Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206+ cılar Benzin yakıt tüketimleriniz nedir?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206+
Forum Tanımlaması: Peugeot 206+, 206 serisinin devamıdır. 2010-2012 yılları arasında üretilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13461
Tarih: 10 Temmuz 2025 Saat 17:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206+ cılar Benzin yakıt tüketimleriniz nedir?
Mesajı Yazan: hunterakon
Konu: 206+ cılar Benzin yakıt tüketimleriniz nedir?
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2011 Saat 20:32
2011 206+ comfort benzinli aracım bir depo ile (50LT) 650 700 km gidiyor günde 30 40 km yol gidiyorum ortalama hızım 70-90 arasında aracın km 2000 de daha 2 veya 3 defa dur kalk yapıyorum arada bir 100 ün üstüne cıktığım oldu:D ama ben hala çok yaktığından şikayetçiyim LPG taktırmayı düşünüyorum...
sizin tüketimlerinizde görmek isteriz...

-------------
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel

Cevaplar:
Mesajı Yazan: motoberk
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2011 Saat 23:17
Aracınızın kilometresi çok yeni, daha pistonlar silindire yeni yeni alışıyor, sizde arabanıza yeni alışıyorsunuz . Biraz daha dikkatli kullanılırsa dahada düşecektir ilerleyen kilometrelerde.

-------------
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi

Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2011 Saat 23:22
motoberk arkadasıma katılıyorum.10000 km den sonra farkı goreceksınız

-------------
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET

Mesajı Yazan: Mesut
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 00:41
Aga hayırlı olsun demıstım sanırım resımlerıe bakarken.... Ben subat 2010 da aldım hıc benzın yoktu aracta hemen benzınlıge gırdım 30 tl lık yakıt aldım ve 230 km fln gıttım hemde cok rahat... ama sımdı ayagım alıstı ben alıstım araba alıstı... devır hıc 4bn den asagıya ınmıyor ınan kı bınen masallahı var kacıyor dıyor .::D 1.4 hdı e gore cok ıyı denıyor hatta...hele 4 ten 3 e takatken devır oyle atıo kı :DDD ama tabı depo bu arada hooop dıbe gelıo :D o yuzden arabalarımız duzgun kullanırsak gercekten cok ıyı yakıyor... hem artık mazot ta ısyan edıyor tabelalar ucmus benzın fıyatına mazot alıyoruz.... bence sadece bın arabana keyıflı keyıflı sur ısık yandıgında bas dugmeye gıtsın bı 40 45 km  ooohhhh :D temızlesn deponu barı :D konu nerden nereye geldıu yaaa :DD 

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 08:54

suankı anlattıgına gore yanı 50LT ıle 650-700 km yapıyorsa ortalama 100km de 7.2 ıle 7.7 arasında yakıyorsun. sakın kullanıma gore cok gorunuyor. anlattıgın kullanım seklı uzun yol durumu. hem araba hafıf hemde makıne kucuk 6lt ye kadar dusmesını beklerım. ama arac daha yenı zamanla yerıne gelecegını dusunuyorum. yol durumu yuk durumu hava sıcaklıgı cok buyuk etkendır. bırde bu tarz durumlar yakıt kalıtesınden de kaynaklanır. belkı kullandıgın yakıtın kalıtesı bıraz dusukse dogal olarak yakıtın artar...

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 09:44

herkeze tek tek cevap yazamayacağım:) ama şöle söyliyim.araç yeni evet 10000km den sonra yakıt belli olur hem hava soğuk hemde araç yeni haklısınız. araç fazla yakmasın diye araç kas basıyor onu bile deniyemedim 130 150 ye geldim en son korktum bıraktım otobanda araç sanki uçacakmış gibi geliyor. en ufak rüzgarda hız kesiyor veya sağ sola gidiyor:D

benzin fiyatları ekim ayında 7,5 TL olcak ben ozamn a kadar 10000km yaparım 2 ayda 2bin yaptım ekim ayında ben benzin e 7,5 lira veremem valla :D
ama araç yakıt sarfiyatı normal diyorsunuz.
shelden aldım 30TL benzin 75 km gittim
petrol ofisinden aldım 30 TL benzin 100km gittim
bp den aldım 30 TL benzin 120 km gittim
git gide artıyor :D şimdi totalden alıcam ona bakıcam 150 olursa süper olucak:D

-------------
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 09:48

babam yıllardır xsara aracına hep totalden benzın koyuyordu cok memnundu. en uzun km yı totalın yakıtı ıle yaptıgını soyluyordu... ama en sonunda onuda lpg cı yaptım benzınden kurtardım... :))))))

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 12:24

sonuçta sen lpg taktır diyorsun araca :D onu anladım insan babasına bunu yapıyorsa arkadaşınada yapar:D

-------------

Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 12:29
İşte 307 yi bunun için seviyorum Gülme

Orjinalini yazan: hunterakon hunterakon Yazdı:

herkeze tek tek cevap yazamayacağım:) ama şöle söyliyim.araç yeni evet 10000km den sonra yakıt belli olur hem hava soğuk hemde araç yeni haklısınız. araç fazla yakmasın diye araç kas basıyor onu bile deniyemedim 130 150 ye geldim en son korktum bıraktım otobanda araç sanki uçacakmış gibi geliyor. en ufak rüzgarda hız kesiyor veya sağ sola gidiyor:D

benzin fiyatları ekim ayında 7,5 TL olcak ben ozamn a kadar 10000km yaparım 2 ayda 2bin yaptım ekim ayında ben benzin e 7,5 lira veremem valla :D
ama araç yakıt sarfiyatı normal diyorsunuz.
shelden aldım 30TL benzin 75 km gittim
petrol ofisinden aldım 30 TL benzin 100km gittim
bp den aldım 30 TL benzin 120 km gittim
git gide artıyor :D şimdi totalden alıcam ona bakıcam 150 olursa süper olucak:D

-------------

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 13:04

:D 307 class yaa param olsa 206 ya binermiyim:D RCZ den aşşağı inmem:D

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 13:20

sonuçta sen lpg taktır diyorsun araca :D onu anladım insan babasına bunu yapıyorsa arkadaşınada yapar:D

sımdı bana sorarsan ben lpg takamayacagım arabayı almam zaten :))) ve lpg sıstemını gozum kapalı taktırırım. sıstemden yana asla bır kuskum yok. sıkıntı montajda bıtıyor. sıstemın zarar verıp vermedıgı degıl nerede kalıtelı montaj yaptırabılırsınız bence bu arastırılmalı...

ben boyle konusuyorum ve ımzamda atıker yazıyor dıye herkes benı montaj dukkanım var sanıyor. o yuzden boyle lpg yı ovucu konustugumu dusunuyorlar ama yanılıyorlar. ben eskıden berı bu ıslerın ıcınde oldugum ıcın ve dukkanımızı ortagın hırsızlıgı yuzunden kapatmıs olsakta bu ıslerı bırakmıs degılım. bız 98 yılına kadar maslak 2. kısımda landı renzo bayısıydık. sadece pıyasadakı yanlısı duzeltmeye ve lpg bılıncını artırmaya calısıyorum. benden destek ısteyenlerede montajdır ayardır bakımdır vs her turlu destek verıyorum. sunuda kabul ederımkı ulkemızdekı montaj kalıtesı cok dusuk. o acıdan taktırmayı dusunenlerınde bu konuya suphelı bakmaları cok normal. cunku bılıncsız ustalarımız yuzunden bırcok kısı sıkıntı yasıyor ve bu durumda yayılınca ınsan tereddutte kalıyor...

babamda arabayı cok az kullandıgı ıcın kac senedır bana dırenıyordu. sımdı de dıyorkı "keske daha evvel taktırsaymısız" dıye :)))

konunun ozune gelecek olursak yukarıda soyledıgım gıbı senın garantın bozulmasın dıye tavsıye etmıyorum...

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 15:05

teşşekür ederim tavsiyen için

landirenzoyu tavsiye edermisin peki 2 yıl garantide veriyor. ne düşünüyorsun bu konuda

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 15:32
ben bayı azlıgı ve seslı enjektor yuzunden landı renzo yerıne zavolı lovato veya atıker fast tavsıye ederım. ama bu landı renzonun kotu kıt oldugunu ıfade etmez.

landı renzonun 3 kıtı var. ucuzdan pahalıya dogru soylemem gerekırse;

blue kıt = 1350 TL
omegas plus = fıyatını hatırlamıyorum 1600 gıbı olabılır
omagas = 1800 TL

bu fıyatları ınternette okumustum. 

babamın aracına ılk takıldıgında 1350 TL olarak konusmus. bende kendı kendıme """bızdekı blue kıt herhalde""" dıye dusunmustum. sonra aracın basına geldım. ecuya baktım. bayagı kalıtelı bır gorunumu vardı ve uzerındekı ""omegas"" yazısı dıkkatımı cektı. bu ecu ıle tam duzen tutmayınca kucukyalıdakı merkezden ecuyu degıstırdıler ve farklı bır ecu taktılar. bu sefer bızım "blue" ecumuz olmus oldu :)))))) ve cıddı bır ugras verdıler tam ayarı tutturabılmek adına... neyse velhasıl kelam benım gozumce tam verımlıde olmadı ama adamların yapabıldıgı bu kadar.

buradan cıkardıgım su kı bu kıtlerın aralarında sadece ecu farkı var. gerı kalan butun hersey aynı. brıde anlayamadıgım bırseyde bız 1350 lıra fıyatlı kıt alıyoruz ve ıcınden omegas ecu cıkıyor ve sonradan blue kıtın ecusu ıle degıstırılıyor

bunların dısında genel olarak konusmak gerekırse landı renzo, lovato, zavolı, atıker safe fast vs gıbı bazı kıtlerın yazılımları ufak tefek farklılıklar harıcınde aynı. yanı aeb yazılımı kullanıyorlar... ama atıkerın fast kıtının yazılımıda aeb ama modelı farklı...

landırenzonun enjektorlerı """med""" marka olup pıyasanın en seslı enjektorudur bılgın olsun. ama bunun yanında kalıtelıdır ve uzun omurludur. yalnız enjektor kutugunun yanında bosch marka basınc sensoru var. bunun ıcın enjektorlerını bosch sanıyorlar ve bayılerde bunu bılmesıne ragmen bosch enjektor dıye sallıyorlar. bayıye gıttıgımde ustaya sormustum """bızım enjektorlerımız bosch marka pıyasanın en kalıtelısıdır abı. ıcın rahat olsun""" demıstı. ya kendıde gercekten boyle bılıyor veya onada boyle ogretmısler. yada desteksız sallıyor :)))))))))

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 16:58

bu verdiğin bilgi hocam varya bana ilacın ilacı oldu :D ben landi taktırcam kararım ondan yana önemli olan ecu diyorsun oda omegas olcak diyorsun inş omegas benim aracıma olurda :D fiyatınıda aldım 1550 TL ye ruhsat işleri fln hepsi dahil olcak ben landirenzo markasının daha doğrusu opel yetkili servisinde çalışıyorum bizim serviste landirenzo yetkili bayisi var montaj fln hepsi gözümüzün önünde bana verdikleri fiyat normal müşteriye göre 300 lira oynuyor. senin verdiğin bilgiler çok işime yaradı en yakın zamanda taktırcam garanti dışı karlısa kalsın landiden garantiyi alırım ben:D

-------------

Mesajı Yazan: musician
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 18:06
arkadaşım taktırda bi o zaman bizimlede paylaş.. bende çok kararsızım bende yeni aldım arabayı daha 400 km de :)) onuda ankaradan gelirken yaptım... 230 km boyunca 120 den aşağı düşmedim arada 170 - 180 fln deneme amaçlı çıkışlar yaptım :)) fullemiştim 300 km sonra yeniden fullledim 95 liralık benzin aldı...  300 km = 95 tl... şu anda böyle yakıyor... bi de adam alırken kesinlikle totalden alın yakıtı dedi motora en uygun karışım totalinkiymiş ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem...

Teşekkürler herkese bilgiler için...

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 20:05
aynı yakıyor benim araçla hemen hemen
ilerde düşeceğini söyleyen arkadaşlarım var katılıyorum onlara ama ben 10.000km yapana kadar dünyanın benzin parasını verecem:D lpg taktırırsam 180 200 krş yakacağını biliyorum sahibinden de satılık lpg li 206+ comfrt vardı aradım sordum nekadar yakıyor diye 180-200 dedi lpg takacak ustama gittim oda onayladı o arada bişi yakar dedi ancak daha fazlasını bekleme dedi.
kredi kartının limitini arttırsın banka hemen gidip taktırcam hem garantili olucak hemde garantiyi bozdurmamaya çalışcam o nasıl olcak şöle olcak >>>>onlara ne arkadaşım benim lpg emden aracın atıyorum şanzımanı-direksiyonu ne bilyiim lpg sisteminin etkilemeyecek parçaların garanti dışı olacağını söyleyeceklermiş yok öle bişi bu arabaya paşa paşa bakacak avrupada böle bir uygulama varsa belgeli olarak getirip göstersinler bana eyw inş en geç haftaya taktırırım sizleride bilgilendiririm...

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2011 Saat 21:59

bu verdiğin bilgi hocam varya bana ilacın ilacı oldu :D ben landi taktırcam kararım ondan yana önemli olan ecu diyorsun oda omegas olcak diyorsun inş omegas benim aracıma olurda :D fiyatınıda aldım 1550 TL ye ruhsat işleri fln hepsi dahil olcak ben landirenzo markasının daha doğrusu opel yetkili servisinde çalışıyorum bizim serviste landirenzo yetkili bayisi var montaj fln hepsi gözümüzün önünde bana verdikleri fiyat normal müşteriye göre 300 lira oynuyor. senin verdiğin bilgiler çok işime yaradı en yakın zamanda taktırcam garanti dışı karlısa kalsın landiden garantiyi alırım ben:D

ısıne yaradıysa ne mutlu bana :)))

hayırlısıyla omegas kıtını taktır bakalım... devamını bızımle paylasırsın...

yalnız unutmakı enjektorlerı bıraz seslı oldugundan belkı ıcerıdende duyulabılır. tabı ancak rolantıde duyulabılır :)) yoksa yolda gıderken duyulmaz. fakat kaput ıcı ızolasyon bu sesı cıddı oranda kesıyor aklında bulunsun. senın kaput ıcınde ızolasyon yoktur dıye tahmın edıyorum...

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 10:01

aracı verdim lpg ye takılıyor...

enjektörlerin ses çıkarması çok daha güzel ben sesi severim araç dediğin gürültülü çalışcak arkadaş:D
omegas da diretecem fiyatta indirim yaptım ucuz malzeme koymasınlar diye başlarında bekliyorum :D işi bıraktık onları izliyoz:D
ve evet kaput içinde izalasyon yok taktırabilirim. ilginiz için teşşekür ederim.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 10:08
hadı hayırlısı o zaman... yorumlarını beklıyorum.

ayrıca yapılan montajın cesıtlı acılardan montajı gayet net gosteren resımlerınıde beklıyorum ona gore :)))

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 10:24
tabi tabi başındayım zaten aracın yarım saatte bir bakıyorum :D ustalar sinirlenmeye başladılar :D ortam tanıdık olduğu için sıkıntı olmaz güveniyorum onlara resimlerini çekip ekleyeceğim

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 19:20
hep birlikte bekliyoruz :)))) hayırlısı bakalmm

-------------
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri
Eskişehir

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2011 Saat 22:09
resimleri tüm sorular bölümünde 206+ comfort landirenzo lpg montajı olarak açıyorum:)

-------------

Mesajı Yazan: dbmaster
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 03:15
tek bir soru sıfır bır otomobıl alıyorsunuz ve 3.000 km cıvarlarında 1500 tl ortalama para verıp lpg taktırıyorsunuz garantı dısı bırakıyorsunuz aracı neden sıfır bir arac alırken dızel almıyorsunuz ben buna anlam veremıyorum !!!

-------------
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)

Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 08:56
hemen yanıtlayabilirim.
banka krediyi bu kadar verdi 15000TL daha fazlasını çekemiyordum.
ben bu arabayı 21350 ye aldım dizel 25 26 bin civarında idi zaten okadar param olsa pejo almam opel corsa dizel alırdım ki oda bu fiyatlarda. param yetmediği için bu fiyatada en iyi en uygun araç bu olduğu için bunu almak zorunda kaldım haa bekleyip alamazmıydım alırdım ama bekleme gibi bir şansım yoktu çalışıyorum ve iş yerime uygun otobüs dolmuş vs yok bu aracımdan önce 98 model 1,4 tipo S aracım vardı lpg li idi lpg de 275krş yakıyordu onu 31.12.2010 da sattım 03.01.2011 de tek otoya gittim bu aracı uzun araştırmalar sonucunda fiat punto eve mu 206+ mı arasında pejo yu seçerek o gün sipariş ettim 11.01.11 tarihinde aracım geldi yaklaşık 10 gün araçsız kaldım ve perişan oldum işin kısası mecbur kaldım

-------------

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 09:27

hemen yanıtlayabilirim.
banka krediyi bu kadar verdi 15000TL daha fazlasını çekemiyordum.
ben bu arabayı 21350 ye aldım dizel 25 26 bin civarında idi zaten okadar param olsa pejo almam opel corsa dizel alırdım ki oda bu fiyatlarda. param yetmediği için bu fiyatada en iyi en uygun araç bu olduğu için bunu almak zorunda kaldım haa bekleyip alamazmıydım alırdım ama bekleme gibi bir şansım yoktu çalışıyorum ve iş yerime uygun otobüs dolmuş vs yok bu aracımdan önce 98 model 1,4 tipo S aracım vardı lpg li idi lpg de 275krş yakıyordu onu 31.12.2010 da sattım 03.01.2011 de tek otoya gittim bu aracı uzun araştırmalar sonucunda fiat punto eve mu 206+ mı arasında pejo yu seçerek o gün sipariş ettim 11.01.11 tarihinde aracım geldi yaklaşık 10 gün araçsız kaldım ve perişan oldum işin kısası mecbur kaldım

Bak simdi olmadi. Peugeot dururken Opel alinir mi ya Ağlama Hem de ustune para vererek.

Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 10:17

nie alınır biliyormusun:D opel de çalışıyorum :D ama okadar indirime rağmen para yetmedi:D

okadar paraya alınacak en iyi araç gene söyliyorum pejo:D

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 13:24
güzel açıklama +

ama opel de kullandım ben sevemedım peugeot en sorunsuz aracım bu kullanıma ragmen 10 ayda 50.000 km ve sıfır masraf bakım dısında o nedenle peugeot hoşuma gıdıyor ve ıkıncı peugot aracım... Bundan sonrada peugeot almayı planlıyorum değiştireceğim zaman.

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 14:38
opel aslında sevilmeyecek araba değil özellikle yeni olan araçları insigna nın 2.0 turbo lu hatta dizel olanı süper bence sorun açısından pek sorun çıkarmıyor bakımlarını kaçırmaz isen sadece 60bin de 1250 bakım fiyatı var okadar:D
pejo olarak bu ilk aracım pejo nun dizelinin ne kadar tutulduğunu ve çok iyi olduğunu biliyorum  duydum gördüm aracın motor konusunda sıkıntısı yok fakat iç işçilik çok zayıf eksik yani 2011 model araca göre çok boş :)

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Mart 2011 Saat 03:05
peugeot un en önemli sorunu zaten bakalıt işçiliği ve iç malzeme sıfır 206 307 olsun rezalet

-------------

Mesajı Yazan: emredeniz
Mesaj Tarihi: 20 Mart 2011 Saat 12:17
KArdeş bendede 206+ var km de suankı benzın fıyatlarıyla 36 37 kurus yakıyor arabam 14000 km de yanı pek bı degısıklık olmuyor km artıncada.tabi bu şehiriçi kullanımda..ama uzun yolda kokluyo :)

-------------
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985

Mesaj Tarihi: 20 Mart 2011 Saat 12:57
Orjinalini yazan: emredeniz emredeniz Yazdı:

KArdeş bendede 206+ var km de suankı benzın fıyatlarıyla 36 37 kurus yakıyor arabam 14000 km de yanı pek bı degısıklık olmuyor km artıncada.tabi bu şehiriçi kullanımda..ama uzun yolda kokluyo :)

uzun yolda ne kadar yakıyor peki çok fark ediyor mu ölçüm yapmışsındır mutlaka ??

-------------
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri
Eskişehir

Mesaj Tarihi: 20 Mart 2011 Saat 13:04
Vallahı tam bişi soleyemıyecegım ama ankaradan amasraya gıttım geldım sanırım 20 kr gıbı bı rakam oldu..yazın yapmıstım tam hatırlayamıyorum hanı nolur yenı fıyatlara gore 22 25 arası bısı olsun..
aslında uzun yola gore yıne cok yakıyo olabılır ama sehırıcındekı yaktıgının yanında bana kokluyomus gıbı gelıyor :)

-------------
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985

Mesaj Tarihi: 20 Mart 2011 Saat 13:10
hmmm anladım :))) söylediğin gibiyse ama hakketten iyiymiş... şehir içine yapcak bişey yok galiba tüp taktırmayı da düşünmüyorum şimdilik...katlancaz sanırım :D teşekkürler

-------------
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri
Eskişehir

Mesaj Tarihi: 20 Mart 2011 Saat 13:28
valla bilmiyorum başkan tüp benim canımı sıkıyor.şirkette kullandıgımız tuplu arabaların halı ortada.eger arabayı hergun kullanıyorsan taktır yada dızel al..ama benım gıbı haftasonları kullanıyorsan hıc taktırma bence.En azından motor saglam kalsın.

-------------
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985

Mesajı Yazan: Dogukan_3002
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2011 Saat 18:48
arkadaşlar bu 206 plus minnacık motoruyla bütün para mı yedi bitirdi =) 17 inç jant koydum birde 400 450 kuruş yakmaya başladı 13,000 km de şuan.artık tüp takıcam son çare önereceğiniz bi marka var mı sıkıntı yaşamak istemiyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net