|
206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
murtycan
2. Vites 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dünya üzerinde yaklaşık 5 milyon adet satmış ve hala plus olarak satılmaya devam eden bir aracın bu kadar çok fazla konuşulması (iyi veya kötü) gayet normal şeylerdir ne kadar göz önünde olursanız o kadar da çok konuşulur diye düşünüyorum ben açıkçası o kadar satan bir model içinde elbette sorunlu olanının çıkması normal bir durum değilmi sizcede ? sen hiç takma derim ben arkadaşım boşver aracının tadını çıkarmaya bak şahine doğana binen yüzbinlerce insan var hala bu ülkede gitsinler onları konuşşunlar :) kazasız belasız binmek nasip etsin Allah. fakat bir yerde düzeltmeden edemicem 206larda esp sadece rc modelinde var
|
|
206 feline 1.4hdi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6 aydir biniyorum, hicbir kusurunu gormedim. Dandin passatlara benzemez bu alet . Kim demisse halt etmis o laflari. Kim olursa gelsin ne eksigi varmis.benim 206 olan ozellikler passatta ek ucrete tabiii. Yada Bir araba parasi daha isterler o tenekeyede.
|
|
murtycan
2. Vites 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seninkide ağır olmuş biraz o kadarda değil yani |
|
206 feline 1.4hdi
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı olsun bence çok güzel bir araç almışsın güle güle kullan.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |