![]() |
|
50 lirayla 168 k/m |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
emre17286 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: ÇANAKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE 206 + 1.4 VAR 20 TL MAZOT İLE 110 KM YOL YAPIYOR ŞEHİR İÇİ
|
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
DEPOLARIN ŞEKLİ VE YAPISI FARKLI YARIM DEPO 500 YAPTIĞINA BAKMA BİRDEN DÜŞÜYOR SONRA İBRE TOTALE BAKMAK LAZIM İŞİK YANINCA KAÇ OLDUĞUNU YAZARSAN SEVİNİRİM
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106XS, 1.6, LOVATO LPG kiti var, yüksek devirde kullanırım, yavaş gidemiyorum :), 13 litre gaz yakarım şehirde. Sakin kullansam 12'nin altına iniyor. Şehir dışında 8 litre.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yazını gormemısım kusura bakma :)) toplama konusunda bırsey duymadım. eskılerde de sorun yoktu yanı :)) herhangı bır sıkıntı yasamazsın bence...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
masallah ıyı tuketımın var. bellı kı ıyı gazlıyorsun :))))) ben 1.8 motorla sehır ıcı 10-11 arası yakıyorum
|
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Kardeş o fotoğrafı çektiğimde Ankara Otobanına yeni girmiştim ve Sapanca'ya kadar 120-130 km/h geldim. Ki bilen bilir yarısı yokuş yarısı iniş. Sapancada depoyu tekrar fulledim 140 TL'ye. Toplam yaptığım km ise 700'den biraz daha fazlaydı. |
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
2. viteste 90'a çıktığım oluyor
![]() Ustam da, filten açık diyor, o yüzden daha fazla yakar normale göre, ama çekişi de tabi daha iyi. Yalnız aracın eski sahibi, arkadaşım, 10 litre civarında yakıyordu. Ben 10litre 1 kere gördüm, sakin kullanıyordum, hasta mıydım ne, bir de 35-40 km kadar düz yol vardı... |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Şehir dışı 16 ile 19 kr arası değişiyor yola ve basmama göre 110 dan aşşaya düşmem 140 geçmem normalde tabi bazen adrenalin yaptığımz oluyor 200 km gibi
![]() |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
307 ler gercekten cok yakıyor benım aracımda 1.4 0.310 kuruş yakıyor benzin ile
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |