![]() |
|
307'ye LPG önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||||||||||||||||
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
arkadaşlar işte bi siteden bulduğum yazı aynen alta kopyalıyorumm
önüşüm
Ancak İNKAGAS BMD markasını takarsanız; - 2 ohm da ve çok seri - Benzin enjektöründen daha sessiz enjektörleriniz, - Termoplastik LPG borularınız, (sadece İNKAGAS da vardır) - Son derece Ve bu sistemi çok uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız. |
|||||||||||||||||||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
||||||||||||||||||
diğer bir inkagas yazsıs
|
|||||||||||||||||||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
bu ınkagas ın malzemelerı guzel gorunuyor. fakat calısma stabılıtesı nasıldır merak ettım...
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
||||||||||||||||||
elaman o kadar çok methettiiki al hemen tüpü tak diyesi geliyor..Gerçi henüz yeni bir marka olduğundan insanın pek güvenesi gelmiyor.Ama BRC ye fazlasıyla verilecek para yerine taktırılabilesi yüksek diye düşünüyorum ...
|
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
||||||||||||||||||
denenmemısı denemek cıddı bır rısktır. cok ıyı olabılırde olmayabılırde :))
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||||||||||||||||
+1
3 kuruş değilki olmazsa ötekini alasın.
|
|||||||||||||||||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
||||||||||||||||||
lovata taktırsam nasıl olur...karaarsız kaldım yahu...
|
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
||||||||||||||||||
lovato da olur olmaz degıl. onemlı olan ustalık dıyoruz ama sen ınadına marka soruyorsun yanı :))
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
||||||||||||||||||
cecoli malumun pug lar LPG olayında çok hassas.. İşçilik tabiki çok önemli ama markada yabana atılamaz..TÜp olayına gimeden sağlıklı bir araştırma yaparak karar vermeliyim..Sonra sanayiden çıkamadıktan sonra ne yapayım ben tüpü..İşçiliği iyi olan bir yer buldum ..Aldesa-Lovata vede BRC marka LPG kiti taktıklarını söylediler...Kararımı vermem lazım randevulu çalışıyorlar..Ona göre LPG kiti taktırmaya gideceğim
|
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
||||||||||||||||||
işçiliği iyi olabilir ama sen bence yinede daha önce 307 tecrübeleri olmalarına dikkat et derim ben aracın acemisi olabilirler
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
||||||||||||||||||
lambda verılerını degerlendırebılen bır kıt taktırırsan daha guzel olabılır
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
||||||||||||||||||
lambda verılerını degerlendırebılen bır kıt taktırırsan daha guzel olabılır [/QUOTE]
mesala...
|
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
||||||||||||||||||
atıker safe fast, zavolı, brc, lovato, landı renzo vs vs... tabı bu markaların her kıtınde bu ozellık olmayabılır. soracaksın lamba baglantıları yapılıp oradan gelen verılere gore calısabılen modelını ısteyeceksın...
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
||||||||||||||||||
ŞIKLAR veya ŞIHLAR olması lazım Samsun merkezde BRC bayii olarak hizmet veriyorlar. Şöyle söyleyeyim. Ben lpg taktırmadan önce herkes gibi yaptığım araştırmada bana herkesin önerdiği yer burasıydı. Ancak Tokat-erbaa da olmam sebebiyle ben daha yakın bir yeri tercih ettim :((( etmez olaydım. :))) araştırırsan bulursun forumda var LPG macerası neler yaşadığım hangi sıkıntıları çektiğim falan filan. Geçen samsuna yolum düşünce 10.000km de bir filtre değişimi vardı. Onun için uğradım. İsmail olması lazım ismi tam hatırlamıyorum. Şirketin sahibi aracın sesini beğenmedim dedi ve bizzat kendisi yarım saat uğraştı inceledi. Yanlış montaj sebebiyle tam verim alamayacağımı aracı bırakmam gerektiği montajın yeniden yapılması gerektiğini teknik bilgiler ile anlattı. Her ne ise biz aracı bırakamayacağımızı söyleyerek ayrıldık. Bir hafta sonra bir elemanlarının erbaaya geldiğini kendi taktıkları araçları kontrol ettiklerini bir arkadaşım vasıtasıyla haber aldım. Gittim aracın çok yaktığını söyledim ve tam yarım saat uğraştı, bir kuruş da almadı. şu anda gayet normal yakıyor ancak lpgye geçerken titreme yapıyor. Bunun sebebini de yanlış montaj olarak belirledi.
Sözüm şu ki yaptığı işin arkasında duracak işinin ehli, ciddi insanlarla iş yapmak her zaman için 3 kuruş fazla vermeye değer.
Sana şöyle iyi böyle iyi şudur budur diyenlere inanma. Her sözleri iş bitene kadar. Her zaman kendini ispat etmiş insanlarla iş yapmak gerekiyor. Markalarla değil. Markaya takılma yoksa benim gibi hem paranı hem mesaini hem sinirlerini boşa harcamış olursun.
NOT: Ben oradayken montajı bitmiş bir aracı almaya gelen araç sahibine, aracın ayarları daha tam olarak yapılmadı diyerek aracı teslim etmediler. Adam illa alacağım diye tutturunca yaptığımız iş daha tam bitmedi, o zaman sökeriz dediklerini kendim duydum. Düzenleyen kapagan - 26 Nisan 2011 Saat 21:35 |
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
||||||||||||||||||
evet benimde bulduğum ŞIKLAR oto idi....yani sordum birkaç kişiye lpg kiti taktıracaksan Samsun da Şıklar oto dan başkasına gitme dediler...Bilgin için teşekkür ederim .Adres orası bakalım Benim araca hangi markayı önerecekler
|
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |