alt kulak değişti lpg rutin bakımı saymıyorum. ve halaaırbeg ışığı yanıyor com 2000 değişecek kapılar kapanmadı die sinyal veriyor, sanruf arızalı 300 400tl masraf istiyor Böyle bir yorumda bulundum kusura bakmayın çok dertliyim. Donanıma gelince emsallarine 10 basar tabiki adam gibi kullanmayı bilene ama.
|
 |
hantsome28
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 22:08 |
kankam_743 Yazdı:
kankam_743 Yazdı:
aracım çok iyi diyecek babayiğit tanımıyom ben pug a bindikçe sanayilerde geçirdiğimiz vakit daha da artacak gibime geliyor. Ha garantisi devam eden 1-2 yaşındakiler hariç. Bi arkadaşım eşine söylediği laf hala kulaklarım da ''seni de boşarım arabayı da yakarım'' (99 206 L.garros). Bir de bunlarla gazlamaya gelmiyo çok narinler hele bir de hor kullan dımı.? gene de seviyorum arkadaş dikenine katlanıyoruz bi şekilde. |
Gazlama misal verdim çok titiz kullanıyorum 6 aydır aldım. Benden önceki hayvan hor kullanmış ceremesini ben çekiyorum. yaptığım masraflar: --250 tl benzin pompası değişti (benzin pompasıyla oynamış ) --1200 tl tavan hariç boyattım --1300 tl 2aks kalbilator contası alt kulak değişti lpg rutin bakımı saymıyorum. ve halaaırbeg ışığı yanıyor com 2000 değişecek kapılar kapanmadı die sinyal veriyor, sanruf arızalı 300 400tl masraf istiyor Böyle bir yorumda bulundum kusura bakmayın çok dertliyim. Donanıma gelince emsallarine 10 basar tabiki adam gibi kullanmayı bilene ama. |
arkadaşım geçmiş olsun.
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
 |
F-Eren
2. Vites
23 - Temmuz - 1983
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 22:29 |
mustiii Yazdı:
2000 model Peugeot 206 XT 1600cc 8valf aracım var. Atiker LPG mevcut. Aracımın fiyatına göre özellikleri iyi. Çift airbag, klima, yağmur sensörü, park sensörü, yakıt tasarrufu,,, Eksik yanları ABS yok, Sunroof yok, 8V . Şehir dışı 20krş, şehir içi 23krş LPG tüketiyor. Ortalama %85 memnunum. Aracımı satacak olursam 2003 model Peugeot 206 XT 1600cc 16valf alırım. LPG takarım. Şahsi fikrimdir. Saygılar.
|
+1
|
Fatih Eren (1983) Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh -
|
 |
ose
2. Vites
05 - Ocak - 1985
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 22:39 |
hantsome28 Yazdı:
kankam_743 Yazdı:
kankam_743 Yazdı:
Gazlama misal verdim çok titiz kullanıyorum 6 aydır aldım. Benden önceki hayvan hor kullanmış ceremesini ben çekiyorum. yaptığım masraflar:
--250 tl benzin pompası değişti (benzin pompasıyla oynamış )
--1200 tl tavan hariç boyattım
--1300 tl 2aks kalbilator contası alt kulak değişti
lpg rutin bakımı saymıyorum. ve halaaırbeg ışığı yanıyor com 2000 değişecek kapılar kapanmadı die sinyal veriyor, sanruf arızalı 300 400tl masraf istiyor
Böyle bir yorumda bulundum kusura bakmayın çok dertliyim. Donanıma gelince emsallarine 10 basar tabiki adam gibi kullanmayı bilene ama. |
arkadaşım geçmiş olsun. |
sağolasın kardaşım
|
 |
tilbe307
1. Vites
20 - Şubat - 1982
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 22:50 |
arkadaşlar bence Pejo toplumumuzdaki efsanelere kurban gitmiş bir araç. bu donanım özelliklerini bu paralara diğer marka araçları hayatta alamazsınız. yani arabalar evet biraz problemli ama donanımı allah korsun büyük bir kaza da da çok işe yarayacak özellikler olduğunu da lütfen unutmayın. dünyayada en çok geri araç çağıran şirkette japon markası arabalar olduğunu unutmayalım ! herkese iyi akşamlar. Aslanımı seviyorum :)
Düzenleyen tilbe307 - 14 Mayıs 2011 Saat 22:51
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
 |
cerci07
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 23:42 |
%50 memnunum %50 degilim dizellerde kronik problemleri cok ve bu motoru kullanan butun ureticilerde ayni sorun var. psa motorlarinda sorun oldugunu kabul ediyor duzeltmek icin geri cagirmiyor. memnun oldugum ozelligi bulundugum yerde parca sikintisi cekmiyorum ama sifir parca fiyatlari cok pahali
|
|
 |
ose
2. Vites
05 - Ocak - 1985
|
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 00:13 |
parça sıkıntısı çekmezsin tabi pug un anavatanındasın
|
 |