![]() |
|
Xenon kit seçimi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
[/QUOTE]
Ben de mercekli fara takılmasından yanayım yanlış anlaşılmasın ama bunun için önce bir mercekli fara ihtiyaç var. Eldeki imkanlar buna müsade etmiyorsa ya da çok daha fazla para harcamak istemiyorsak normal fara takabiliriz. Ayrıca farları çok aşağı indirmeye gerek yok orta kademede kullanırsak bir sorun çıkmıyor. Hem önümüzü iyi gösteriyor hem de karşıdan gelenin gözünü almıyor en azından bana taktırdığımdan beri sellektör yapan olmadı. Hem daha iyi aydınlatıyor hem de kimsenin gözünü almıyor. Bazı şoförler var ki karşıdan gelen arabanın farının içine içine bakıyor halbuki yoluna odaklansa hiç gözünü almayacak. Böyle şoförlere xenonu değil el feneri tutsak gözünü alır. O nedenle ben takılmasında çok sakınca görmüyorum. Saygılar. yuzde yuz katılıorm |
|||
![]() |
|||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||
madem bütçeden konu açıldı, merceksiz fara xenon takıp, karşıdakinin de gözünü almasın diye belli seviyede kullanacağız, neden kaliteli bir halojen ampul alıp düzgün ayarlarla kullanmıyoruz? hem xenondan çok daha ucuz hem de çok daha sağlıklı bir çözüm |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bende 4300 u tavsıye ederım. aydınlatmada konusunda ustune yoktur. zaten orjınal xenonlarda 4300K dır... xenonların kelvın degerı yukseltıkce aydınlatma verımıde duser...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Cem, senin arabandaki aydınlatma sistemi nasıl?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |