![]() |
|
206 Navitech Teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cok orjınal duruyormus yaa gercekten hosuma gıttı :))
|
||
![]() |
||
|
Evet Bizim Forumdada 307 Takan Varda;
Bunu 206 da Uygulayan Kimse Varmı... 206 için Daha Önce Çok Araştırmıştım Bunu Ama Dışarda Satıldığını Biliyorum.... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi benimde hoşuma gitti ama ne yazıkki van bus sistemlerin ekranı böyle değil double din gibi. ama makyanlı 307 lerin ressimdeki gibi ekranın yerine takıyorsun dvd den televizyona kadar hepsi var, ayrıca aracın dionostik bilgileride çıkıyor çok güzel bişey.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
verdiğim linkte her araç için var. peugeot lar için de 206, 207 ve 307 için var. Bi belimi düzeltsem hiç beklemicem (: |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Evet Girdim Verdiğin Linke Fakat Nasıl Yapacaz Bilemiyorum Kimseyide Tanımıyoruzki...
EBAY da Varmıdır Acep Ordan Alsak |
||
![]() |
||
|
Yav Burda İletişim Adreside Varmış TLF Falan Arasakmı
|
||
![]() |
||
|
WAYWELL ELECTRONICS TECHNOLOGY CO., LTD. Singapore contact: |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pioneer 2300UB aldık arkadaşa 200 tl onu alacağına pioneer al daha iyi, tabi benim görüşüm. ben olsam pioneer alırdım.
|
||
![]() |
||
|
Orası Kesinlikle Doğru ...
Pioneer Teypte 10 Numara Bende Aracımda Kullanıyorum Çok Memnunum Emre Arkadaşımız Bütçeyi Zorlamadan Bişeyler Almak İstiyor. ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 07 Mayıs 2011 Saat 09:55 |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Tiger cok dogru soyledi. pioneer sony kenwood turu bi teyp al ömürlük kullan derim.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
150 Tl veren 200TL de verir ki 50 tl eklemek demek tekrardan uğraşmamak ve güzel bir kalite almak demek olur ben daha öncesinde yaptım o hatayı :) şimdi pioneer 7250 SD kullanıyorum çok süper animasyonlu vs. temmuz 2010 da sıfır 280 tl aldım :)) Bu arada albay teyp resmi çok küçükmüş senn aracın yanında :) araç oyuncak gibi kalmış teybin yanında :))) Düzenleyen tigerland - 07 Mayıs 2011 Saat 10:22 |
||
![]() |
||
|
alan arkadaş iletişim için bu adresi yazmış,
|
||
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
birazdan çıkıcam çarşıya abilerim bakalım media marktta en uygun olanı alıcam. Pionerin kalitesini biliyorum fakat markayada para vermek istemiyorum.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Su anda msnden ilgili kisiyle yazisiyorum
![]() |
||
![]() |
||
|
benim verdiğim adresteki kişi ilemi görüşüyorsun?
Adam satan kişimi yoksa türkiyede getirten kişimidir, (:
|
||
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Evet verdigin emaildeki kisi ile gorusuyorum. Ingilizcesinden anladigim kadariyla satan kisi ama sorayim. |
||
![]() |
||
|
![]() Unit price:300USD with dvb-t( digital tv),gps,ipod,rds,bluetooth,radio,usb/sd all functions Gonderme masrafi: 98USD kapidan kapiya teslim dhl kargo ile |
||
![]() |
||
|
Evet adam Cin'den yaziyor. Fabrikadan
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bu ustteki resimdeki eski kasalar icin ve fiyati 300 USD.
Senin gosterdigin 330 USD. Ancak digital TV olarak soyledim ben belki analog istenilirse daha ucuz da olabilir. Adam pazarliga acik. 3 tane alirsan eskisini 240 USD kadar veriyor ama daha da iner dusuncesindeyim. Yani oyle sezdim ![]() Düzenleyen koliva - 07 Mayıs 2011 Saat 11:44 |
||
![]() |
||
|
Bir tane icin kargo fiyati 98 USD, eger birden fazla almak istersen bir kutuya 4 tane sigiyormus ve o zaman kargo fiyati 200 USD oluyormus.
Bunlarda vergi olayi nasil oluyor peki? Yani kargo gelip kapiya teslim ediyor mu yoksa gidip gumrukten mu almaniz gerekiyor? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |