![]() |
|
stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzınde kullandım stop etmedı ama rolantıde oynama oluyo. lınke gıremedım arkadasım nasıl gırıcez.
|
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11957&PN=1&title=307-si-olan-arkadalar-ne-olur-bi-bakn
linki incele benzer bi durum yaşıyodum 2, sayfada anlattım belki işine yarar |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
pekı bu sıkıntıyı benzınde yapıyormu ??? oncelıkle problem motorda mı yoksa lpg sıstemınde mı bunu anlamak gerekır dıye dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
arkadaslar lutfen yardım edın.aracı alalı 2 hafata oldu araba hareket halındeyken bı kac defa stop ettı lpg den sandım lpg bakımı yaptım (zavolı) sonra bujı lerı degıstım benzın fıltresını degıstım gaz kelebeklerını temızlettım.sımdılık stop etme durdu yanlız arac ılk mars ta almıyor sankı yakıt gelmıyor bıraz ugrastıktan sonra calısıyor. 1 saat kadar arac calısmasın tekrar calıstırmaya kalktıgımızda tekrar aynı seyı yapıyor sanayı de bulamadılar ve rolantı kendı kendıne ınıp cıkıyo cok az da olsa sarsıntı oluror.yardımcı olursanız sevınırm...
|
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |