Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 değişen parça sorunmudur
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

1 değişen parça sorunmudur

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emre Ekrem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 10:54
101 nokta ekspertiz veren yerler var, ben bahsettiğiniz türde insanlara ne kızıyor nede kızamıyorum, hatta benim param değerli zor kazanıyorum deyince susuyorum bile. 

Geçenlerde bir arkadaş vasıtası ile zorla ikna edildim ve arabamı ortak bir tanıdığa satmaya karar verdim (aklımda rcz var) ki bir anda arkadaşımda dahil olmak üzere arabamı ucuz almak maksadı ile kötülemeye başladılar. Bende sinirlendim ve gelin ekspertiz raporu alalım dedim, Samsun yolunda bir yere gittik ortalama 1 saat sürdü ve bittikten sonra rapora istinaden arabamı almak istediler. Bende raporun ücretini cebimden vererek kendilerine satacak arabam olmadığını söyleyip terk ettim orayı. Neden anlatıyorum bunu, benim aracımda sağ ön çamurluk değişti ve benim kıllığımdan dolayı tavan hariç komple boyalı. Her boyalı yada değişeni olan araç kötü araç değildir, bu rapor işlerini 70 80 tl ye profesyonelce yapan firmalar var. İllada yetkili servis olması gerekmiyor.

Bence bu firmalardan birine giderek aracın raporunu alırsanız, ne kaçırdığınıza pişman olursunuz nede aldığınızı ve bir sorun olduğunu farz ederek söylüyorum, bir sıkıntı çıkarsa üzülürsünüz. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 10:59
Orjinalini yazan: mustiii mustiii Yazdı:

Türkiye şartlarındaki trafikte kaporta aksamında değişeni olmayan ikinci el araç bulmak çok zor. Boyasına el değmemiş araç bulmak ise imkansız.
İkinci el araç alırken kaporta aksamında değişeni olan aracın büyük kazası varsa mutlaka belli olur. Amcam oto kaportacı. Az-çok kazalı araçları ve tamir aşamalarını görmüşümdür. Büyük bir kaza geçirip en iyi koşullarda toplanmış dahi olsa ben almam o aracı. Çünkü şasesinde, yürüyen aksamında en ufak bozukluk aracın yol tutuşunu, fren mesafesini,,, gibi güvenlik faktörlerini olumsuz etkilemektedir.
Neden imkansız olsun, ben 2 ay önce aldım 2004 model gram boya yok araçta.
Yukarı Dön
xdesign Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xdesign Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 13:05
Bizim milletimizdeki bu boya takıntısı beni ayar ediyor. Yahu evimizi bile 2 yılda bir boyuyoruz. Neden boyuyoruz? Ya mobilyalar sürtüyor bişey oluyor ya leke oluyor ne bilim böyle şeyler. Satarken sorun mu oluyor? Yooo. Üstelik araba dediğin şey trafikte milyonlarcasıyla birlikte randomize hareket ediyor. İllaki çizilecek sürtünecek. Ben geçen gün 17" jant attırdım çamurluğu şişirttim leon gibi. Arka iki çamurluk boyandı tabi. Arabamda gram boya yoktu. Eee bi sorun mu oldu?? Yoo. Canıma değsin fıstık gibi oldu :)) 
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 14:44
değişen olması sorun değil değiştikten sonra o boyayı fab. boyasına tutturmak sorun :)
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 15:44
Sökülüp takılması kolay olan parçalarda (çamurluk, tampon vs) onarım yerine yetkili serviste orjinali ile değişmesi taraftarıyım ben macunlama, çekiçleme düzeltme gibi şeyler yerine, tabii ki fotoğrafları kayıtları mevcut olması şartıyla, ortalık sahtekarlardan geçilmiyor ne yazık ki :S
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 17:01
Bizim muhterem insanlarımız zamanında hurda arabalara güzel pasta cila yaptırarak başkalarına kakaladı da ondan boyalı cilalı araçtan korkuyor. Bize başkası birşey yapmıyor, biz kendimize yapıyoruz bu kötülükleri. Galericiler çok kötü durumdaki arabaları, kandırarak, göz boyayarak sattı. Şimdi ikinci el araç alırken korkudan ödümüz patlıyor. Paramız da sıfırına yemiyorsa, alsam mı almasam mı, salınıp duruyoruz. Motor bloğu çatlamış arabayı, "bayandan","doktordan", "sigara içilmemiş" diye överek sattılar. Yok aslında birbirimzden farkımız. Alırken kazıklanmamak, satarken kazıklamak istersek, daha çoooooooooooooooook konuşulur bu konu aramızda.
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 17:12
Çok güzel açıklama, teşekkürler.
Söylenecek o kadar çok şey var ki bu alım satım işlerinde askerlik anısı birinci sırada alım satım anısı ikinci sırada olur
Yukarı Dön
bulent 77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
14 - Mart - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bulent 77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 18:11
ben araç alırken ilkönce tabiki boyasız degişensiz alıyorum mümkünse.5fazla veriyim boyasız olsun diyorum ama boya degişenli araç fazla olmamak kaydı ile alınabilir tabi.
Yukarı Dön
azdek Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı azdek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 20:43
Hocam çamurluğuna el değmemiş araç mı kaldı piyasa da artık birşey olmaz ondan geri kalan temiz olsun yeter
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,
Yukarı Dön
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emre Ekrem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 09:54
Orjinalini yazan: badires badires Yazdı:

Bizim muhterem insanlarımız zamanında hurda arabalara güzel pasta cila yaptırarak başkalarına kakaladı da ondan boyalı cilalı araçtan korkuyor. Bize başkası birşey yapmıyor, biz kendimize yapıyoruz bu kötülükleri. Galericiler çok kötü durumdaki arabaları, kandırarak, göz boyayarak sattı. Şimdi ikinci el araç alırken korkudan ödümüz patlıyor. Paramız da sıfırına yemiyorsa, alsam mı almasam mı, salınıp duruyoruz. Motor bloğu çatlamış arabayı, "bayandan","doktordan", "sigara içilmemiş" diye överek sattılar. Yok aslında birbirimzden farkımız. Alırken kazıklanmamak, satarken kazıklamak istersek, daha çoooooooooooooooook konuşulur bu konu aramızda.

Süper Thumbs Up Alkış
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 17:14
kusursuz araba isteyen gider sıfır alır :)) sıfır aldım 2003te eşim gecen yıl kaza yaptı.
benim aracımda sag arka camurluk ve arka bagaj paneli değişik ve tavan hariç komple boyalı. bunun dışında ne değişen nede bir kaza var boyayıda ben yaptırdım sırf rengi tutsun diye zaten çok çizikti kaza yapınca mana oldu :) boyattım cokda iyi oldu içimede sindi:) gıcır gıcır biniyor hanım.
umrumdamı ?? tabiki değil .. canımız sağolsun dostlarrr dünya malı dünyada kalır biizimle mi girecek toprağa :) ama bu demek değilki sokağa atalım bakmayalım.. gözüm gibi bakıyorum her iki arabayda.. ama elimde olmayan şey için bir an bile kendimi üzmüyorum :)) 
en güzel forumlar bizimle olsun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 1.4 xr 2000 model arabam var son mesaja git 421 0 Muhammet Safa07
konu icon BENZİN VE ATEŞLEME ROLESİ son mesaja git 734 2 Emirhno6
konu icon 1.4 dizel rolanti de klima devrete girip cikma son mesaja git 231 0 heavyburak26
konu icon Bagaj açılmıyor son mesaja git 1474 0 206cc57
konu icon Rifter Gt 2025 tavan lambası son mesaja git 1089 0 Fero13
konu icon 208/207/301 arasinda kaldim son mesaja git 13520 1 aliysnm
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 3467 2 Oğuzhan207
konu icon ENG man system faulty - Hatası (Resimli) son mesaja git 22076 17 Oğuzhan207
konu icon 206 GTI ATEŞLEME PROBLEMİ son mesaja git 1981 0 Emirhno6
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 5466 3 Yunus58
konu icon Pegouet 306 1.8 XR 16 v 1998 son mesaja git 1825 0 Yunus58
konu icon 1.8 XR Usta son mesaja git 8525 1 Yunus58
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 17364 2 SerkanPinar
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 12548 5 407aziz
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 3711 2 Ayhan1126
konu icon 306 rolanti problemi son mesaja git 2951 10 yasarseri
konu icon 206 ya kaput amortisörü nasıl yapılır son mesaja git 25201 6 anaykh
konu icon 301 ekranını 2008e takmak son mesaja git 2003 0 tarhansmt
konu icon 2008 motor arıza ışığı uyarısı son mesaja git 2589 1 GökhaN
konu icon peugeot 308 t9 hayalet ekran son mesaja git 3079 1 GökhaN
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 KASıM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
heavyburak26 1
Sarı37 1
Emirhno6 1
Muhammet Safa07 1
Fero13 1
206cc57 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English