![]() |
|
Follow Me Home Özelliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaç model focus kanka koysana ben bi bakıyım bizim arabayada yaptırrız belki :D |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
kanka dediğim focusa adam kendi el yapımı elektronik devreyle yapmıştı. servise gidince soracağım böle bişey yapabiliyorlarmı diye.
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
tamam kanka benim babayı bi kandırayım :D
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yazılanları okumaya fırsatım olmadı, bilginiz olsun benim 2004 XT 307 de orjinalinde var.
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
arkadaslar benım fiestada var bu özellık fakat nasıl calısır nasıl yapar ınananın bılmıyorum.sadece kullanıyorum o kadar.
|
||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
Yönetime bu konu hakkında özel mesaj attım, görüşmemiz sürüyor, bir netice aldığımızda önerinizi değerlendirmek isterim, cevap gelmeden bir konu açmak doğru olmaz sanırım, İlginiz için tekrar teşekkürler Metin bey, bekleyelim görelim :) Düzenleyen efecelebi - 19 Temmuz 2011 Saat 09:08 |
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
2002 xt de kontak kapandıktan sonra farlar o kadar uzun süre açık kalmaz, belli bir süre boyunca siz kapıları kilitlemeseniz de farlar bir süre sonra kapanır diye biliyorum ama yanlışım varsa lütfen düzeltin. Benim de herşeyiyle el emeği olan kendi çalışmam da uzaktan kumandayla kapı açma ya da kapı kilitleme butonuna bastığınızda far yada sisleriniz sizin isteğinize göre ayarladığınız süre (10-60 sn.) boyunca yanar ve kapanır, bu çalışmaya dahil ışık sensörü olduğu için normalde sadece akşamları kumandaya basınca far - sisleriniz yanar, ama dilerseniz ışık sensörü hassasiyetini istediğiniz gibi ayarlayarak gündüz-gece çalışmasını sağlayabilirsiniz. Yani klasik follow me home dan farklı olarak uzaktan kumandayla tetikleme yapılabiliyor ve sadece uğurlama değil siz aracınıza doğru yaklaşırken karşılama da yapılmış oluyor, ayrıca far - sislerin yanma süresini de keyfinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Kontak anahtarını çevirmenizle beraber bu sistem devre dışı kalıyor elbette ;) Kargo gönderimi de bana ait olmak üzere ücreti : 50 TL :) Düzenleyen efecelebi - 19 Temmuz 2011 Saat 09:15 |
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
ürünün montajı nasıl yapılacak? şema vb. birşey gönderiyormusunu?
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
fiyatı iyide arkadaşın dediği gibi montajı kolaymıdır. yada biz yapabilirmiyiz.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
Ankaradaki montajları kendim yapıyorum ama montajı zor olan birşey değil, işinin ehli olan her elektrikçi kolaylıkla montaj yapabiliyor zaten. Ürünün montaj ve kullanım bilgilerini içeren detaylı bir talimatname gönderiyorum, çalışma mantığı ve kablo bağlantıları v.s. hakkında :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
Oto elektriği konusunda biraz bilgi ve tecrübe sahibiyseniz siz de yapabilirsiniz, bireysel kullanıcılar için de çok zor bir işlem değil aslında, ve montaj konusunda takılan herkese telefonla yardımcı oluyorum ben. Bir üstteki mesajımda bahsettiğim gibi işinin ehli her oto elektrikçi kolaylıkla montaj yapabiliyor zaten... |
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
arkadaşlar dün selektörü yapıp arabadan indim gerçekten bir süre far açık kaldı,ancak sonra arabayı açında yakmadı farı yani,neyse geri bindim araca indim yine farı yakmadı her seferinde selektör mü yapacaz calısması için
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
2004 model 206 da denedim oluyormuş. ama özellik benim bi işime yaramıyor.eve girebilmem için aracın arka tarafından geçmem gerekiyor.
![]() |
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
peugeot' lar da aracı stop ettiğinde kitlemeden önce sellektör yaparsan çalışır. kapıları kitledikden sonra açıp yapsan çalışmaz.
anca ya aracı stop ettikden sonra sellektör yapıcaksın yada kontağı açıp kapatıp sellektör yapıcaksın ozaman 45 saniye aydınlatır okadar. onun dışında kapıları açtığında kitlediğinde vs çalışmaz.
adından da anlaşıldığı gibi anlamı "beni eve kadar takip et" dir. yani sadece seni eve gidene kadar yolunu aydınlatır gerisine karışmaz.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ozaman sen aracı tam ters şekilde park etmelisin (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
bu benim araçtada çalışırmı ki? Kontağı kapattıktan sonra 1 kere selektör çakacaz açık kalacak. deneyelim bkalım
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
![]() |
||
|
dene tabiki. aracın XT olduğu için bu özellik olabilir.
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
![]() benim çalışmada kumandayla tetiklendiği için süre bitse bile tekrar basıp bir süre daha yakabiliyorsunuz far ya da sisleri, ve hem eve uğurlama hem de karşılama var, yani gerisine karışıyor ![]() Düzenleyen efecelebi - 21 Temmuz 2011 Saat 12:28 |
||
![]() |
||
|
senin olayın farkını anladım abi. Benim sisleri biliyormusun bilmiyorum far'ın içindedir 307' lerde. Benim asıl niyetim sisleri yakması. Tamponu delip 206 sisleri yerleştirmeyi düşünüyorum ozaman sizin uygulamanız çok güzel olucak.
belkide hiç biri olmaz bakalım araca müşteri çıktı belki hiç birini yapamadan araç gidebilir (:
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |