![]() |
|
106 Quicksilver ve LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en son senın aracının aynısından semıh ısımlı kardesımızın aracına atıker taktırdım. gayet memnun...
her zaman soyledıgımız gıbı... dogru ustaaa. atıker senın aracınla da gayet guzel calısıyor. ıpsatları cok yanı. bızım fth nıklı uyemızdede atıker takılı. ankarada yıne motora sahıp zavolı lovato atıker sahıbı arkadaslar var...
ama ıyı ustasını bulman lazım
cekıs falanda duzgun yapılırsa duzmez. ama dusenler olmuyormu ? oluyor... sebebı ne. ustaaaaa kalıtesı
gecen edırne yolunda lpg nın duzgun yapıldıgında benzın performansını verdıgını ıspat ettım. vıdeoyu ızlersen anlarsın... Düzenleyen CeCoLi - 10 Mayıs 2011 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle aracımın yakıtının çok olduğunu düşünmediğim halde LPG kullanan PUG'cu arkadaşlarımın yorumları kafamı çok karıştı. 106 Quicksilver'ında LPG olan varsa bana bilgi verebilir mi? Mesela bu kiti kaç TL taktırdılar çekişleri düştü mü yakıtta düşüş fazla mı yoksa önemsenmeyecek kadar az mı vs. Gerçekten performansımı düşürmeden bir tasarruf sağlayabileceksem ben de LPG işini düşünmeye başlayacağım.
Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |