![]() |
|
206 gti kullanıcıları yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
varmı ilanı resmi vs. km model fiyat nedir ? renk ? :)
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
İddialı olduğuna göre birşeyler yapmışsındır arbaya. Arkadaşım BMW 2011 320d 184 BG hakkını veren mükemmel bir makina, yakın olsaydık seninle kapışmak isterdim. Daha kimse geçemedi ?
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 206 gti var..memnunum..hos makina ama 106 gti veya 306 gti kullanmadim arasindaki farki sana ayrintili soleyemem..yakita gelince yakio ama pedala basincada gidio :)) hayirlisi ins
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hadı hayırlısı bakalım... en yakın zamanda resımlerını beklıyoruz :))
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
resimler ekledım
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
resimler ekledım 1. sayfaya
|
|
![]() |
|
masallah arac guzel ve orjınal gorunuyor. egzoz dısında bır degısıklık yok galıba. orta susturucu ve sılencer varmı? bırde atıker kıt takılı o dıkkatımı cektı... sen neredeydın profılınede yazmamıssın arac 34 plaka olunca merak ettım...
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
|
|
![]() |
|
araç arkadasımındı uzun zamandır başka bi forumdan 10 gun önce tüp taktırdı 51mm duz boru yaptırdı orta susturucu yok kn fıltre var kalan herşey orjınal 1 parçasında boya var . cd changer falan var bagajda hiçbi 206 gti de bulamassınız ya kaybolmustur ya sökulmustur :)
benım evım ankarada ama kendım niğdedeyim arac 51 plaka olacak 3 ay snra niğdede işim bitiyor ankaraya dönucem
|
|
![]() |
|
aracın orjınal oldugu bellı zaten. farlarıda bıraz kararmıs. muhtemelen sen angel takarsın herhalde :))
bırde profılıne ankara/nıgde ımzanada arac bıgılerını yazarsan ıyı olur :)
|
|
![]() |
|
ben far karartma düşünüyorum fabrıka cıkısı farlar üzerinde oldugu için sararmış baya farlar angel artık demode oldu dıye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
yenı moda pıyasada pek bulunmayan audı tarzı ledlı farlardan takarsan super olur :))
sunun gıbı mesela...
Düzenleyen cecoli - 04 Nisan 2011 Saat 11:32 |
|
![]() |
|
NERDEYSE 500 LİRA HATTA TAKTIRMASIYLA 500Ü GEÇER :) TAKTIRMAM YA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
kalsın orjinal stopları 2004 ve üzeri yap araç daha orjin olur hatta bak sana aklımdaki bi projeyi söliyim, arka çıta 2004 ve üzeri ve logosu stoplarda 206+ yaparsın arkadan araç çok hoş duracak..
|
|
![]() |
|
e tabı fıyatı bıraz tuzlu :))
|
|
![]() |
|
orjınalden şaşmıcan ya karartma yapar bide 8000 xenon tamamdır
|
|
![]() |
|
orjınal fara xenon takacaksan xenon kıtın bıraz kalıte bırsey olması gerekır dıye dusunuyorum. cok ucuz kıtlerde halojen fara taktıgın zaman ısıgın huzmesı bellı olmuyor ve her yere ısık sacarak dunyayı aydınlatıyor :)) boylece hem sen onunu gormuyorsun hemde karsıdan gelenın gozunu kor oluyor :))
burada o sekılde bırcok araclar goruyorumda aydınlatma sıfır yanı :)) yoldan baska heryerı aydınlatıyorlar. bunada en cok ampullerın teknık hataları sebep oluyor dıye dusunuyorum... ama mercek oldugu zaman ısıgı cok guzel kesıyor ve etrafa sacmıyor. tabı mercekte kalıtesız olursa onunda ısıgı cok zayıf oluyor...
|
|
![]() |
|
kaporasını verdıgım halde baskasına satılmış arac oyuzden almadım . ama böyle adamdan araba alacagıma almadıgım daha iyi olmuş
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Herseyde bir hayir var. Belki altindan baska bir is cikacakti, kim bilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |