|
FA korna |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hahaha :D:D:D:
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sesini duymak isteyen varsa verdigim link birebir ferrari kornanın sesidir dinleyebilirler isteyenler.
http://www.izlesene.com/video/arabalar-bosch-ferrari-korna/237583 |
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu son aldığım bosch kornada bozuldu
kısmet olursa pazar günü bende gelip servise bırakmayı düşünüyorum
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bosch korna satıyom cok sattım bi arıza cıkmadı su kacırmadıkca ve güzel yere montaj yapıldıktan sonra uzun süre kullanırsın bendede var 1,5sene olcak nerdeyse bi bozulma olmadı. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar burda bosch car service var korna fiyatı normal sayılır ve sorun çıkmaz bosch ürünlerini dikaktli alın piyasada çin malları var bize garanti değişimine gelenlerde bunalrı yaşıyoruz
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla arkadaşlar bir aksilik olmazsa pazar geleceğim, kornayıda monte edilen yeride göreceksiniz, artık bu korna olayında gına geldi bana, umarım bir çözüm buluruz neden böyle olduğuna dair,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
%90 arabayı yıkarken su felan kacmıştır ondan calmıyordur
|
|
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sanırım tam ödeme yapmışsn... bende 45-50 civarında buldum aynı kornadan ;)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
stabel kullanıorum eylencelerde cok ısınınca 5 dk susuo sonra yıne devam bozulma soz konusu deıl tonu da bosch dan farklı gercek ferrarı kornası stabelın ustune tanımam.. saygılar..
|
|
asi_cocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
emrah abi ibonun 5471 varya onun kornası işte ferreai kornası diye adlandırılır
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |