|   | 
 | 
| 2011 Oto Tuning & Hi-Fi Fuarı. | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 09:38 | |||
| 
 he bizim başımız kel zaten..ikimizde lalelideyiz be kardeşim aşşağıdan bi el etsen inerdim aşşağı.. birdaha bu fuara gelmem bu böle bilineeeeeeeee....  | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 09:41 | |||
| 
 Yav Ersinim Haklısın Dicemde Kardeşim Sen O Zaman Siteye Üye Olmamıştın..  Artık Bir Dahaki Seneye Allahın İzniyle Bizim Sitenin Kendi Fuarını Düzenlicez Peugeot Fun Club Diye... O Zaman Hepimiz Orada Olacağız... | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 09:51 | |||
| 
 ya bende yeni bişe zannettim  tamam sıkıntık yok  ciddi anlamda böyle bir şey yaparmısın ..çok ciddiyim ben...yaparsan süper olur.... | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 09:58 | |||
| 
   Böyle Bir Düşüncemiz Var Bakalım Geçtiğim Dönem Web Sitelerini Fuara Dahil Etmediler Önümüzdeki Sene Nasıl Bir Karar Çıkar Bilemiyorum... Ama Eğer İzin Verirlerse Bizde Katılıcaz Allahın İzniyle... | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 10:04 | |||
| 
 süper eğerki izin çıkarsa.. sanırım bi stand vericekler.. kaç araba hakkı var bi stantda ? | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 10:45 | |||
| 
    15 - 20 Diye Bliyorum 
    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 11:26 | |||
| 
 offfffffffffff... o zaman benim yerimi ayır.. seneye kadar neler yapcam neler :)) | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 11:49 | |||
| 
   ne kadar cok arac o kadar cok para :) seneye ıstanbulda yapılmayacak dıye bılıyorum ben ızmır de bı yerde olacakmıs dıyorlar 
    | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 11:53 | |||
| 
   vallahi ben sitemiz adına ardahana bile gitmeye hazırım.. bireysel kredi çeker gene giderim   parada pıulda gözüm yok :)) hep bir hayalim vardı fuar+dergilerde kapak :)) | ||||
|  | ||||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 12:29 | |||
| 
 Helal Olsun Kardeşime...  | ||||
|  | ||||
| gokayy   1. Vites     23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 13:00 | |||
| 
   öhöm öhöm 1 tanecik yerde bize ayırırsınız artık boşa yapmadık modifiyeyi    | ||||
|  | ||||
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||