![]() |
|
206 nın triger kayışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yapmayın ya o kadar sürüyor mu? benim corsa bile zincirliydi. onu bile değiştirdiğimde bu kadar sürmemişti.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
hayır senin üst kapakda sıkıntın yok. ben kolivaya soğuması beklenen şeyin üst kapak olduğunu anlatmaya çalıştım. benim sağ lastiği be davlumbazı söktüler, motorunda altına kriko koyup kulağnı söktüler biraz aşağı aldılar tekern oradaki boşlukdan değiştirdiler, 2-3 saat sürdü ama adam çok mayışık çalışıyordu havadasoğuktu ondan yani yoksa daha erken biter. |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Albayım o kadar tutmaz malzemeler
![]() sen o kadarmı verdin yoksa:))))
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
||
şimdi arabanın sahibi ile görüştüm. ankara şaşmaz sanayide max 150 tl ye değiştiririz dediler. o da hiç değiştirmemiş. onun için kaç saat süreceğini bilmiyor
![]() |
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
Parçaların orjinal olmasına dikkat et,triger,devirdaim,mazot filtresi ve devirdaim bunlara dikkat et
triger rulmanlarının ve kayışın kalitesi çok önemli Allah korusun bunların arızalanması veya kopması durumunda daha fazla masrafa yol açacağını billiyorsun
kolay gelsin...
|
|||
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
||
abi teşekkür ederim. araba dizel değil. işin açığı ben de pek anlamam ki. usta alıyo geliyo paraçları. çıkarıyo kutudan ne alıyo ne takıyo....aslında ben dönüşte ısparta da taktırayım istiyorum ama burası da anasının nikahını ister biliyorum. ankaradan ısparta ya dönerken bişi olursa diye korkuyorum ondan
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
o zaman özellikle trigere dikkat et usta alırken yanında bulun orjinalde ısrar et,kandirmasınlar seni |
|||
|||
![]() |
|||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
||
devir daim hangi parçalar oluyo hepsi bir mi değişio
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
triger setini değiştirirken devirdaimin değişmesinde fayda var,
![]() 8 triger kayışı 9 rulmanı, devirdaimde 9 numarnın altındaki parça oda rulmanlı bir parça olduğu için değiştirmekte fayda var triger sökülmüşken,bozulması durumunda motoru susuz bırakır dikkat etmek lazım ![]() devirdaim 3 nolu parça |
|||
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
resimler gözükmuyor
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
murat abi ressimleri nerden ekliyorsun açılıyor.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
Hala yaptırmadıysan benim gittiğim bi servis var başkent oto sanayide batıkentte. Geçen bende devirdaim pompasını değiştirttim, trigerede baktılar durumu iyi dediler. Elektrik işlerinden falanda anlıyorlar.
Haydar Usta 0312 278 74 75
|
|||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
|
|||
![]() |
|||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
Başta söyledi eğer sıkıntılı ise değiştiririz dedi. Bilyaları falan oluyormuş sanırım baktı sorun yok daha gider bu dedi :) içime su serpti |
|||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar fikirleri destek veren herkese çooooook tesşekkür ederim
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
||
Alacağın arabayı güle güle kullan kardesim. 206 xline 2004 model aldım 75 bındeydı trigieri hiç değişmemiş,servise sordum uçuk bi rakam çıkardılar.. parçayı aldım tanıdıgım bı ustaya taktırdım malıyeti 150 lira tuttu...
|
|||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|||
![]() |
|||
||
parçayı servisten alıp dışarda yaptırmak da mantıklı.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
[QUOTE=motoberk]
Başta söyledi eğer sıkıntılı ise değiştiririz dedi. Bilyaları falan oluyormuş sanırım baktı sorun yok daha gider bu dedi :) içime su serpti Zaten sorun olmazki,sorun olunca kayış kopmuş olur yada bilyalar kitlemiş olur,önemli olan sorun olmadan değişim km si geldiği zaman değiştirmek,bu daha gider diyen usta yanlış söylüyor değişim km si geldiyse gitmez,kayışın belli bir ömrü var o kayışın ne zaman takıldığını anlaması imkansız ömrü bitince kopar kopmadan öncede ben kopuyorum diye sinyal vermez öyle bakmaylada anlayamaz usta
|
|||
|||
![]() |
|||
||
valla koparsa masrafı 500 den aşağı olmaz. triger hariç (: |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |