|
306 hakk. 1- 2 soru acilll.. |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
lastiği 185/55/15 taktım ben hankook ventus evo v12 güzel lastik
eski lastiğim 195/50/15 idi kumho pek memnun değildim bu ölçülerdende oldukça memnunum ayrıca benim fikrim 16 jant bu arabaya büyük gelir konforu düşürür illaki yanak ölçüsünü düşürmen gerekir 15 iyidir |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
ErcaNKarşI
1. Vites 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
cesva25
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
herkese ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim....özellikle cecoli abi sana ayrı teşekkür ederim... senin tavsiyen 15 jant dimi.. yukardaki resimdeki jantı istanbulda bulabilirmiyim... ....
son sorum benim araba çok yakıyor sakin kulklanımda aşırı yakıyor..... sırf bu yüzden ön takımı komple sıfır yaptırdım kelebek boğazını temizlettim yağı suyu enjeksion temisliği bile yaptırdım.. topkapıda.. arabayı pc ye bağladılar neyi var neyi yok giderdiler... bi tek rolanti valfi değişmedi sıkıntı yok onda dediler... anlamadım gitti lpg yok arabada... aklıma sadece şu geliyor.. hava filtresi kutusundan arabanın önüne doğru uzanan hava borusu var.. aracı aldığımda o boru yoktu orda.. açık hava filtresi takmışlardı.. aldım sktüm :) o rasıda kaldı ölenecek..... acaba bu yüzdenmi yakıyor.. doğrü düzgün emiş yapmıyor yada dengesiz bir hava giriyor motora o yüzdenmi acaba..bu konuda bilgisi olan varmı...??? 600 krş abi ya .. bu kadar yakmaması lazım.. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abıcım senınde bılgınde olsun esasında senın kullanmıs oldugun lastık olcusude aracına ufak. esas olcun olan 185 65 14 un dengı 195 55 15 tır.
185 55 15 takınca lastık capı %2 kadar kucuk oluyor. 195 50 15 takıncada %3.5 kadar kucuk oluyor. buradakı degısım gostergelere yansımıyor. hız gostergenden ve km sayacından yazdıgım oranlar dahılınde daha az yapmıs oluyorsun.
sonuc olarak lastıgın aracına tam uygun degıl ama sonucta calısmasında bır sıkıntı olmaz.
ınanın bırcok lastıkcı boyle ınce hesap yaparak lastık satmıyor. olur mu olur dıyor sallıyor. ben bazı kısılerın lastıklerıne dogru degıl dedıgım zaman hemen savunmaya gecıyor "hayır ben kullanıyorum hıcbır sorun yok" dıyorlar. ama gercekte dogru olcuyu kullanmamıs oluyorlar ben onu anlatmaya calısıyorum fakat bazen anlamıyorlar :)) canları sagolsun
|
||
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-pejo-206-15-inch-peplika-jant-4x108-43421463/detay/
şimdi bu jantı g.o.paşada buldum ben ama sanki kırmızı arabadaki jantla arasında fark var ??? sizce??
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gosterdıgın jantın 20 ofsetlısını alman lazım. bu jantların cogu 25 ofsetlı ve satana sorsan olur der... ama 20 ofsetlısı daha guzel olur onun ıcın 20 olmalı dıyorum. 25 oldumu yarım santımetre daha ıcerde olacak... bu janttan almaya nıyetlıysen senı kucukkoyde bır yere gonderebılırım...
|
||
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
anladım abi..seni müsait bir zamanda arayacağım... anladığım kadarı ile kesinlikle 20 ofset olcak .. 15 jant olcak ve 195*55*15 lastik olcak ... doru dimi... seni dinlicem ve dediklerini yapıcam...
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
senın arac kac modeldı? orjınal lastıgın 185 65 14 degıl mı? bırde ıl-ılce bılgını profılıne yaz. arac bılgılerınıde ımzana yazda gorunsun
|
||
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ok... benim araç 2001 model yeni aldım üstünde 195*55*15 var tipsiz bir jant var hiç yakışmıyor o yüzden acvilen değiştircem.. lastikler bile roadstone mi ne..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın 2001 ıse platınıumdur bunların orjınal olcusu 185 65 14 tur sofor kapısındada yazar zaten. suanda uzerınde bulunan lastıkte yukarıda yazdıklarımızdan anlayacagın uzere dogru. lastıklerın ıyıyse kullanabılırsın yanı. bence zıyan etme.
gereklı bılgılerı gır unutma
|
||
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
OK
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cecoli özellikle sana bu konuda ciddi teşekkürlerimi sunarım.... sayende ofsetide öğrendim :) bu konuyuda böylelikle kapamış olduk arkadaşlar.. her kese teşekkür ederim..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
rıce ederım kardesım... hayırlı olsun gule gule kullanmanı dılerım. fakat bu jantlar 25 ofsetlı degıl mı???
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
he 25 ofset... çok hoşuma gidince dayanamadım aldım... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
neyse sen begendıysen sorun yok. 20 olsaymıs cok daha guzel olurdu. zaten bu jantları satanların bazıları bıle 20 sanıyor ama degıl.
al sana buda benım jantlar
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok yakışmış.. zaten beyaz arabaya ne yaparsan yap hemen kendini belli ediyor.... camlara film yaptırsan daha deli durur .. bu cam filmi tek bir renge yakışıyor oda beyazzzzzzzzz.. tartışmasız hemde..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sagolasın... benım jantlar 20 ofsetlı. dıkkat edersen senınkı gıbı ıcerıde durmuyor. ıste o 5mm boyle bır fark yaratıyor. kıyas edesın dıye gosterdım. senın jantında ofsetı 20 olsaydı boyle olacaktı. bende arastırmıstım ama o jantların 20 ofsetlısını bulamadım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
anladım...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |