![]() |
|
peugeot 508 i görmelisiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben de çoğunuz gibi ilk başta önyargı ile yaklaştım. resimlere aldanmayın. 1e 1 görmelisiniz. ben geçerken altunizade açı bayiinde gördüm ve durup inceledim.
biliyosunuz 400 ve 600 serisiniz birleşimi oldu 508. ve daha çok 600 serisine yakın gibi. gerçekten bir önceki kasası 407 den baya bi kodaman olmuş. iç ayrıntıya çok çok önem verilmiş ve birsürü motor seçeneği sunulmuş.
ama şu da bi gerçek, (407 im var diye söylemiyorum) dış tasarımı sanki 407 den iyi değil gibi, ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
araç güzel 3 4 tane gördüm ama çizgileri cıx peugeot um ben demiyor araba ama videoda görüldüğü kadarıyla iç mekan çok güzel
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
arkadaslar araba fotografla gercegi gibi degil;ben aylar once gormustum test edilirken gercekten guzel.biraz arkadan mercedesi andirsada ic ten muthis
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bende gordum son dedigine katiliyorum 407 yaninda sifir tek hosuma giden alu antlariydi
hele on tarafi tam.......
|
|
407 berline yer ucagi.....
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bu araç memleketimde daha bi hoş duruyor..
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |