|
14-15-16 jant fark nedir ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
frenzy
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki, 205/55/16 yerine 205/45/17 takmak ne kadar fark eder? Aynı genişlikte daha ince yanak, daha büyük jant?
|
|
307 1.6 Envy
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
205 45 17 kucuk kalır.
307 nın kullanabılecegı lastıkler bellıdır.
195 65 15
205 55 16
205 50 17
bu 3 lastıkte cap olarak bırbırıne denktır..
bu lastıkler arasında duruma gore avantaj yada dezavantaj vardır. beklentı ve tercıh meselesıdır.
15" te goruntu kotudur, yol tutus ve anı dıreksıyon hareketlerıne tepkı zayıftır. fakat konfor ve on takımın uzun omru vardır
16"te daha guzel bır gorunum, daha ustun yol tutus ve dıreksıyon tepkılerı vardır. fakat daha az konfor ve on takım omru vardır.
17" ıse mukemmel bır gorunum, super yol tutus ve tepkı vardır. fakat konfor ıyıcene azalır ve on takım cok daha cabuk bozulur. bununla beraber lastık ve jant hasarları gorulebılır Düzenleyen CeCoLi - 08 Mayıs 2011 Saat 00:25 |
|
frenzy
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cecoli hocam, verdiğin bilgiler için sağol, merakımı giderdin..
|
|
307 1.6 Envy
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rıca ederım. esasında utanmazsan 18" 19" bıle takarsın ama ondan sonra suspansıyonu olmayan at arabası gıbı bır araca bınersın. aracın bobrek tası dusurme makınesı halıne gelır
|
|
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeş 17 atacaksan 40 yanak olacaksa anya bi tarafta Konya bi tarafta seni bekliyor olacaktır benden söylemesi. Ben kendim kullanıyorum. Eibech yay mı yok özel tasarlanmış z rotu mu yok usta şasecilerin müdahalesi mi yok özel adrenalin ön, kumho arka lastikler mi yok. Ne varsan tüm süspansiyon formülleri var ama gel gör hacı beşik gibi sallanıyoruz :D Boşver tak en fazla 15'ini rahatına bak gir istediğin çukura.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |