![]() |
|
56 km de kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.. |
|
![]() |
|
206_arda_+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın fotosunu çektim ama kazalıyken çektim. yani çarpıştıktan sonraki arabaları ayırmadan fotosu var. kadın arabaya ön kapı başlangıcından çarpıp ön çamurluğu kadar geliyo. kadının arabasında sadece ön çamurluk hasarlı. kasti bi çarpma olduğunu hasardan tüm şöförler rahatlıkla anlayabilir. cecoli, albay Allah razı olsun sizlerden de diğer dostlardan da. hala yüreğim yanıyo anlatamam. maddiyata hiç önem vermem. zaten araba kaskolu. trafikte her an kza olabileceğini bildiğimden arabayı teslim almadan, koltuğuna oturmadan kasko yaptırmıştım. ilginizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum, insan böyle zamanlarda bu tarz forumların kıymetini anlıyo, cecoli olsun albay demircan olsun tanıştığım sevdiğim dostlarım. diğer arkadaşlarla da bi buluşmada tanışmak isterim burda iş cecoliye düşüyo tabi=) tanıdığım 1 numaralı organizatör. kapının değişmesi gerekiyodu. öyle bi hışımla çarptı ki düzeltilecek bi durumu yok.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
tamammen katılıyorum sana arda. geçmiş olsun allah kötüsünden daha başka kazadan beladan korusun.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sadece kapı sacını değiştiriyorlar öylede yapabilirsin. inşallah daha büyük değildir. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
206_arda_+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
götürdüğüm yer teknik servis olduğu için, adamlar uğraşmıyor. söküp atıyorlar, yenisini takıyorlar.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
geçmiş olsun kardesım allah başa keder vermesin arac gitse bile yenisi gelıyorda can gelmıyor saglık olsun da kadına bende uyuz oldum çok asabıyımdır valla bole bısı denk gelse dırek dalardım kadın falan anlamadan :D |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ısrarla sormamdaki sebep buydu zaten.aracın kapısının düzeltilip boyanması ile komple değiştirilmesi arasındaki farkı satarken daha iyi anlarsınız. (allah sattırmasın) değişeni olan arabaya ülkemizde pert veya ağır kazalı olarak bakılıyor.değer kaybı artıyor. "kapının düzelme imkanı yok zaten" dediniz ya, aşağıdaki araç bu kazadan sonra toplandı desem ?? ![]() |
|
A3
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Geçmiş olsun kardeş Allah beterinden saklasın
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
o araba düzeldi demek. vay be. arabayı çok uzun süreler mecbur kalmazsam satmak istemediğimden şimdilik satma durumundaki sorunları pek düşünmüyorum.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
sadece bir tavsiye idi.sanayide düzelmicek araç yoktur ![]() |
|
A3
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Geçmiş olsun kadınlar trafik kurallarını ve karşısındakileri hiçe sayıyor
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
14-15 yaşlarındaydım. babam sadece 2 öğüt verdi bana trafikle ilgili.
1- kendinden çok arabanda taşıdığın insanların canını düşün ve ona göre hareket et. 2- trafikte bayanlardan kaçabildiğin kadar kaç. baba sözü dinlemedik. |
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Hiç unutmam iş icabı ankaraya gitmiştim karşıdan karşıya geçecektik bayan şöför arkadan gelen aracın önüne kırdı acı bi fren sesi adam orta refüje çıktı ağaca çarptı ön sağ cam patladı kadının dediği özür dilerim bu iş özürle bitti yorumu size kalmış
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
geçmiş olsun ,
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
araba satarken de bayandan derler. belki kaza yapmaz bayanlar ama kaza yaptırır.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
ya söylenecek çok şey varda içimizde kalıyor :)çok geçmiş olsun Allah korumuş yine
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
geçmiş olsun. başkasının hatasından dolayı da böyle olması daha sinir bozucu olmuştur.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
geçmiş olsun,allah büyüğünden saklasın ilk ve son kazası olur inşaallah aracın..
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
sağolun. içim ondan dolayı yanıyor ya zaten. yoksa umursamazdım.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |