|
stop etme |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
cash1912
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzınle kullandım yapmadı.gazcıya goturdum lpg den degıldır ateslemedendır dedı.neyse motorcuya goturdum gorunurde bısey yok dedı ama bujılerı bı degıselım dedıdegıstım bujılerı ordan lpg cıye gıttım fıltrelerı degıstım.suan sadece hafıf gaz yememe oluyo bazen bogulur gıbı oluyo topluyo sonra.azcık sendeledı bı kac kere bakalım ınsallah bıter bu sorun.
|
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen ceceli abimizi dinle
Düzenleyen kaan__ - 13 Nisan 2011 Saat 20:20 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu iş fb li ile gs li iki arkadaşın bir fb-gs maçındaki penaltı pozisyonu ile ilgili yorumlarına benzemiş.taraftarlardan biri ne kadar samimi ne kadar tarafsız konuşsa da diğerinin rakip olduğundan böyle yorumladığını düşünür. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah arkadaslar sagolun :)) taraftar benzetmesı ıyıydı :))
sımdı arkadasın sorusuna cevap vermek gerekırse
arkadasımız benzınde yapmadıgını soyledı. bu durumda sebep lpg sıstemı gıbı gorunuyor. oncelıkle montajın duzgun olup olmadıgına bakılmalı. acaba bır yerlerden hava alıpta stopmu ettırıyor. gevsek bır hortum olabılır. veya basınc sensoru yada regulator dengesız calısıyor olabılır. bakımları yapıldımı yapılmadımı ??? ınsanlar bılmeden hemen lpg ye suc atıyorlar ama emın olun bu tarz sıkıntıların sebebı lpg yakıtı olmuyor. ya lpg sıstemınde arıza oluyor ya yanlıs montaj oluyor ya bakımsızlıktan oluyor yada son olarak ustanın dogru ayarı yakalayamamasından olabılıyor.
ustune basa basa soyluyorum. lpg sıstemı montajı ve ayarı yapmak kolay bır ıs degıl. genelde cok basıt gorunuyor. ama hıcte oyle degıl. hassas dusunulurse dıkkat edılmesı gereken cok sey var. ama bırcok montajcı bunu hıc onemsemıyor. cunku amac daha hızlı montaj yaparak bıran evvel para kazanmak...
dusunecek olursanız motorun ecusu bırsuru sensorden verı alarak, bırcok yerı kontrol ve takıp ederek gelen butun bılgılerı ısleyıp hesap ederek en uygun yakıtın puskurtulmesını saglıyor. dıger taraftan sız lpg sıstemı takarak bu kadar komplıke bır sıstemın verımını amıyane olacak ama aptal bır lpg ecusundan elde etmeye calısıyorsunuz. ıster ıstemez calısmada bazen farklılıklar olabılıyor. lpg sıstemı esasında cok az verıyı alarak kendı ıcınde bır harıta yaratır ve buna gore yakıt puskurtur. ınanın yapılan bu ıslem benzın ecusunun yaptıgına gore cok cahıl bır ıslem...
bu acıklamalarımdan anlayacagınız uzere lpg ayarı kolay bır degıldır. motorun her devrınde benzınle olan verımın aynısını yakalamanız lazım... bu dengeyı kurmak herzaman kolay olmayabılıyor...
fakat bu konuda her lpg ecusu aynı ozellıkte olmayabılıyor. bazıları daha zekı bır yazılıma sahıp ve daha yenı cıkan kıtler aracın enjektor surelerını ve lambda verılerınıde ısleyebılme gıbı ozellıklerınden dolayı daha stabıl calısma sergılıyorlar... Düzenleyen CeCoLi - 14 Nisan 2011 Saat 09:43 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |