![]() |
|
206 Tekleme ve Rölanti Bozukluğu (Yardım!) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rölantiyle ilgili olan benim aracımda bulunan tüm parçaları söyleyebilir misiniz? (Rölanti valfi, rölanti sensörü vs.)
Düzenleyen berkaygr - 09 Nisan 2011 Saat 16:19 |
|
![]() |
|
Güncel...
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar şu sorumu bir yanıtlayabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
İçerik değişti arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
![]() |
|
senın gaz kelebegın elektrıklı olması lazım... emın olmamakla bırlıkte rolantı valfı yok dıye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
Rölanti valfi yok evet. Örnek olarak verdim. Rölantiyi ilgilendiren parçalar neler onu öğrenmek istiyorum. Tekrar bir servise gidicem, bilinçsiz gitmeyelim.
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
rölanti müşürüne baktır yada değiştir
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet müşirinden yapabilir, avans ayarı dedikleri zımbırtıdan yapabilir, tekleme dersen ateşleme bobiniden yapabilir, benzin filtresinden yapabilir değiştirmediysen, rolanti motorundan yapabilir gibi gibi bende vardı ufak bi dalgalanma carpex enjektör temizleyici kullandım şu an saat gibi çalışıyor :) |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Hararet müşürü mü??
Çünkü Planet2000'de radyatör soğutma sıvısı seviye müşürü arızalı diyor.. Alakası olabilir mi?
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
olabilir parçayı değiştirip bi süre kullanman gerek zaten program sana nerde olduğunu söylemiş parçayı değiştir
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
100TL civarı fiyat verdiler. Eğer sebep o değilse boşuna değiştirmiş olurum..
Keza olacağını pek sanmıyorum..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
inş o parçadır ama planet o demiş :) |
|
206 RG 2000
|
![]() |
|
acıkcası bende bu noktada sana katılıyorum. radyatorun ıcındekı su sevıyesını olcen musur ıle aracın rolantısının alakasının olacagını sanmıyorum...
pekı aracın rolantı dısında calısmasında herhangı bır tekleme varmı ??? enjektor temızlıgı falan yapılmıs mı acaba???
|
|
![]() |
|
Enjektör temizliği yapıldığını sanmıyorum.
Tekleme var, röalntide dururken ara ara tekliyor, bir de özellikle 2.viteste ayağımı gazdan çektiğimde ani bir tepki veriyor yine tekleme gibi.
|
|
![]() |
|
Ve de olayın ilginci dediğim gibi hava filtresi takılı değilken araç olması gerektiği gibi, normal çalışıyordu.. Bu ne anlama geliyor ki? Filtre de yeni sayılır..
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
ısı sensörünü değişin problem kesilecektir beyler !
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
bu soruna benzer bir sorun da ben yaşıyorum ama ben çok sık yaşamıyorum ara ara yapıyor. ustanın bir tanesi bana hava akış debimetresi yapar dedi o da çok pahalı bir parçaymış. ben buji değişimine gideceğim bir de o şekilde deneyeceğim.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
Isı sensörü derken? Biraz açabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
ısı müşürü yani... 206 ların kronik sorunu bu... alışılması gereken bi sorun 25 lira verip alıyosunuz ki bu GTI ın kinin fiyatı devir göstergesinin göbek atması bitiyo. 10 lirada işçilik hepsi bu ! :)
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
devir göstergesinin göbek atması
![]() |
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |