![]() |
|
306 XR ses sistemim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğrudur manuel 1.6 amaaa 50 kuruş yakar mı yaaaa aynen sen gibi kullanıyorum şehir içi 10-20 km sonra yatış. moral falan kalmadı yaaa. İlk aldığım gün yakıt pompası sorunu oldu orda biraz boşa gitti benzin dedim bide rodaj falan ama eyvaaaahhh... atiker yolu gözüküyo galiba!
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
hemen karar verme rotarderede asılma bu araba ekonomik bir araba değil keyf arabası kısa mesafede bas marşa bekle ısınsın motor 10 km git kapat gazlıda olsa bu tür makinalardan ekonomiklik bekleyemezzzsssiiiinnn bu arabada ekonomiyi uzun yolda 5. viteste 4. viteste anlarsın ÇÜNKÜ ARABANIN SUÇU YOK BENZİN 4.13 benzini vergi tahsilatına çeviren ZİHNİYET utanması gerekir bu ZİHNİYET 2002 kazlıçeşme mitinginde 3 sene sonra güllük gülüstanlık ülke vaadi verdiler UTANMADAN 8 senedir koltuk ve yer MEŞGULİYETİ yapıyorlar meğersem daha kalfaymışlar neyse beni hiç bunlara hiç bulaştırmayın gaz takmayı düşünüyorsanda acele etme çok sıkıntı yaşarsın forumda kal takipçi ol önemli tavsiyedir |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
hemen karar verme rotarderede asılma bu araba ekonomik bir araba değil keyf arabası kısa mesafede bas marşa bekle ısınsın motor 10 km git kapat gazlıda olsa bu tür makinalardan ekonomiklik bekleyemezzzsssiiiinnn bu arabada ekonomiyi uzun yolda 5. viteste 4. viteste anlarsın ÇÜNKÜ ARABANIN SUÇU YOK BENZİN 4.13 benzini vergi tahsilatına çeviren ZİHNİYET utanması gerekir bu ZİHNİYET 2002 kazlıçeşme mitinginde 3 sene sonra güllük gülüstanlık ülke vaadi verdiler UTANMADAN 8 senedir koltuk ve yer MEŞGULİYETİ yapıyorlar meğersem daha kalfaymışlar neyse beni hiç bunlara hiç bulaştırmayın gaz takmayı düşünüyorsanda acele etme çok sıkıntı yaşarsın forumda kal takipçi ol önemli tavsiyedir [/QUOTE] Tavsiteler için teşekkürler... cecoli ağabey hakkında yorumlar ustalık falan aklımı bayağı çeldi aslında ama; muayeneye 2 ayım var o zamana kadar düşüncem artık...
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Tavsiteler için teşekkürler... cecoli ağabey hakkında yorumlar ustalık falan aklımı bayağı çeldi aslında ama; muayeneye 2 ayım var o zamana kadar düşüncem artık... [/QUOTE]ozaman şimdiden cecoli ile irtibata geç cüzdanıda doldur |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
cecoli bey atikerinize talip var yani galiba var... Ne zor işler bunlar yaaaa :/
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam İnsomnia bende 1 hata oldu 306'yı alallı sana sorum olacak anfiye aküden kabloyu çekerken nerden geçirdin kısa bir anlatım yapabilirmisin bende elimdeki tesisatı bağlamak istiyorum şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen Platinium - 06 Mayıs 2011 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel görünüyor. güle güle kullan.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |