![]() |
|
trafık polıslerının sacmalıgı ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bır arkadasım var adını gecelım yenı polıs oldu 4 yllık kıbrıstan ozel okuldan turkce ogretmenlıgı okudu 5 vakıt namaz var cocukta tam bır saforoz arkadas bır cemaatın yurtlarında kaldı okurken ve ogretmenlıkten umdugunu bulamayınca polıslıge basvurdu bu cemaatten bırılerı bunu aradı ve senın ısın tamam kafana takma dedıler ve cocuk 6 ay sonra polı soldu ve su an gorevde boyle bır ulkede yasıyoruz ve utanıyorum malesef
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de başından geçen benzer bir olayı anlatmak istiyorum.
Bizim burası küçük yer ama araç sayısı fazladır. 2 sene önce şehir içinde motosikletimle işe gidiyordum. Motosikletim Ramzey ybr125 otomatik vites olan scooter tipi. İşe geç kaldım korkusuyla biraz hızlıydım ama zaten motosikletin kapasite belli (max:80km/saat). Kavşağa yaklaştığımda sağ taraftan tali yoldan ana yola çıkmak üzere olan bi araç gördüm ve korna çaldım ama sürücü sağa bakıyordu ve ben solundan geliyordum, beni görmüyordu. Araç dediğim Ford Transit minübüs. Tali yoldan ana yolun ortasına kadar çıktı. Ben yaklaştığım sırada tekrar kornaya bastım ve frenleri asıldım ama yolda yapılan bakım çalışmalarından kalma mıcırdan dolayı motosikleti durduramıyorum. Kaza geliyorum diyor. Son anda motosikleti yan yatırarak araca motosikletin çarpmasını sağladım ve ben savruldum. Çarptığım aracın önünde domuzluk denilen koruma demiri olduğu için benim motor param parça oldu ama o araçta hiçbişey yok. Motosiklet hurda, bende 3-5 yara bere. Çarptığım araç zabıta minübüsü. Beni ayağa kaldırdılar ve yaralanıp yaralanmadığımı sordular. Önemli bi yaram yok dedim. Zabıtalar suçlu olduklarını bile bile bana ehliyet, ruhsat soruyorlar. Ehliyetim de var, ruhsatımda var dedim. Siz hatalısınız dedim. Polis çağırın zabıt tutsunlar dedim. Polis çağırmayalım,motosikletinin tamir masrafını karşılayalım dediler. Kabul etmedim. Benim A2 + B ehliyetim var, kaskım var, plakam var, ruhsatım var, motosikletimin eksiği yok, çağırın polisi dedim. O sırada amcamı aradım (amcam oto kaportacıdır. Kaza tutanak işlerinden falan anlar diye düşündüm) amcamı çağırdım. Polis geldi, zabıt tutulurken benim motosikletin 10metre olan fren izini 3metre yazmaya kalkmışlar, tutanağa yalan beyan yazıyorlar. Durumu fark eden amcam itiraz edince kavga çıkartmaya kalktılar(Polisler zabıtanın lehine zabıt tutmaya kalkmışlar). Polis memuru, zabıta memurunu haklı çıkartmaya çalışacak ama kusurlu tarafın zabıtalar olduğunu tüm vatandaşların önünde bağırdığım için aksini iddia edemediler. Sonuçta 6/8 kusur zabıtaların oldu ve sigortadan motosikletin hurda parasını aldım. Eğer o gün orada sesimi çıkartmamış olsaydım, polis çağırmamış olsaydım, motosikletimin tamir parasını bile alamazdım. Haklı olduğunuz yerde hakkınızı sonuna kadar savunun. Yasaları az çok bilseniz yeter. En azından trafik kurallarını iyi bilin. |
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
tesekkurler paylastıgın ıcın
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
bızım halkımız o kadar sındılırmıs bastırılmıs kı polıs gorunce asker gorunce elımız ayagımız bır bırıne dolasıyo. polıs kımdır. polıs halkın guvenlıgınden sorumlu hızmet sektorudur. yanı amacı halka hızmet etmektır. polısi goren buyur abi,emret abi vs tarzından yaklasıyor. hal boyle olunca gormemıs adamlar kendılerının ne oldugunu sasırıyorlar.evde karısından fırca yıyen solugu dısarda parka oturan genclerın,arabasına cam fılmı cektıren vatandasın yanında alıyor. uzun yıllar degısmez bu.askerde de boylerdır en cahıl yol yordam bılmez ıkı kelımeyı bır araya getıremeyen adamı cavus yaparlar adam kucuk dagları ben yarattım edasıyla yakar yıkar ortalıgı
![]() |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Eee burası türkiye ne bekliyordun ki kardeş.salla başını al maaşını.kimse kural bilmez CMUK bilmez.mezun oldun hadi hayırlı olsun..sonra vatandaş böyle mağdur olur.avrupa ülkelerinde toplum içinde çalışan görevliler ne gibi eğitimlere tabi tutuluyorlar inanın ağzınız açık kalır.ama dedim ya burası türkiye.
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
Elinizi vicdannınıza koyun ve LÜTFEN kişiler üzerinden kurumlardan hıncınızı almayın. Bireyin yaptığı hataları kurumlara maledemezsiniz. Avrupa ülkelerini ve Amerikayı da görüyoruz. İşkence yapan sokakta öldüresiye adam döven polislerin videolarını izliyorsunuz keyifle değil mi? Ömründe bulunduğu şehrin dışını bilmeyen insanlar Avrupa, Amerika hayranlığı beslerler. (Buradakileri tenzih ederim) Bilmezler ki oralar sadece bizim gördüğümüz filmlerden ibaret değil. Oralarda da ne çirkeflikler dönüyor. Ama bizim için bütün Amerikan askeri RAMBO'dur. Halbuki aslı eşcinsel yuvasıdır. El İNSAF lütfen İNSAF.
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
ben yeni polisleri eleştirmenize hiç katılmıyorum..eski polisler yaptıkları işin önemine varamıyo..bakkal dükkanında çalıştıklarını zannediyolar..mesaim bitsinde gideyim havasında hepsi..ama yeni polisler tahsilli ve daha genç oldukları için olaylara yaklaşımları daha farklı olabiliyor..en azından biçoğu işini yapıyor..bunu gördüm bunu bilirim..ayrıca tamam çok sert olabiliyolar bu duruma bende çoğu zaman aşırı derecede bozuluyorum fakat gevşek olmalarını kimse beklemesin..bizim insanımız yüz bulura tepelerine biner:)
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
bizim insanımız kırmızıda geçeyim polis bana yazmasın ister.bizim insanımız sokak ortasında adam döveyim karışmasın ister.sigortam bitsin arabam bağlanmasın ister.muayenem bitmiş abi valla yaptırcam diyeyim ceza yazmasın ister.ama bizimm insanımız bu saydıklarımı bi başkası yaptımıydı polis neden ceza yazmıyor der.hep bana hep bana.
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok guzel tarif etmissiniz. Vallahi bravo. |
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Ağzına sağlık yaa. artık polisler eğitimsiz polis oluyorlar. Nasıl geldikleri belli artık günümüzde :@
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
bence polisle molisle alakası yok senin pejoda sorun:) cekemeyen cok var ısıkta duruyorum adamlar ara gaz yapıyor yok pati ceker honda monda amele takımı, eziklik zor.. |
|
ONDER ERDEN
ANTALYA 1978 2002 307 1,6 XS ŞEYTAN K. |
|
![]() |
|
bir polis zede olarak ayıdan post polisten dost olmaz görüşünü savunurum. (sözüm meclisten dışarı) body kitten kastın nedir bilmiyorum fakat aracına yaptığın her modifikasyonu ruhsatına işlettirmen gerekiyor buna eminim. en garanti ve örnek olarak 2007 yılındaspoyler için ceza yemiştim ve bip... polise gıcıklık olsun diye o zamanlar o spoylerı ruhsata işletip her gün o polisin önünden geçmiştim. 2007 yılında 300 küsür tl ye mal olmuştu ama verdiği zevk hiçbirşeye değişilmez. bilginiz olsun diye yazıyorum egzos marşpiyel spoyler tampon aracın orjinalliğini bozan tüm değişiklikler ruhsata işletilmediği taktirde uğraşmak isteyen bilinçli bir polis aracını bağlayabilir. tavsiyem ruhsta işletmiyorsanız fazla ağız dalaşına girmeyin bilinçli bir polis çıkarsa affetmeyebilir.
saygılarımla.
|
|
![]() |
|
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Ben pols teşkilatının özenle ve planlı bir şekilde bilinçsiz elemanlarla yapılandırıldığını düşünüyorum. Böylece vatandaşın en doğal hakkını arama özgürüğüne müdahale eden en alt memurlar olarak görülecek ve gerektiğinde "tamam, açığa alıyoruz vs." söylemleri ile asıl sorumlular topu kendi üzerlerinden atabilme rahatlığı ile siyaset yapmaya devam edebilecekler. Fakat, genel olarak sağlıklı işleyen polis teşkilatına hepimizin ihtiyacı olduğunu ve görevini layıkı ile yapan polislerimizin de olduğunu hiç bir zaman unutmamalıyız.
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
tam benım kafadansın usta her zaman bu sekilde yaklaşıyorum polislere Kendılerını bsy sanıyorlar korkmuyorum warsa cesareti yazsınlar...Helal olsun sana bu arada....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |