![]() |
|
206+ cılar Benzin yakıt tüketimleriniz nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hep birlikte bekliyoruz :)))) hayırlısı bakalmm
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
resimleri tüm sorular bölümünde 206+ comfort landirenzo lpg montajı olarak açıyorum:)
Düzenleyen hunterakon - 16 Mart 2011 Saat 22:11 |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
tek bir soru sıfır bır otomobıl alıyorsunuz ve 3.000 km cıvarlarında 1500 tl ortalama para verıp lpg taktırıyorsunuz garantı dısı bırakıyorsunuz aracı neden sıfır bir arac alırken dızel almıyorsunuz ben buna anlam veremıyorum !!!
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
hemen yanıtlayabilirim.
banka krediyi bu kadar verdi 15000TL daha fazlasını çekemiyordum.
ben bu arabayı 21350 ye aldım dizel 25 26 bin civarında idi zaten okadar param olsa pejo almam opel corsa dizel alırdım ki oda bu fiyatlarda. param yetmediği için bu fiyatada en iyi en uygun araç bu olduğu için bunu almak zorunda kaldım haa bekleyip alamazmıydım alırdım ama bekleme gibi bir şansım yoktu çalışıyorum ve iş yerime uygun otobüs dolmuş vs yok bu aracımdan önce 98 model 1,4 tipo S aracım vardı lpg li idi lpg de 275krş yakıyordu onu 31.12.2010 da sattım 03.01.2011 de tek otoya gittim bu aracı uzun araştırmalar sonucunda fiat punto eve mu 206+ mı arasında pejo yu seçerek o gün sipariş ettim 11.01.11 tarihinde aracım geldi yaklaşık 10 gün araçsız kaldım ve perişan oldum işin kısası mecbur kaldım
|
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bak simdi olmadi. Peugeot dururken Opel alinir mi ya ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
nie alınır biliyormusun:D opel de çalışıyorum :D ama okadar indirime rağmen para yetmedi:D okadar paraya alınacak en iyi araç gene söyliyorum pejo:D |
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
güzel açıklama +
ama opel de kullandım ben sevemedım peugeot en sorunsuz aracım bu kullanıma ragmen 10 ayda 50.000 km ve sıfır masraf bakım dısında o nedenle peugeot hoşuma gıdıyor ve ıkıncı peugot aracım... Bundan sonrada peugeot almayı planlıyorum değiştireceğim zaman. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
opel aslında sevilmeyecek araba değil özellikle yeni olan araçları insigna nın 2.0 turbo lu hatta dizel olanı süper bence sorun açısından pek sorun çıkarmıyor bakımlarını kaçırmaz isen sadece 60bin de 1250 bakım fiyatı var okadar:D
pejo olarak bu ilk aracım pejo nun dizelinin ne kadar tutulduğunu ve çok iyi olduğunu biliyorum duydum gördüm aracın motor konusunda sıkıntısı yok fakat iç işçilik çok zayıf eksik yani 2011 model araca göre çok boş :)
|
|
|
![]() |
|
peugeot un en önemli sorunu zaten bakalıt işçiliği ve iç malzeme sıfır 206 307 olsun rezalet
|
|
|
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
KArdeş bendede 206+ var km de suankı benzın fıyatlarıyla 36 37 kurus yakıyor arabam 14000 km de yanı pek bı degısıklık olmuyor km artıncada.tabi bu şehiriçi kullanımda..ama uzun yolda kokluyo :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
uzun yolda ne kadar yakıyor peki çok fark ediyor mu ölçüm yapmışsındır mutlaka ?? |
|
Peugeot 206 + ComforT
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Vallahı tam bişi soleyemıyecegım ama ankaradan amasraya gıttım geldım sanırım 20 kr gıbı bı rakam oldu..yazın yapmıstım tam hatırlayamıyorum hanı nolur yenı fıyatlara gore 22 25 arası bısı olsun..
aslında uzun yola gore yıne cok yakıyo olabılır ama sehırıcındekı yaktıgının yanında bana kokluyomus gıbı gelıyor :) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
hmmm anladım :))) söylediğin gibiyse ama hakketten iyiymiş... şehir içine yapcak bişey yok galiba tüp taktırmayı da düşünmüyorum şimdilik...katlancaz sanırım :D teşekkürler
|
|
Peugeot 206 + ComforT
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
valla bilmiyorum başkan tüp benim canımı sıkıyor.şirkette kullandıgımız tuplu arabaların halı ortada.eger arabayı hergun kullanıyorsan taktır yada dızel al..ama benım gıbı haftasonları kullanıyorsan hıc taktırma bence.En azından motor saglam kalsın.
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
arkadaşlar bu 206 plus minnacık motoruyla bütün para mı yedi bitirdi =) 17 inç jant koydum birde 400 450 kuruş yakmaya başladı 13,000 km de şuan.artık tüp takıcam son çare önereceğiniz bi marka var mı sıkıntı yaşamak istemiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |