![]() |
|
Xenon Fikir ve Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar,
önceki gün sağ xenon 6000K ampül kesti hepsiburada.com'dan sipariş verdim 2 adet renk farklılığı olmasın diye, bana gelen 8000K mavi yanıyor ama mavide çok güzelmiş.. şimdi sisler beyaz farlar mavi yanıyor.Fakat sisleri açmıyorum arada bazen açarsam açıyom genelde kapalı sisler.
Sizce amplleri geri yollayıp 6000K ile sis far aynı renk mi yapayım yoksa bu gelen ampülleri değiştirmeden kullanıyım mı? Bu şekilde sis beyaz far mavi mi kullanayım?
Bana fikir olarak yardım edermisiniz napsam ne etsem bilemedim Şeytan diyo kalsın kullan mavi çok güzel. Diğer yandan geri yolla 6000K ile takım olsun bozma.. Yorumlarınızı bekliyorum :) Düzenleyen tigerland - 06 Mayıs 2011 Saat 12:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |